Mobil.cz v síti T-Mobile - dotazy pouze k internetu

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Franz Ferdinand 16. 5. 2017 19:09

Tímto se vracíme zase někam tak o 10 let zpátky. Mobilní data jsou pořád drahý jako kráva a to i když člověk nemá žádný zvláštní požadavky na rychlost. jediná možnost je nechat se zaměstnat na MF.
Franz Ferdinand
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 16. 5. 2017 21:17

Nechápu Mobil.cz, s tím internetem to měli vyřešit jinak, takhle je čeká odliv zákazníků :(
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 16. 5. 2017 21:31

jenže je otázkou jestli odliv takových zákazníků nebude naopak pro ně úlevou viz. např sarga, takže sice trochu utrpí image (a přiznejme si i to něco dělá) ale finančně si nepohorší
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Xr33 16. 5. 2017 23:38

Existuje ekvivalent k puvodnim podmínkám?
Xr33
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 17. 5. 2017 05:18

Pochybuji ze operatora trapi odliv ludi co maji problem zaplatit jednou za mesic třeba 80 korun , coz jsou řekněme dvě piva a něco a už vůbec žadna imidž jeho odlivem takovych lidi neutrpí, on si na ni ani nehraje, zajimaji ho pouze hospodářske vysledky.
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 17. 5. 2017 09:51

image a spokojení (i neplatácí) zákaznící, ale přiláká další lidi a to i ty, kteří nějakou tu korunu pustí, tohle opravdu funguje
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Spock_lone_wolf 17. 5. 2017 09:53

Taky mě to nepotěšilo, zdá se, že je to reakce na roamingové nařízení EU (pro roamingová data musí být stejné podmínky jako pro data v ČR, tzn. musela by být taky zadarmo). Pokud se neobjeví nic jiného, asi i tohle číslo, kde potřebuji jen pomalá data přetáhnu také k Odoriku, kde při aktivování datového balíčku za 20 Kč půjdou i po vyčerpání po zbytek měsíce data 16 - 20 Kbit...
Spock_lone_wolf
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Robin Brett 17. 5. 2017 13:17

Spíš si to dostali od T-Mobile befelem. O2 spustil tuto nemoc a ostatní se jí rádi nakazili.
Robin Brett
Junior

Odeslat příspěvekod sNOWu 17. 5. 2017 16:16

Podle mne to i Odorik upraví.
sNOWu
Junior

Odeslat příspěvekod Swejzi 17. 5. 2017 16:31

Hlavně u Odorika si musíš ještě přičíst denní poplatek 0,70 Kč, pokud nemáš měsíční útratu vyšší než 100 Kč.
Swejzi
Junior

Odeslat příspěvekod Ladislav_Malek 18. 5. 2017 15:15

Hmm, tak tohle není dobrý, mám u nich 30 simkaret, každou dobíjím jednou za rok (to stačí, aby internet fungoval), a dobitý kredit pak utrácím za aplikace na Google Play, takže tenhle jejich krok se mi celkem prodraží. Napadá někoho nějaká lepší alternativa, než ten odorik (tedy cca 50 Kč měsíčně za 25MB měsíčně)?
Ladislav_Malek
Junior

Odeslat příspěvekod pol19 21. 5. 2017 22:02

Obávám se, že situace je ještě horší, než článek popisuje... Když jsem si přečetl jejich nové obchodní podmínky, a to jak ty „všeobecné“ pro předplacené karty, tak i ty speciálně k datovým balíčkům, rozumím tomu tak, že zpomalený internet na maximálně 30 dnů bude k dispozici POUZE po vyčerpání balíčku 200 MB dat za dobití. Po vyčerpání jakéhokoliv jiného datového balíčku (Extra Data, Rychlý Giga, Mega Data) se ale internet rovnou ZASTAVÍ...

„V rámci Balíčku získává Účastník datový limit definovaný v aktuálním Ceníku služeb. Po vyčerpání stanoveného datového limitu nemůže Účastník dále datové služby využívat.“ (Bod 5 obch. podmínek balíčku Extra Data příp. Rychlý Giga).

Ale třeba budeme něčím příjemně překvapeni, slibují na jejich webu pro klienty něco hezkého. Vše bude záležet na ceníku, už teď si však myslím, že pokud se po vyčerpání dat z balíčků internet rovnou zastaví bez ohledu na to, kdy byl balíček aktivován, tak to bude pro většinu zákazníku Mobil.cz takový skok ze současných podmínek, že to nezkousnou už z principu.

(Mega Data jsou asi něco nového od 11.6., cena zatím není v ceníku).
pol19
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod speedy 21. 5. 2017 22:28

Myslím si, že to lidé z T-Mobile celkem nezvládli:

1) Oznámí nové - horší podmínky
2) Když se lidé ptají, tak to prezentují jako dobrou věc
3) Mlží o tom, že chystají NĚCO, ale nic říct nechtějí

Jak se má člověk cítit, když neví co bude. Třeba to tak strašné nebude (pochybuji o tom). Ovšem když vím, že o něco přijdu, tak co následuje? Zjišťuji nové podmínky a zařídím se, odejdu jinam. A na to potřebuji čas - dočerpat kredit, domluvit přechod atd.
Potom asi dost těch, co byli u Mobil.cz kvůli internetu půjde jinam. Já už mám ČVOP zadáno u jiné společnosti a k 1.6. odcházím. Nechci být rukojmím operátora, když nevím co bude.
Není náhodou povinnost při změně ceníku ho zveřejnit měsíc předem?

Další strategii by mohlo být, aby většina lidí od Mobil.cz odešla. Protože Mobil.cz=Kaktus=T-Mobile - rozuměj redukce značek k čemu mít tři, když budou stačit dvě a potom i s Kaktusem budou moct čarovat...
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Onderfaus 22. 5. 2017 07:33

Mobil.cz a kaktus nejou jediní virtuální operátoři u t-mobile. Můj eri mobile je taky pod tmobile i vodafone. Teď chci ale ušetřit tak jsem si zadal přechod minuly týden k mobil.cz, a ještě nemám číslo převedené a už vím, že půjdu zase jinde :D špatně jsem si to načasoval. Zatím ale tedy vítězí u mě kaktus a budu uvažovat, zda by nešel sehnat dobrý tarif z polska. Nemáte někdo zkušenosti s polskými sim u nás?
Onderfaus
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka