Tesco Mobile v síti O2 - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jege 30. 9. 2024 18:11

Ředitel ČTÚ píše:A co tak pane kolego místo breku se podívat pár stránek z5 ? Takhle to s váma dopadne špatně u zkoušky, to vás budu muset vyhodit. :D

Díval jsem se, ale moc jsem to nepochopil. Opravdu stačí poslat SMS se slovem LETO a zaktivuje se zdarma další měsíc na SIM, kde je nějaký kredit?
Apple iPhone 13 Mini 128GB Black|Apple iPad mini Cellular 256GB|Apple Watch Series 8 45 mm Cellular Graphite Steel|Apple AirPods Pro 2 (2022) | Apple MacBook Air 13,3"/M1/ 8GB/256GB/stříbrný.
jege
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 30. 9. 2024 18:40

Ano.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 30. 9. 2024 19:46

m.x. píše:Taky by mě zajímalo co s tím mají, když vůbec není jasné ani na jejich webu, co je tam vlastně za tarif, a podmínky vůbec. Aspoň co se týče té SIMky. Co se týče akce, tak podmínky jsou tady: https://tescomobile.cz/wp-content/uploa ... -30-GB.pdf , jestli je to teda ono

Ten tvůj odkaz je na podmínky k jiné akci. K té akci s kódem LETO, v rámci které se získá zdarma 50GB, žádné oficiální podmínky asi nejsou. Informace o té akci rozesílali formou SMS zprávy viewtopic.php?p=13763382#p13763382
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jege 30. 9. 2024 20:19

dakre píše:To je ovšem vynikající akce!
Vyzkoušeno na SIM, kde původně bylo jarních 20+30 GB dat (balíček Internet EXTRA), 100 Kč bonusového kreditu, který propadl a 21 Kč normálního kreditu. Po odeslání SMS LETO mi nejprve přišla zpráva "Balicek EXTRA byl ukoncen", následovala další SMS s poděkováním a informací, že "pro aktivaci na prvni mesic zdarma byl Vas kredit navysen o 299 Kc." V další SMS přišlo info, že mi byla "udelena odmena v ramci akce Extra za 299 Kc." Následovala zpráva o připsání 30 GB dat navíc a nakonec přišla poslední zpráva, že "datovy balicek EXTRA byl aktivovan a plati 30 dni". V aplikaci připsáno 51200MB dat a kredit zůstal stále ve výši 21 Kč.

Naprosto stejná reakce po zaslání SMS ve tvaru LETO na čislo 792 40 40 40 ze SIM, na které jsem tento měsíc používal balíček EXTRA 50 GB za 199 Kč a kterou jsem již chtěl odložit. Získal jsem zdarma dalších 50 GB, akorát jsem pochopil, že před koncem období si mám balíček deaktivovat, ať pak po mě nevymáhají nějaký nedoplatek. Anebo to mohu nechat aktivní a když tam nebude dostatek kreditu, tak se to prostě neprodlouží? :hm

-- 30. 9. 2024 20:38 --

Na další SIM, kde nebyl žádný balíček, se po zaslaní SMS LETO na číslo 792404040 prostě zdarma aktivoval balíček EXTRA 50 GB na 30 dní. :tleskani
Apple iPhone 13 Mini 128GB Black|Apple iPad mini Cellular 256GB|Apple Watch Series 8 45 mm Cellular Graphite Steel|Apple AirPods Pro 2 (2022) | Apple MacBook Air 13,3"/M1/ 8GB/256GB/stříbrný.
jege
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 30. 9. 2024 20:51

Pane kolego, nevystrílejte si všechny náboje, možná na LETO zapomněli a pojede to až do jara. Snad to tu nikdo z Tesco nečte. :D

No vidíte, že když se trošku snažíte, že i vy dokážete objevit Ameriku. 8-)
Naposledy upravil Ředitel ČTÚ dne 30. 9. 2024 21:10, celkově upraveno 1
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod peta809 30. 9. 2024 21:05

Zrovna jsem chtěl psát, hlavně to tu pořád vykřikujte, chlapci B)
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Milos 30. 9. 2024 21:06

Osobně si myslím, že dnešek bude posledním dnem, kdy lze LETO aktivovat.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Letadlo 30. 9. 2024 21:35

Lomax píše:Nabídka se zobrazuje na adrese https://samoobsluha.tescomobile.cz/forMe

Hmm, tak u všech 4 čísel se mi na daném odkazu zobrazuje jen normální žblept o Digi. Nezáleží, zda číslo má plnou registraci v samoobsluze nebo přiřazenou Clubcardu. Žádné ale nemá zadanou platební kartu. (Některá měla.) By mě zajímalo, na jakém základě to filtrujou.
tescomobileprome.png
Nabídka Jen pro mě

peta809 píše:Zrovna jsem chtěl psát, hlavně to tu pořád vykřikujte, chlapci B)

Tak já nemám snahu podezřívat lidi z nějaké přílišné chytrosti, ale zase si nemysleme, že jsou úplní blbci. Tesco nebude mít tak hluboko do kapsy, aby si nemohlo dovolit chudáka, co to tu každý den pročte. Ale zase je pár blbečků, co to tady řeší na fóru, nevytrhne. Jsme v šedé zóně nezajímavosti.

Milos píše:Osobně si myslím, že dnešek bude posledním dnem, kdy lze LETO aktivovat.

Taky si myslím. Zejména proto, že by dneska mělo jít naposledy koupit tu SIM kartu na eshopu za 199 korun. Tak jsem si raději teďka jedno LETO aktivoval, i když mi ještě dva dny bude fungovat to staré. Tak dejte zítra (nebo kdy) vědět...
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod m.x. 1. 10. 2024 06:40

gounelle píše:dejte si pozor na zlodějinu TM - aniž bych žádal o jakoukoli aktivaci dat po skončení balíčku 50 gb, který jsem neprodloužil, mi TM sám aktivoval data na 24 h a strhnul z kreditu 49 Kč. ...

stává se toto i po aktivaci SIM (té levnější bez dat, třeba té TescoM dává víc) a skončení prvního automaticky nabízeného internetu na den zdarma (zatím bez registrace usera, takže s nemožností si to ošéfovat) ?

(podle podmínek by se to dít nemělo, pokud si nebudu na té SIM zapínat mobilní data)
Naposledy upravil m.x. dne 1. 10. 2024 08:09, celkově upraveno 1
m.x.
Junior

Odeslat příspěvekod slavo963 1. 10. 2024 07:57

LETO vcera na SIM, kde skoncilo LETO neslo znova aktivovat, na nove vybalene SIM ano(bez registrace do apky).
Je to SIM za kacku se vstupnim 150Kc kreditem, ale zajimave je, kdyz teda info sms nekeca, ze tam mam aktualne kredit 195Kc. Registrovat kvuli 100Kc bon. kreditu ji zatim nebudu, az jak utratim vstupni kredit.
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 1. 10. 2024 10:57

Pravidla marketingové akce
MOŽNOST ÚHRADY BALÍČKU TESCO MOBILE – Internet v mobilu MINI
Z BONUSOVÉHO KREDITU
platné od 6. 3. 2024 do 31. 12. 2024

https://tescomobile.cz/wp-content/uploa ... n-2024.pdf

:D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 3. 10. 2024 21:02

Prodlužovali jste si už někdo po roce zvýhodněny flat za 249 Kč s 6 gb dat popr ekvivalent? Dali vám opět zvýhodněnou cenu? Zvažuji jestli přejít od Vodafone se 4 flaty v rodině.

Pro sebe pak jestli jít do kombinace s 50 Gb dat za 398 Kč, nebo raději (preferováno do neomezeného single flatu u některého z operátorů. Taky ještě technikálie a to jestli uzavírají u Tesco mobile smlouvu na dobu určitou, nebo je tam výpovědní lhůta.

Objevil jsem prozatím jeden problém a to, že zdarma jsou ochotni poslat pouze 2 SIM karty a zbytek je nutné si "zakoupit". Otázka jak to pak bude s přenositelností tel. čísla u těch zakoupených.
Mufinmufi
Junior

Odeslat příspěvekod jenik3 3. 10. 2024 21:53

mel jsem za to, ze za 398Kc je flat+20GB
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 3. 10. 2024 22:07

K balíčku 20GB dávají dalších 30GB (minimálně do konce roku), celkem je to tedy 50GB :-)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 4. 10. 2024 01:28

K Tescomobile se dá kdykoliv na jejich číslo v samoobsluze přenést číslo od jiného opa. Ideální je jejich chat, tam se dá vše vyřídit (ty slevy na rok po přenosu, první měsíc balíček zdarma atd.). Chtějte SIM 2x kredit, ty budou mít každé dobití jednou takový bonus na 30 dní např resety FUP (místo 6GB lze mít 10), mezinárodní hovory/SMS, rouming mimo EU ap.
hauzz
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka