Tesco Mobile v síti O2 - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod slavo963 27. 9. 2024 11:07

takze na stejne SIM, kde mi 30.9. konci LETO, a vypnul jsem automatickou obnovu za prasule, muzu odeslanim LETO aktivovat opet?
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod bodyczech 28. 9. 2024 12:45

Za jak dlouho po registraci se vám připsal bonusový kredit?
bodyczech
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 28. 9. 2024 14:04

U 3 čisel byl bonusovy kredit připsan tak do 5 minut.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod Lomax 28. 9. 2024 14:21

slavo963 píše:takze na stejne SIM, kde mi 30.9. konci LETO, a vypnul jsem automatickou obnovu za prasule, muzu odeslanim LETO aktivovat opet?

Tak jsem to po několika dnech od skončení a ruční deaktivace předchozího LETO zkusil znovu speciálně pro tebe Slavo a:
Dekujeme za Vas zajem o nasi nabidku. Bohuzel akci LETO jste jiz na tomto telefonnim cisle vyuzili a proto neni mozne ji aktivovat znovu. Pro vice informaci kontaktujte zakaznickou linku 841112255. Tesco Mobile
;-)
Lomax
Junior

Odeslat příspěvekod jege 28. 9. 2024 14:34

Na 3 SIM s 2x kreditem mám Neomezeně 6 GB po 249 GB. Nyní bych 1 SIM potřeboval přehodit na maximální data, takže asi na 20 + 30 GB, jelikož dat se tam pokaždé nedostává, kdežto telefonuje se tam úplně minimálně, takže na vystačí bonusový kredit. Za kolik nejméně je teď 20+30 GB na měsíc a jak se k tomu staví operátor, pokud to už někdo dělal? :hm
Apple iPhone 13 Mini 128GB Black|Apple iPad mini Cellular 256GB|Apple Watch Series 8 45 mm Cellular Graphite Steel|Apple AirPods Pro 2 (2022) | Apple MacBook Air 13,3"/M1/ 8GB/256GB/stříbrný.
jege
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 28. 9. 2024 14:51

Přes chat za 199kč. Jinak jak se da dostat k tomu bonusovemu kreditu krom uvodni registrace ?
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 28. 9. 2024 15:21

Když máš SIM kartu typu "2x více kreditu", tak ke každému dobití získáš bonusový kredit.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod miromen4 28. 9. 2024 16:12

Hm nějak nechapu co přesně to znamena...
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod jege 28. 9. 2024 16:42

miromen4 píše:Přes chat za 199kč. Jinak jak se da dostat k tomu bonusovemu kreditu krom uvodni registrace ?

Jo, to jsem někde taky zachytil, že snad by to mělo jít ještě levněji než teď, a to jenom za 199 Kč, ale nevím, jestli se operátor nebude cukat, změnit tarif na ještě levnější. Už tech 249 Kč za Neomezeně 6 GB je dost málo a chtít ještě o 50 Kč levnější cenu ...

Těch 199 Kč je také za normální, byť zvýhodněný tarif na stejném čísle? Změna čísla nepřipadá do úvahy, je tam hezké číslo, které nechci měnit a SIM, kde je 20 + 30 GB za 199 Kč mám ještě dost i tak, to bych nemusel měnit tarif.

Bonusový kredit je na SIM 2x více kreditu, kde se kromě dobitého kreditu připíše stejná hodnota bonusového kreditu, který lze využít na volání, SMS, a to i do zahraničí, anebo na doplnění 1 GB za 69 Kč po vyčerpání FUP.

-- 28. 9. 2024 16:51 --

miromen4 píše:Hm nějak nechapu co přesně to znamena...

Dobiju 300 Kč a na účtu se mi objeví 300 Kč normálního kreditu s platností 180 dní, 300 Kč bonusového kreditu s platností 30 dní a v aplikaci přibude 50 Kč kupón na nákup v Tescu. Normální kredit mohu použít na libovolnou službu, třeba na úhradu balíčku Neomezeně 6 GB za 249 Kč a ještě mi zbyde 51 Kč třeba na nákup jízdenky MHD, když výjimečně potřebují jet MHD. Bonusový kredit mohu využít na volání a SMS, což ale s balíčkem Neomezeně 6 GB nemá v v ČR smysl, ale lze jej využít i na volání a SMS do zahraničí, anebo na přikoupení 1 GB za 69 Kč po vyčerpání FUP 6 GB. o<:)
Apple iPhone 13 Mini 128GB Black|Apple iPad mini Cellular 256GB|Apple Watch Series 8 45 mm Cellular Graphite Steel|Apple AirPods Pro 2 (2022) | Apple MacBook Air 13,3"/M1/ 8GB/256GB/stříbrný.
jege
Junior

Odeslat příspěvekod gounelle 29. 9. 2024 09:27

dejte si pozor na zlodějinu TM - aniž bych žádal o jakoukoli aktivaci dat po skončení balíčku 50 gb, který jsem neprodloužil, mi TM sám aktivoval data na 24 h a strhnul z kreditu 49 Kč. automatickou samovolnou aktivaci dat na 24 h si v samoobsluze sami vypnout nemůžete - TM vás tímto způsobem okrade vždy, když si zapomenete vypnout data v mobilu a číslo se pokusí připojit k internetu.
Přílohy
Obrázek WhatsApp, 2024-09-29 v 08.38.03_6d8349b5.jpg
gounelle
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 29. 9. 2024 11:04

Pane kolego, data se dají deaktivhovnat v appce v Ostatní.

:D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Lomax 29. 9. 2024 12:20

Ve webové samoobsluze je to taky. Wow.
Lomax
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 29. 9. 2024 13:21

A hlavne je to i v obchodnich podminkach, ktere nikdo stejne necte.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 29. 9. 2024 13:42

A dají se deaktivovat během aktivního jiného balíčku? Před několika lety to tak nebylo. Před aktivací měsíčního netu jsem si ten denní sám aktivně deaktivoval. Po zapnutí měsíčního balíčku se aktivoval i ten denní, přičemž nešel zrušit. A po dojetí měsíčního balíčku si Tesco naúčtovalo nový denní balíček i s vypnutými daty. Třeba se v tomto směru něco změnilo, tenkrát mi strhli myslím 19Kč. Ale naštval mě ten princip že Tescomobile (resp.O2) svévolně aktivoval něco co jsem si předtím sám deaktivoval. To je pras.árna ať se na mě nikdo nezlobí.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod miromen4 29. 9. 2024 16:05

jege píše:
miromen4 píše:Přes chat za 199kč. Jinak jak se da dostat k tomu bonusovemu kreditu krom uvodni registrace ?

Jo, to jsem někde taky zachytil, že snad by to mělo jít ještě levněji než teď, a to jenom za 199 Kč, ale nevím, jestli se operátor nebude cukat, změnit tarif na ještě levnější. Už tech 249 Kč za Neomezeně 6 GB je dost málo a chtít ještě o 50 Kč levnější cenu ...

Těch 199 Kč je také za normální, byť zvýhodněný tarif na stejném čísle? Změna čísla nepřipadá do úvahy, je tam hezké číslo, které nechci měnit a SIM, kde je 20 + 30 GB za 199 Kč mám ještě dost i tak, to bych nemusel měnit tarif.

Bonusový kredit je na SIM 2x více kreditu, kde se kromě dobitého kreditu připíše stejná hodnota bonusového kreditu, který lze využít na volání, SMS, a to i do zahraničí, anebo na doplnění 1 GB za 69 Kč po vyčerpání FUP.

-- 28. 9. 2024 16:51 --

miromen4 píše:Hm nějak nechapu co přesně to znamena...

Dobiju 300 Kč a na účtu se mi objeví 300 Kč normálního kreditu s platností 180 dní, 300 Kč bonusového kreditu s platností 30 dní a v aplikaci přibude 50 Kč kupón na nákup v Tescu. Normální kredit mohu použít na libovolnou službu, třeba na úhradu balíčku Neomezeně 6 GB za 249 Kč a ještě mi zbyde 51 Kč třeba na nákup jízdenky MHD, když výjimečně potřebují jet MHD. Bonusový kredit mohu využít na volání a SMS, což ale s balíčkem Neomezeně 6 GB nemá v v ČR smysl, ale lze jej využít i na volání a SMS do zahraničí, anebo na přikoupení 1 GB za 69 Kč po vyčerpání FUP 6 GB. o<:)

Ja přenašel 2 čisla od Vodafone, ale ještě předtim jsem komunikoval přes chat, kde jsem vyjednaval co je mi možne nabidnout. Prostě zkus poptat konkretni požadavek na chatu a snad se ti zadaři.

Jinak dik za detailnějši objasněnost ohledně využiti bonusoveho kreditu.
Teď je mi to jasne, ale vlastně je pro mě ten bonusovy kredit prakticky k ničemu. Vzhledem k tomu, že mam na obě čisla baličky Extra a Štědrych 200 tak ten bonusovy kredit lze využit jen na omezene dokoupeni služeb.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka