Zdravím
Som zo Slovenska a momentálne študujem v Čechách takže potrebujem vybrať nejakého operátora. Chvíľu už sledujem vašu scénu s operátormi a asi mám šťastie že som začal študovať práve tento rok lebo oproti minulým rokom máte omnoho lepšie ceny a aj trh s virtualmi sa dosť rozšíril
Na slovensku som mal O2. Veľa netelefonujem a správy od kedy mám Facebook messenger viber atd už používam stále menej a menej. Preto bol pre mňa dôležitý internet. Na SVK som prežíval už s 2 roky starým balíčkom DATANEOBMEDZENE to znamenalo žiadny FUP ale rýchlosť len EDGE čiže okolo 200-240 kbps. Na bežný internet v mobile mi to stačilo dalo sa ísť na internet prehliadať stránky všetko šlo pomalšie ale za 6 eur (150 korún) to bolo bezkonkurenčné... Posledné tri mesiace som balík omylom zrušil a balík sa uz nedal znovu aktivovať a tak som začal používať denný internet teda 400MB na den a po precerpani sa len znížila rýchlosť, za 0.5 eura na den teda keďže internet používam denne za 15 eur (375 korún) na mesiac som mal vlastne 12 GB dát.
Dosť dôkladne som pozeral ponuky vašich operátorov a nič podobné som bohužiaľ nenašiel.
V podstate jediné 2 ponuky ktoré ma zaujali boli ponuky mobil.cz a studentfone.
Obe su dosť podobné len pri studentfone som nikde nenašiel ako je to s internetom po precerpani tých 300 MB že ci sa zníži rýchlosť alebo sa za ďalší MB platí a ak sa zníži tak na akú rýchlosť . A bohužiaľ mobil.cz má dosť drahé volanie na slovensko.
Najradšej by som mal možno aj nejakého virtuálna v sieti o2 pretože ten má po precerpani dát vyššiu rýchlosť 64 kbps čiže teoreticky aj virtuali by mali mať rovnakú ale žiadneho výhodného virtuálna v jeho sietí som nenašiel
Nevedeli by ste mi poradiť ktorý z tých dvoch operátorov sa oplatí viac? Prípadne nejakú inú ponuku.
Vďaka