jege píše:6GB data za 249 Kč ... A když to zkombinuješ s tarifem 2x kredit, tak navíc máš 250 Kč dalšího kreditu
Neomezené volání a 6 GB za 249 je fajn, o tom není pochyb.
Je to (do konce roku) lepší než (stálý) akční tarif VF. Po konci roku bude pro většinu lidí spíš výhodný ten tarif od VF (který ale v tu dobu už nemusí být v nabídce). Ať si to každý rozhodne podle sebe, co je pro něj lepší, a jaké co nese riziko.
Ale pointa je trochu jinde... původní příspěvek byl o tom, že se někdo rozčiluje nad "neseriózností" VF - jen proto, že získal celkem výhodný akční tarif od VF, který VF záhy ještě vylepšil, ale neumožnil mu přejít na tu vylepšenou variantu. Prostě dvě různé "uvítací" akce s trochu odlišnými podmínkami... které lze získat jen jako nový zákazník. Na tom nevidím nic "neseriózního", spíš je to hloupé a mrzuté, že tenhle tarif není v normální, stálé nabídce.
Proti tomu má Tesco také akční tarif, který má nejednoznačné a nejasné podmínky, navíc je asi prezentován s chybami v cenách... to už bych nazval neseriózním nebo lemplovským chováním.
A teď koukám, že
Milos, který upřesnil a vyložil ty nejasnosti v nabídce Tesca (nevím z jakých zdrojů nebo zda čerpal z vlastní zkušenosti), tak ty své užitečné komentáře odstranil. Je to s tím Tescem celé nějaké divné...
jege píše:Už párkrát jsem nestihl zvednout hovor od známých z Francie anebo ze Slovenska, předtím celkem problém, pokud jsem nechtěl zbytečně utrácet, nyní prostě zavolám zpět a jde to z bonusového kreditu.
Ano, to je možnost, jak rychle "propálit" bonusový kredit, aby nepropadl.
Já na příležitostné volání do zahraničí používám VoIP - do některých destinací volám dokonce levněji, než po Česku (třeba pevné linky v USA, Velká Británie, Nový Zéland, Francie, Slovensko...) - okolo 0.40 Kč/min.