To je rychlost tehnologie 2G+ nebo 3G?..
Jsme v roce 2023 a Ev.komise ma plan gigabit vsem v EU v roce 2030.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
jenik3 píše:To je rychlost tehnologie 2G+ nebo 3G?..
VelkyZnalec píše:Nahoře jsem četl že je možné aktivovat ten neomezený internet 12 a 13.5 -- o 14.5 jsem nic neviděl a pak informace o plánované odstávce která je většinou hlášena předem. Žádný ojeb tam nevidím
VelkyZnalec píše:Nahoře jsem četl že je možné aktivovat ten neomezený internet 12 a 13.5 -- o 14.5 jsem nic neviděl a pak informace o plánované odstávce která je většinou hlášena předem. Žádný ojeb tam nevidím
*Neomezena data na den opet v nabidce! Vazeny zakazniku, cely unor mate moznost si aktivovat balicek Neomezena data na den za 49 Kc. Pro datove prenosy v EU s nim budete mit k dispozici 2,5 GB. A kdo by se nechtel rozsoupnout tak moc, ale zaroven mu nestaci data v nasich baliccich, tak od 1.2-30.4.2024 nalezne pouze v mobilni aplikaci MOBIL.CZ k aktivaci datove balicky Data na mesic a Data na mesic XL s oznacenim MAX, v ramci kterych ziska za stejnou cenu u balicku Data na mesic o polovinu vice dat oproti standardni nabidce uvedene v Ceniku sluzeb a u balicku Data na mesic XL dokonce 2x vice dat. Vice informaci o akcich je na www.mobil.cz. Zasilani obchodnich sdeleni muzete upravit ve webove Samoobsluze. Vas MOBIL.CZ
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků