Tesco Mobile v síti O2 - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod saruli 23. 9. 2024 16:06

[quote="Letadlo"]Hmm, tak jsem si to právě aktivoval na SIM kartě, kde byl už propadlý kredit. Takže dobit kredit ve výši 1 koruny a oživena karta.

Prosím o radu, jak dobít kredit 1 Kč. Mně to nutí jako minimum 200.

---
P.S. Leda... - Spárováním kreditní karty?
saruli
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 23. 9. 2024 16:13

Odpověděl sis sám, dobít 1Kč lze přidáním platební karty :-)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod saruli 23. 9. 2024 16:27

Jj., dík. :-)
saruli
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 23. 9. 2024 17:03

Přesně. A pokud tu kartu už nechceš využívat k ničemu jinému než k této akci, tak okamžitě platební kartu zase odpáruj. Jinak se aktivační SMS (co stojí klasicky 2,9) zaplatí korunou z kreditu a 1,9 z "peněženky na drobné", což se stáhne ze spárované karty.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod saruli 23. 9. 2024 17:04

Pozdě, už se stáhlo. - Ne, tak asi nee.

Ale Léto mi to stejně nedalo, napřed jo, ale pak prý mám nízký kredit, takže funkčnost karty byla omezena.

(Měla jsem kartu s nulovým kreditem, nikoli s propadlým).
saruli
Junior

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 23. 9. 2024 17:23

"funkčnost karty byla omezena" mám taky, ale internet jede a hovory taky
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 24. 9. 2024 03:20

Hmm, to je divné. (Když to nejprve oznámilo, že LETO je aktivní.)

Mě to to poslalo několik SMS, jak byl balíček aktivováván. Nejprve, že balíček Komplet byl deaktivován. Pak že mi byla udělena odměna v rámci akce Extra za 299 korun, pak že mi připsali 30 GB dat navíc a nakonec že balíček EXTRA byl aktivován.

Ještě mě napadá, že dobití kreditu u Tesco Mobile není okamžité. Od přidání karty (a potvrzení platby u GoPay) do připsání kreditu a prodloužení platnosti to trvá klidně i několik desítek minut. Vždycky jsem čekal na potvrzovací SMS zprávy a dokud nebylo v samoobsluze vidět, že se kredit navýšil a prodloužil o půl roku, než jsem pokračoval v dalším kroku. Je možné, že pokud člověk nepočkal, že se v systému něco někde seklo a rozsynchronizovalo. Pak by to mohlo (teoreticky) hodit chybu.

Mimochodem, na té kartě mám v současnosti 0 korun kreditu. Bylo tam -1,9 korun, ale poté, co jsem dal rozpárovat platební kartu, se to vyrovnalo (a zthrlo) na nulu.
Naposledy upravil Letadlo dne 24. 9. 2024 13:44, celkově upraveno 1
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod anonymius 24. 9. 2024 08:42

Clubcard mas naparovanou ?
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 24. 9. 2024 11:50

A k čemu je dobré to řešit, kdyz internet jede ? :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod ze.us 24. 9. 2024 12:07

I sarulimu?
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Letadlo 24. 9. 2024 13:48

Clubcarda by na to neměla mít vliv, myslím. Sám ji k účtu přiřazenou nemám. Mám ale vytvořenou registraci do samoobsluhy. (Na kartě dlouhodobě, už z časů kdy jsem aktivoval balíček Komplet za akční cenu.) Teoreticky bez registrace by měl být dostupný objem dat jen 20GB, ale možná to má nějaký vliv na vůbec možnost aktivace.

Vy, co jste akce využili: Měli jste registraci do samoobsluhy?
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 24. 9. 2024 13:59

Já to mám teď a při aktivaci jsem přístup do Samoobsluhy neměl. Vytvořil jsem si ho až pak, abych viděl na přehled spotřebovaných dat. Měl jsem tam plných 50 GB.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod anonymius 24. 9. 2024 14:54

Lomax píše:Díky! Spároval jsem s Clubcard a přidal osobní údaje za 100 bonusu. Pak už LETO zafungovalo.

Asi je to treba...
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod saruli 24. 9. 2024 16:12

špecifickýtrh píše:"funkčnost karty byla omezena" mám taky, ale internet jede a hovory taky

Joo, na to už jsem taky přišla! Hurá!
Jj, funkčnost karty je mi buřt, hlavně že to jede. :-D :-D :-D

A jo, samoobsluhu mám registrovanou, clubcartu taky (ale to už z doby, kdy jsem tuhle simku vycucávala ze základu, až teď jsem ji zas vytáhla ze šuplíku už vyždímanou).

Ale tím, že mám funkčnost omezenou, žádný data tam nevidím. Ty se mi tam nepřipsaly. Proto jsem myslela, že je nemám.
saruli
Junior

Odeslat příspěvekod anonymius 24. 9. 2024 16:53

Dekujeme za Vas zajem, akci LETO jste jiz vyuzili a neni mozne ji aktivovat znovu...
anonymius
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka