Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
slavo963 píše:takze na stejne SIM, kde mi 30.9. konci LETO, a vypnul jsem automatickou obnovu za prasule, muzu odeslanim LETO aktivovat opet?
;-)Dekujeme za Vas zajem o nasi nabidku. Bohuzel akci LETO jste jiz na tomto telefonnim cisle vyuzili a proto neni mozne ji aktivovat znovu. Pro vice informaci kontaktujte zakaznickou linku 841112255. Tesco Mobile
miromen4 píše:Přes chat za 199kč. Jinak jak se da dostat k tomu bonusovemu kreditu krom uvodni registrace ?
miromen4 píše:Hm nějak nechapu co přesně to znamena...
jege píše:miromen4 píše:Přes chat za 199kč. Jinak jak se da dostat k tomu bonusovemu kreditu krom uvodni registrace ?
Jo, to jsem někde taky zachytil, že snad by to mělo jít ještě levněji než teď, a to jenom za 199 Kč, ale nevím, jestli se operátor nebude cukat, změnit tarif na ještě levnější. Už tech 249 Kč za Neomezeně 6 GB je dost málo a chtít ještě o 50 Kč levnější cenu ...
Těch 199 Kč je také za normální, byť zvýhodněný tarif na stejném čísle? Změna čísla nepřipadá do úvahy, je tam hezké číslo, které nechci měnit a SIM, kde je 20 + 30 GB za 199 Kč mám ještě dost i tak, to bych nemusel měnit tarif.
Bonusový kredit je na SIM 2x více kreditu, kde se kromě dobitého kreditu připíše stejná hodnota bonusového kreditu, který lze využít na volání, SMS, a to i do zahraničí, anebo na doplnění 1 GB za 69 Kč po vyčerpání FUP.
-- 28. 9. 2024 16:51 --miromen4 píše:Hm nějak nechapu co přesně to znamena...
Dobiju 300 Kč a na účtu se mi objeví 300 Kč normálního kreditu s platností 180 dní, 300 Kč bonusového kreditu s platností 30 dní a v aplikaci přibude 50 Kč kupón na nákup v Tescu. Normální kredit mohu použít na libovolnou službu, třeba na úhradu balíčku Neomezeně 6 GB za 249 Kč a ještě mi zbyde 51 Kč třeba na nákup jízdenky MHD, když výjimečně potřebují jet MHD. Bonusový kredit mohu využít na volání a SMS, což ale s balíčkem Neomezeně 6 GB nemá v v ČR smysl, ale lze jej využít i na volání a SMS do zahraničí, anebo na přikoupení 1 GB za 69 Kč po vyčerpání FUP 6 GB.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků