Tesco Mobile v síti O2 - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod MYCHAL S TVRDÝM 13. 12. 2023 17:30

Já už vtom mám teda úplný hokej. Proč teda ten bonusový kredit de použít na dokup dat jak píše jege kde si dokupuje 2x 2gb a tady to nejde?
MYCHAL S TVRDÝM
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 13. 12. 2023 17:45

Protože ty 2GB za 149Kč není balíček, ale jsou to extra data k balíčku NEOMEZENĚ :-)
Přílohy
TescoMobile-Neomezene 6GB.gif
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 13. 12. 2023 17:55

Z bonusového už jde kupovat z balíčků jen dokupy dat, základní balíčky dat nebo volání nejdou z bonusu koupit. Dál jde z bonusu volání/SMS/MMS ze základního ceníku bez balíčku a nebo roaming mimo EU. Když si k tomu člověk připočte platnost bonusu pouhých 30 dní tak pro většinu lidí to není úplně využitelné, proto jsem psal že třeba Kaktus je co se týče využitelnosti i platnosti bonusu mnohem vstřícnější a variabilnější. U Kaktusu lze kupovat z bonusu (mimo jiné) všechny balíčky dat/minut/SMS nehledě na systém nekonečného syslení nevyužitých jednotek do dalších balíčků.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jege 13. 12. 2023 22:34

Milos píše:Na ten datový balíček za 349Kč ale nelze použít bonusový kredit. Takže ta cena zas tak výhodná není.

Ale zase když to bude používat v mobilu, tak bonusových 349 Kč může utratit za volání a SMS, a to i do zahraničí!

-- 13. 12. 2023 22:40 --

hauzz píše:... proto jsem psal že třeba Kaktus je co se týče využitelnosti i platnosti bonusu mnohem vstřícnější a variabilnější. U Kaktusu lze kupovat z bonusu (mimo jiné) všechny balíčky dat/minut/SMS nehledě na systém nekonečného syslení nevyužitých jednotek do dalších balíčků.

Ale zato pokud se některá taková nabídka TescoMobile trefí člověku do jeho potřeb, tak je to bezkonkurenčně nejlevnější. Zatím jsem tím každému operátorovi, co mi zkoušel udělat lepší nabídku, vyrazil všechny argumenty z ruky!
Apple iPhone 13 Mini 128GB Black|Apple iPad mini Cellular 256GB|Apple Watch Series 8 45 mm Cellular Graphite Steel|Apple AirPods Pro 2 (2022) | Apple MacBook Air 13,3"/M1/ 8GB/256GB/stříbrný.
jege
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 13. 12. 2023 22:47

Pokud ale @MYCHAL moc nevolá a neposílá SMS zprávy, tak ten bonusový kredit nevyužije :-)

Jinak za 300Kč můžeš mít u O2 Family v kombinaci s Airbank neomezené volání i SMS + neomezená data s rychlostí 10Mb/s, u TescoMobile za 300Kč získáš "jen" neomezené volání i SMS + 10GB dat.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jege 15. 12. 2023 21:30

Trik s Airbank ale funguje jenom u fyzických osob - občanů, já to potřebuji jako OSVČ, a kromě toho, je tam na mě příliš moc podmínek a připomíná mi to škrábání pravou rukou za levým uchem.
Apple iPhone 13 Mini 128GB Black|Apple iPad mini Cellular 256GB|Apple Watch Series 8 45 mm Cellular Graphite Steel|Apple AirPods Pro 2 (2022) | Apple MacBook Air 13,3"/M1/ 8GB/256GB/stříbrný.
jege
Junior

Odeslat příspěvekod vojta66 19. 1. 2024 09:14

Předpokládám, že není možné u Tesco mobile využít bonus AirBank (v kombinaci s o2 a Family). Dále nechápu proč k tomu; aby platilo Neomezeně s 6 GB na rok za 249/mesic je nutno číslo PŘENÉST od jineho operátora a nejde to u nové pořízeného čísla …
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 19. 1. 2024 09:28

Protože Tesco sází na to, že člověk bude mít tu SIM nastálo nebo aspoň dlouhodobě a nikoliv, že ji po roce vyhodí, až skončí výhodná cena.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod vojta66 19. 1. 2024 09:40

Ok, mám za 360/mesic od TM Neomezeně a 10 GB. A nevvyuziju ani těch 10 GB.
Tohle by mohlo byt ono. Je ta rychlost 5G u Tesca nějak škrcená?
Počítám, že pokrytí i kvalita hovoru je ok všude.
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 20. 1. 2024 09:39

Pokud člověk nevyužije ani 10GB měsíčně pak ho škrcení rychlosti nijak neomezí. Ale ano Tesco jelo rychlostí sítě, narozdíl dlouhodobě od Kaktusu s "jen" 20Mbit paradoxně díky pokrytí mi pár let nazpět jel Kaktus lépe než neškrcené Tesco. Ale v 5G snad nebude u kyslíku tak zatížená síť.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vojta66 20. 1. 2024 10:19

@hauzz. Jo, to máš pravdu, když neprojedu 10 GB/měsíc, tak mi ta rychlost může být do určité míry jedno. Přenos od T Mobile podán, ve středu by to mělo být hotovo. Jsem zvědav, že budu mít hlavní číslo u něčeho jako Tesco Mobile by mě fakt nenapadlo. Uvidíme, jak to bude v praxi. Asi začnu chodit nakupovat do Tesca :-)
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 20. 1. 2024 13:51

Tam navíc bude 50 sleva při dobití 300+ na pokladně. Takže je dobré jako první dobít a to pade nazpět pak hned použít na nákup.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vojta66 20. 1. 2024 20:09

hauzz píše:Tam navíc bude 50 sleva při dobití 300+ na pokladně. Takže je dobré jako první dobít a to pade nazpět pak hned použít na nákup.

:-). Ď.
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod ... 21. 1. 2024 07:35

Da se to dobit i na samoobsluzne pokladne?
...
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jege 21. 1. 2024 19:45

hauzz píše:Tam navíc bude 50 sleva při dobití 300+ na pokladně. Takže je dobré jako první dobít a to pade nazpět pak hned použít na nákup.

Tohle ještě funguje? Tj. při dobití 300 Kč na pokladně dostanu 50 Kč kupón na nákup v Tescu, získam 300 Kč kredit na 2x 2GB doplnění dat anebo volání a SMS do zahraničí, v normálním kreditu mi zbyde 50 Kč a tarif Neomezeně 6 GB mě tak vyjde jenom na 200 Kč? Tak to nemá chybu a konkurentní nabídku u žádného z operátorů! o<:)
jege
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka