Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod D.Francis 30. 6. 2014 16:13

Chci přejít i se svým číslem od Vodafonu (po 13 letech) :-) Jak mám postupovat?
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Reku 30. 6. 2014 16:16

Koupíš simku Kaktus na eshopu nebo v trafice.
A přeneseš číslo podle postupu na mujkaktus.cz
Jsou dvě možnosti, buď přeneseš číslo na simku bez čísla, nebo si zaregistruješ nějaké číslo a pak teprve přeneseš.....
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod D.Francis 30. 6. 2014 16:27

SIM Kaktus již mám :-) Jde mi o to,jestli musím na pobočku operátora VF
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Reku 30. 6. 2014 16:29

Na lince Vodafone požádáš o kód přenosu ... Nikam nemusíš.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod D.Francis 30. 6. 2014 16:34

Výborně... Od července přecházím... :-)
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod anonyni 30. 6. 2014 20:12

Koupil jsem přes web KAKTUS SIM, došla s kreditem 50,-Kč za 50,-Kč. Vybral jsem si číslo a do ani ne hodiny karta je funkční. :-) Spokojenost. Budu ji používat nárazově a na net jako Oskartu.
anonyni

Odeslat příspěvekod D.Francis 30. 6. 2014 22:14

Ještě se zeptám- u SIM Vodafone,kterou budu přenášet ke Kaktusu potřebuji PUK nebo nějaký jiný kód ?
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Tompr 30. 6. 2014 22:58

jen z te nové karty od Kaktusu
Tompr
Junior

Odeslat příspěvekod D.Francis 30. 6. 2014 23:07

Dík... Já ty kódy od VF karty už dávno nemám :-|

-- 14 črc 2014 17:01 --

Sice jsem se díval na stránky Kaktusu ale raději se zeptám: mám ČVOP od VF, chci přejít se svým číslem a neaktivovanou SIM Kaktusu bez čísla -co teď, jak postupovat?

-- 14 črc 2014 21:53 --

Přenáším číslo od VF ke Kaktusu a dostal jsem se až do bodu, kdy mi bylo vygenerováno "číslo přenosu ke Kaktusu''. Další krok po mě chce registraci- Jméno, Příjmení, Email, Heslo... Mám dotaz: kam se tím registruji a zda je ta registrace nezbytná

-- 19 črc 2014 00:40 --

Mám dotaz: Kdyby jsem chtěl od Kaktusu odejít se svým číslem,jakým způsobem lze požádat o ČVOP ?
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod anonyni 22. 7. 2014 22:36

Lidi, jakou máte zkušenost s SMS jízdenkama u Kaktusu, když máte kredit pod 50,-Kč, ale stále rezervu, abyste i po SMS jízdence měli kladný kredit?

Kupoval jsem dle návodu - výsledek, že mi Kaktus odečetl za SMS 1,50 Kč, ale SMS jízdenka nikde...

http://dpo.cz/jizdne/sms-jizdenka.html?showall=&start=1
anonyni

Odeslat příspěvekod Reku 23. 7. 2014 00:01

D.Francis - přece je jasně vidět, že regostrace jména a příjmení povinná není. Jen email a heslo....
CVOP se generuje v jedné nabídce v samoobsluze na webu a kód přijde druhý pracovní den.

pm81 - a to už jsi dobil svůj kredit a nebo je to z kreditu, který je tam při koupi? Kredit při koupi je bonusový a je jen na volání, sms a internet.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Bassmann 23. 7. 2014 07:41

pm81: Jen se zeptám, nebyl to bonusový kredit? Případně ten počáteční, který jsi koupil se SIM kartou? Protože ten ani ten dle Kaktusu nejde použít na prémiové služby.

Pokud tomu tak nebylo, tak ti asi nezbude než se obrátit na Kaktus, v čem je problém.

EDIT: Tak se dívám, že už ti na to odpověděl Reku. To je tak, když nečtu příspěvky až do konce. Pardon. :-)
Bassmann
Junior

Odeslat příspěvekod hrabe.x 23. 7. 2014 10:23

email a heslo je potřeba jen do samoobsluhy. Karta by se měla dát oživit i bez toho. Pravda, potom si nejde zvolit své vybrané číslo.
hrabe.x
Junior

Odeslat příspěvekod anonyni 23. 7. 2014 12:57

Reku + Bassman: Díky hoši za informace. Jedná se o počáteční kredit na SIM. :-)

-- 23 črc 2014 23:31 --

Objednal jsem si SIMku z edice "zdarma" s počátečním kreditem 10,-Kč a je tam příjemná nabídka 100% bonus k prvnímu dobití (minimální bonus 200,-Kč a maximální -//- 500,-Kč). Nabídku je možné využít dle podmínek do 31/12/2014.
anonyni

Odeslat příspěvekod danarij 7. 8. 2014 10:56

Sim zdarma byla akce na jejich stránkách?
danarij
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka