Tesco Mobile v síti O2 - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Milos 30. 7. 2024 15:37

Co se bude dát prodloužit na rok? Ten kupón nebo ta cena 149Kč za balíček? Na rok poskytuje TescoMobile tento balíček za cenu 249Kč měsíčně.

dakre píše:Já mám v aplikaci sice 6 kupónu na slevu, ale žádný na SIM. :hm Vše je jen na potraviny.

Někdy je potřeba chvíli počkat, aby se kupóny v appce zaktualizovaly. Mě aktuálně appka nabízí celkem 13 kupónů.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vojta66 30. 7. 2024 16:07

Ano, třeba ho bude poskytovat za 149/měsíčně na rok. Proč ne...líná huba, holý neštěstí
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 30. 7. 2024 16:39

Řekl bych, že tomu ani sám nevěříš, že by se ta cena 149Kč/měsíčně dala získat s platností na 12 měsíců :nenapadne Zkoušet se na to zeptat na infolince či na stánku TescoMobile mi osobně přijde naprosto zbytečné...
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vojta66 30. 7. 2024 17:06

Mě se zdálo zbytečné se zeptat na 199/měsíc neomezené volání a SMS plus 199/měsíc za 50GB a už to jedu 3.mesic a jsem za 398/měsíc spokojen.
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 30. 7. 2024 20:40

Nemluvil někdo s borcema z Tesco stánku ? Tam mají jiné akce než normálně v Tescu. Už se tu dlouho nic neobjevilo od nich. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod jenik3 1. 8. 2024 10:35

Pamatuje si nekdo, jak rychle dorazi Ceskou Postou simka tesco mobile od objednani?
Pokud objednam dnes, dorazi zitra?
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 1. 8. 2024 10:52

Hned druhý den mi určitě nedorazila.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 1. 8. 2024 14:07

Ale dorazí ti klidně za 10 minut, jestli to máš tak daleko na Tesco prodejnu

:D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod jenik3 1. 8. 2024 15:03

Mam to tech "10 minut", ale ta datovka bude na prodejne pravdepodobne ta 249Kc. Na webu byla za 199Kc.
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 1. 8. 2024 15:28

Tak můžete zkusit pane kolego, jestli je ještě ta akce, že dají první mjesíc 50 GB zdarma a rok k tomu za 149 Kč nebo kolik (šak platit to druhý měsíc už nemusíte), když si vyžádáte OKU. Probíralo se to tu někdy na konci qětna. :D Když dnes požádáte o OKU, tak zítra budou volat. Pak sem dejte vědět, jestli to ještě funguje.

-- 6. 8. 2024 16:34 --

:D

-- 6. 8. 2024 18:17 --

Mám v appce Tesco Club Card kupón na sim Neomezené volání + 6 GB za 149 Kč, a mám tam i kupón na slevu 80 Kč při nákupu nad 450 Kč. Lze tyto dvě slevy uplatnit v jednom nákupu ? Tedy mít v tom nákupu tu sim a k ní nějaké potraviny a mít na to tu slevu 80 Kč (a tu sim za těch 149 Kč) ? :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod jenik3 8. 8. 2024 00:09

Od Tesco mobile přišla SMS k letní nabídce 50GB dat:
Verime, ze jste spokojeni s nasim balickem EXTRA a 50 GB dat. Bezna cena balicku je 499 Kc. Pokud chcete platit jen 299 Kc, staci poslat SMS ve tvaru LETO na cislo 792 40 40 40. Vse ihned nastavime a prvni balicek za 299 Kc platime my. Zvyhodnenou cenu vam podrzime cely rok, pri zadani aktivace dojde k okamzitemu vypnuti puvodniho balicku.
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod MYCHAL S TVRDÝM 8. 8. 2024 06:52

Tak to není žádný vítězství když se tu psalo že to jde vyřešit na chatu za 199kč, popřípadě jak je tu napsáno kousek na de mnou za 149
MYCHAL S TVRDÝM
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 8. 8. 2024 07:20

Michale asi ti mjekne mozek - "prvni balicek za 299 Kc platime my". :pozor

Aktivhovnáno na sim s kreditem 19 Kč na které už to jednou bylo (myslím, že v červnu).
To bude run na prodeyny, hlavně se nepřerazte :D (S Tesco Clubcard je sim na prodejně za 69 Kč).
https://www.youtube.com/watch?v=2zBWjlkKDpA

Předpokládám, že když je to akce "LETO", že to půjde aktivhovnat až do konce srpna.

Ještě že jsem za včasu prodal všechny ty 30 GB, 100 GB Edice T-Bomile a 100 GB Datamánia. 8-)

Přišla sice SMS, že už to bylo na této sim jednou aktivhovnáno a že teda smolík, ale v appce vidím normálně 51 200 MB k dispozici. :D (Platnost do 7.9.2024) Tak jdu to aktivhovnat i na druhé SIM, kde to už bylo, než se borci v Tesco proberou a opraví to. Aktivhovnáno na SIM 2x Více kreditu, kdyby to někoho zajímalo.

Ta SMS kterou se to aktivhovnuje je asi placená (zřejmě takový easy test zákazníka, jestli má vatu). Aktivhovnal jsem to teď na té druhé SIM kde už to jednou bylo těch 50 GB, byl tam kredit 2 Kč a po odeslání SMS je tam teď kredit -1 Kč. Přišla SMS, že jsou funkce SIM omezeny, ale opět vidím v appce 51 200 MB k dispozici. V průběhu dne vyzkouším, jestli to na ní pojede (i když jsou funkce SIM omezeny).

Takže k aktivaci LETO = 50 GB je potřeba nějaké to krédo, ideálně asi víc jak 3 Kč, aby nebyly funkce SIM omezeny. :D
Možná ta 1 Kč/víc půjde dobít fintou s přidanou a odebranou platební kartou 8-)
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod dakre 8. 8. 2024 10:08

To je ovšem vynikající akce!
Vyzkoušeno na SIM, kde původně bylo jarních 20+30 GB dat (balíček Internet EXTRA), 100 Kč bonusového kreditu, který propadl a 21 Kč normálního kreditu. Po odeslání SMS LETO mi nejprve přišla zpráva "Balicek EXTRA byl ukoncen", následovala další SMS s poděkováním a informací, že "pro aktivaci na prvni mesic zdarma byl Vas kredit navysen o 299 Kc." V další SMS přišlo info, že mi byla "udelena odmena v ramci akce Extra za 299 Kc." Následovala zpráva o připsání 30 GB dat navíc a nakonec přišla poslední zpráva, že "datovy balicek EXTRA byl aktivovan a plati 30 dni". V aplikaci připsáno 51200MB dat a kredit zůstal stále ve výši 21 Kč.
dakre
Junior

Odeslat příspěvekod jenik3 8. 8. 2024 10:47

Takže za 3 měsíce zaplatis 200+0+299 a dostaneš 3x50GB?
jenik3
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka