martinV76 píše:No jsem osobně velmi zvědavý na nabídky virtuálů. Nabídka Mobil.cz je mi celkem sympatická. Sice by se mi líbil internet alespoň 300MB,ale za min.dobití 200kč je i 200MB zajímavých, škoda že se ani podobitá FUP nezvýšá kdyby bylo potřeba.
Mám fér tarif za 599Kč a 100 minut zaměsíc ani nevyplýtvám, provolám tak 40-50 min,SMS pošlu tak 50 internet většinou vyždímu do nuly. Takže mě by 200Kč bohatě dostačovalo.
Pro mě by to byla úspora 400Kč za měsíc, ale ještě vyčkávám na ostatní nabídky a také nové tarify od VDF. Neomezený tarify ani od jednoho operátora prostě nevyužiju a ty nižší jsou kvůli malému FUP nepoužitelné.
Jsem zvědavý s čím přijde Tesco.
Ještě dotaz. Dá se přenést číslo i na virtuály ?
Proč proboha máte tarif za 599 Kč, když skoro nevoláte ani nepíšete?
Doporučuji vám dát si ČD tarif od Vodafonu. Paušál 88Kč, ve kterém máte až 70 min nebo až 294 SMS, což ani podle stávající útraty nevyčerpáte. A k tomu si dáte dvojnásobný internet než máte teď - 600 MB za 234 Kč. Budete platit skoro o polovinu méně s dvojnásobným internetem. Bez smluv a závazků.
Mrkněte na zdejší článek: http://www.mobilmania.cz/clanky/tarify- ... -a-1321162