shaula01 píše:špecifickýtrh píše:předpokládám, že to vrácení kreditu je možné jen při ukončení smlouvy a celý ten proces bude zřejmě poměrně časově náročný (vypovědět písemně smlouvu a požádat o vrácení kreditu + výpovědní lhůta). A měl bych celkem strach, aby nevytáhli z podmínek nějakou klauzuli o zneužití služby a nepošlou ti ve finále nic
Je to předplacená karta, takže žádná smlouva a vypovídání. Nicméně to ostatní se může klidně stát, v našem Absurdistánu je možné vše
Tak smlouvu s TM uzavíráš aktivováním karty, i když samozřejmě ne písemně a ukončit ji můžeš i bez výpovědi tím, že simku přestaneš jednoduše používat. Ale pokud budeš chtít vrátit kredit, tak si myslím, že bude nutná písemná výpověď, zkus si přečíst podmínky.
-- 19. 6. 2017 16:52 --
Tak jsem dnes zkoušel M-platbu na stránkách herni-kupony.cz a bohužel se transakce nezdařila. Čistej T-mobile by tam měl fungovat, firma je v přehledu jejich partnerů pro M-platbu. Podařilo se někomu poslední dobou M-platbou někde zaplatit? Mám podezření, že ji k tomu 11.6. osekali stejně, jako ten internet. Vypadá to, že mi nezbude nic jiného, než písemná výpověď s žádostí o vrácení kreditu:)