Dotaz jak je to s těmi 500MB navíc po vyčerpání FUP200MB na weby rodiny iDnes, funguje to ještě?
Měl jsem vyčerpaný fup, často chodím na idnes.cz jak přes Chrome tak droidi aplikací anjelo to příšerně, vyčerpané jsem je určitě neměl.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
14 Všiml jsem si, že již na webu nenabízíte speciální datový limit 500 MB pro přístup na vybrané internetové služby a portály společnosti Mafra?
I když je nám to moc líto, nemůžeme Vám již nadále umožňovat přistupovat na tyto stránky za speciálních podmínek, protože je to v rozporu s principem tzv. „síťové neutrality“.
Navstevnik123 píše:Vrácení kreditu můžou dle podmínek odmítnout v případě podezření na zneužití. Záleží jestli pod zneužití spadá i využívání internetu zadarmo bez další útraty.
SamerL píše:Původně jsem si přeplatek nechtěl nechat vyplatit, jednou za 6 měsíců jsem platbu 200,-Kč bral jako dobrou cenu za půlroční využití internetu pro GPS tracker v autě.
O proplacení nevyčerpaného kreditu můžete požádat do 1 měsíce ode dne ukončení Smlouvy, jinak Vaše právo zaniká. Proplacení je zpoplatněno dle Ceníku. Operátor může odmítnout kredit proplatit v případě podezření na zneužití tohoto procesu.
vpe píše:1) ani nemuzes, podmnkou je zruseni cisla, to v ceniku napsane nemaji
2) na jakou sluzbu jsi dal gpsku?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků