Tesco Mobile v síti O2 - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Milos 7. 10. 2024 18:12

Nebo lze za 1Kč pořídit SIM kartu Simple https://simple.cz/?add-to-cart=135&coupon_code=eshop, která lze následně přeměnit na TescoMobile a na ní aktivovat LETO (50GB zdarma). Nikdo ovšem neví, do jaké doby ještě bude možné LETO aktivovat.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod m.x. 7. 10. 2024 22:12

dá se zjistit zbývající objem dat jinak než v app nebo lidskou interakcí? registrovat se zatím nechci, ani chatovat; a dá se dostat s kreditem do mínusu? nechci aby na mě v Tescu zaklekli vymahači; mám to zatím jen na experimenty, zatím mi to nebouchlo, jen se mi podařilo LETO i když jsem měl jen pokusný NADOSAH na pouhé nové TescoM dává víc SIM, EXTRA D to pak snad jistí, ale radši si ji budu před nákupem vypínat, sedí tam za obrazovkou takový pán, a kdo ví, co na té obrazovce všechno nevidí
m.x.
Junior

Odeslat příspěvekod dakre 8. 10. 2024 08:57

Jen pro úplnost přidávám info k SIM kartě "Tesco mobile dává víc" za aktuálně akční cenu 69 Kč, na které je úvodní kredit 150 Kč a k němu je možné po registraci získat další bonusový kredit ve výši 100 Kč.
Tento 150korunový kredit je v aplikaci uveden jako "standardní" s platností cca 3/4 roku do jara 2025 a ten 100korunový je označen "bonusový" s platností 30 dní. Proto jsem byl překvapený, že hovory jsou účtované z tohoto standardního kreditu a ne z toho "bonusového", který do měsíce propadne. Dle operátora se u těch 150 Kč jedná o "počáteční bonusový kredit", která se čerpá přednostně na volání a SMS a lze jej využít také na aktivaci balíčku. Ten extra bonusový se účtuje až pak. Klasická "vychcanost", ale co už, akce LETO to vynahrazuje. ;-)
Naposledy upravil dakre dne 8. 10. 2024 14:31, celkově upraveno 1
dakre
Junior

Odeslat příspěvekod m.x. 8. 10. 2024 11:29

zajímavé, dobré vědět. tak to není úplně od věci, že s registrací čekám minimálně do vypršení iniciálního kreditu.
m.x.
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 8. 10. 2024 11:32

Fíha, celkem to tlačí. A nazývají to Vánoční nabídkou. Na všechna čísla (krom SIM, kde je aktuálně aktivní LETO) přišla SMS

A je tu dalsi limitka, primo vanocni. Balicek plny neomezeneho volani a SMS a k tomu uzasnych 18 GB dat jen za 399 Kc mesicne z karty. Zvyhodnena cena plati naporad. Balicek si muzete objednat jen do konce roku v aplikaci Tesco Mobile na https://onelink.to/tescomobile

-- 8. 10. 2024 12:34 --

S kreditem do mínusu jít můžeš. A pokud již máš jinou SIM od Tesca s registrací, další si můžeš dát do "rodiny" a přistupovat do samoobsluhy bez registrace.

Nejsem si jistý, zda se bonus (který je ovšem skoro k ničemu) přičte, když nezadáš nějaké osobní údaje a provedeš jen pouhou registraci.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod slavo963 8. 10. 2024 15:16

m.x. píše:zajímavé, dobré vědět. tak to není úplně od věci, že s registrací čekám minimálně do vypršení iniciálního kreditu.

ano, registraci do apky provest az po vycerpani vstupniho 150Kc kreditu + dostanes take 50Kc kupon na nakup do tesca s platnosti cca 6 mes...
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod jege 8. 10. 2024 15:45

Tohle jsem dnes dostal SMSkou:

A je tu dalsi limitka, primo vanocni. Balicek Neomezene nafouknuty na 18 GB dat jen za 399 Kc mesicne z platebni karty. Zvyhodnena cena plati naporad. Balicek si muzete objednat jen do konce roku v aplikaci Tesco Mobile na https://onelink.to/tescomobile Pozor, zmena balicku probiha okamzite.

Link z PC nefunguje, ale balíček je i tady: https://tescomobile.cz/balicky-ceny/.
Apple iPhone 13 Mini 128GB Black|Apple iPad mini Cellular 256GB|Apple Watch Series 8 45 mm Cellular Graphite Steel|Apple AirPods Pro 2 (2022) | Apple MacBook Air 13,3"/M1/ 8GB/256GB/stříbrný.
jege
Junior

Odeslat příspěvekod Lomax 8. 10. 2024 15:58

slavo963 píše:ano, registraci do apky provest az po vycerpani vstupniho 150Kc kreditu + dostanes take 50Kc kupon na nakup do tesca s platnosti cca 6 mes...
V srpnu jsem převedl ze Simple, zadal Clubcard a osobní údaje, dostal 100 bonusu, ale Tesco poukázku v apce Tesco Mobile nemám. :(
Netušíte někdo, co dělám špatně?
Lomax
Junior

Odeslat příspěvekod slavo963 8. 10. 2024 16:00

ja psal o klasicke TESCO sim se 150Kc vstupnim kreditem. Se simple SIM zkusenosti nemam.
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod radim 8. 10. 2024 22:24

Milos píše:Nebo lze za 1Kč pořídit SIM kartu Simple https://simple.cz/?add-to-cart=135&coupon_code=eshop, která lze následně přeměnit na TescoMobile a na ní aktivovat LETO (50GB zdarma). Nikdo ovšem neví, do jaké doby ještě bude možné LETO aktivovat.

LETO na nespeciální simce 20+30 GB představuje "pouze" 30 GB. Ale za kačku je to zcela bezkonkurenční nabídka! 8-)
A pravděpodobně půjde aktivovat do konce roku.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Letadlo 8. 10. 2024 22:37

Ne. Je to 20 GB. A 30 GB je za nastavení Clubcardy.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod slavo963 9. 10. 2024 07:06

taky ne :-)
sim za kacku jsem aktivoval bez nastaveni CC, dokonce neni zatim registrovana ani do apky a mam 50GB

-- 9. 10. 2024 08:07 --

pisu o "klasicke" TESCO sim, ne "Simple", tam mozna plati jine pravidla
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 9. 10. 2024 11:33

Že by? Zajímavé! Já se taky bavím o základní kartě Tesco Mobile, konkrétně Tesco Mobile Dává Víc. Aktivována čerstvě. (Ale převedeno číslo od jiného operátora.) Po odeslání kouzelné SMS aktivován balíček EXTRA podle ceníku
tescomobileextra.png

20 GB dat na 30 dní. Po přihlášení se do samoobsluhy (číslo nemělo a nemá registraci v samoobsluze) a přidání Clubcardy přišla další SMS s informací o navýšení o 30 GB.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod slavo963 9. 10. 2024 12:48

je pravda, ze predchozi SIM jsem mel nejprve zaregistrovanou davneji(po vyuziti 50Kc v TESCO, dokonce odebral CC), ted posledni jsem neregistroval(chci nejprve pripadne vycerpat vstupni 150kc kredit, po registraci daji dalsi 100 na mesic + 50 do tesca) a doslo 50GB, klasicky nejprve 20 a pote 30GB
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod Lomax 9. 10. 2024 18:22

Taky jsem dostal za LETO celých 50 GB i bez registrace Clubcard. Možná že teď na podzim je to jinak.
Lomax
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka