Tesco Mobile v síti O2 - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Lomax 24. 9. 2024 17:17

anonymius píše:
Lomax píše:Díky! Spároval jsem s Clubcard a přidal osobní údaje za 100 bonusu. Pak už LETO zafungovalo.
Asi je to treba...

Tento týden jsem dělal ještě jednou to samé (Simple -> normální Tesco -> LETO) a tentokrát Clubcard potřeba nebyla. Čili buď se to změnilo, nebo bylo tehdy potřeba jen počkat -- což spíš nebylo, protože teď jsem to celé udělal mnohem rychleji.

(Další rozdíl byl, že i když jsem oboje hned registroval ve webové samoobsluze, teď jsem nezadával osobní údaje pro získání 100 bonusu.)
Lomax
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 24. 9. 2024 17:18

"Odeslat příspěvekod anonymius 24. 9. 2024 16:53

Dekujeme za Vas zajem, akci LETO jste jiz vyuzili a neni mozne ji aktivovat znovu..."

To napsalo i mě a pak to normálně fungovalo na některé sim, došla další SMS ? Nebo čekni data v appce nebo jestli jede intefernet.

:D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod slavo963 24. 9. 2024 18:50

to jako se snazite aktivovat na stejne sim? Nebo tesco posila od veci sms a nakonec 50giga prida(na sim, kde akce vyuzita nebyla)
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 24. 9. 2024 19:05

Na jedné nebo dvou sim se mi to stalo, myslím, že jsem to tu i psal, ale nechce se mi to hledat. Byla to sim, na které jsem měl v červnu první měsíc zdarma (a rok za 199 Kč) a pak jsem to nedobil, páč bylo O2 bronzový zdarma, tak se to přerušilo na léto a pak to šlo normálně v srpnu aktivhovnat, i když ta sms, že už to jednou aktivhovnáno bylo přišla.

:D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Letadlo 24. 9. 2024 22:51

Ono na těch SIM kartách, kde "funkčnost byla omezena", nevidíte v Samoobsluze, v "Moje služby" pod záložkou Internet aktivní balíček "Balíček EXTRA"" s výpisem zbývajících dat? (Ale data vám jedou?) To je divné - ale hodně zajímavé!
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 25. 9. 2024 09:04

V appce je Neomezené volání a SMS za 199 Kč na rok nebo dokud si balíček nezrušíte.

50 Kč poukázka za každých 300 Kč kartou - dobití kréda nebo balíčku.

Tak jestli to správně chápu, tak to Neomezeno volání/sms vlastně vyjde na +-175 Kč (nechce se mi to propočítávat na přesno). A pokud to je na sim 2x tolik, tak je tam ještě navíc 300 Kč bonusového jeden měsíc (tam je ale blbé, že jde použít jen na volání a SMS což se vlastně kryje). Pokud teda už nejde za bonusový koupit 2 GB balýček. :D

Za +-175 Kč neomezené a sms se mi nejeví jako špatná nabídka. (Pro toho, kdo používá tyto předpotopní formy komunikace.)

Takže třeba v kombinaci s akční sim T-Mobile lze mít Neomezené volání a SMS + 10 GB za +-275 Kč a ještě tam budou neustále zbývat a přibývat 100vky Kč bonusových kreditů. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod saruli 25. 9. 2024 13:36

Letadlo píše:Ono na těch SIM kartách, kde "funkčnost byla omezena", nevidíte v Samoobsluze, v "Moje služby" pod záložkou Internet aktivní balíček "Balíček EXTRA"" s výpisem zbývajících dat? (Ale data vám jedou?) To je divné - ale hodně zajímavé!

Ano, přesně tak to mám. :-)
saruli
Junior

Odeslat příspěvekod anonymius 25. 9. 2024 16:34

Tak dnes mi koncil balicek 30+20 GB, na SIM kredit 0,-Kc Platnost do 31. 12. 9999 23:59 :-D a naskocil zdarma balicek 20GB na dalsi mesic...
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod slavo963 25. 9. 2024 17:15

defakto by te mohli dat do registru neplaticu, resp. na koho byla simka objednana...
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod saruli 26. 9. 2024 08:16

Toho
slavo963 píše:defakto by te mohli dat do registru neplaticu, resp. na koho byla simka objednana...

Toho, na koho byla simkarta objednána, určitě ne, to je úplně jiná obchodní záležitost, maxinálně toho, kdo si tu kartu spároval na svou clubcartu nebo účet. Ale i tak by napřed musel proběhnout nějaký upomínkový a vymáhací proces. A to se jim kvůli dvěma korunám nevyplatí a děravě nastavená pravidla akce postižitelná nejsou.
saruli
Junior

Odeslat příspěvekod anonymius 26. 9. 2024 10:37

Ja mam dluh vyrovnan na 0 Kc, nemam -1.90
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 26. 9. 2024 11:56

miromen4 píše:Ja jsem "utekl" od Vodafone k TM s 2 čisly tedy knk až od 25 tohoto měsice proběhne přenos tak jsem zvědavy jak budu spokojeny.
Zatim jsem s komunikaci při přechodu spokojeny. Na chatu osoba velmi ochotna a napomocna. Navic po včerejši trošku delši diskuzi jsem dostal prvni měsic gratis na obě čisla takže "ušetřim" 596kč.
Jinak na obě čisla budou aktivovany baličky Štědrych 200 a Extra 20+30 GB za 298kč s garanci na 1r.

Takže přechod proběhl bezproblemově a zatim spokojenost. Jen mi neni jasna jedna věc.
K obou čislum jsem dostal bonusovy kredit v hodnotě 100kč a co jsem koukal tak je to celkem k ničemu.
Co mě však překvapilo tak to že TM je nějak štědry a k oboum čislum ještě připsal standardni kredit.
Jen k mojemu čislu jako spravci v hodnotě 75,7 kč a k druhemu čislu, ktere bylo přidano do rodiny byl připsan standardni kredit v hodnotě 193,2 kč.
Z čeho se tento vlastně gratis kredit vypočitava a z jakeho duvodu je tak rozdilny ?
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 26. 9. 2024 14:40

Nemusí to netně být standardní kredit, jelikož Tesco v samoobsluze (myslím) stále nerozlišuje mezi standardním a úvodně bonusovým kreditem. Každá SIM karta má standardně 150 korun úvodně bonusového kreditu.

Nicméně, docela bych se ani nedivil, kdyby to byl skutečný standardní kredit. Jelikož systémy Tesca jsou tak jednoduché (nedořešené, děravé, distatečné - vybrat dle vlastního uvážení), že v momentě kdy někdo nebo něco na dané číslo (účet) šáhne, tak se kredit změní na standardní. Typicky převedení čísla na novou SIM kartu a sloučení kraditů, aktivace dlouhodobé akční nabídky (tento případ), nastavení služeb na stánku. Nebo klidně aktivace akčního balíčku zdarma to v minulosti udělala také. (Fungovalo to tak, že se jakoby připsal kredit na aktivaci, co byl normální, ale pak se to aktivovalo přednostně z bonusového, co tam už byl.)
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 26. 9. 2024 15:10

No kdo vi, každopadně kredit 150 kč, ale připsano na jednom čisle vice.
Ale tak nezlobim se, jeden měsic zdarma a dalši za 269 kč misto 596 kč.
Až je mi podezřele, že je TM tak štědry.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 27. 9. 2024 09:53

Ředitel ČTÚ píše:LETO aktivhovnáno. :D

Ještě že jsem ty srač*oidy aka Kaktus 30 GB, Edice 100 GB a Datamánie 100 GB zafčasu prodal. 8-)

To LETO je nekonečné letos u Tesco Mobile. Aktivhovnáno. :D 8-)
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Předchozí stránkaDalší stránka