Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tslaný 1. 8. 2015 19:53

To nevim, jestli je m-platba povazovana za premiovou sluzbu? Spise mi jde o to, jestli to nekdo vyzkousel?
tslaný
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod hrabe.x 1. 8. 2015 20:06

bonus máš od operátora a můžeš ho použít na služby co provozuje operátor - volání, sms, internet. Asi těžko budou sponzorovat cizí subjekty.
hrabe.x
Junior

Odeslat příspěvekod tslaný 1. 8. 2015 22:15

Takze to nikdo ani nezkousel? Asi vim proc, neprisel jsem na to, jak do Google Play pridat m-platbu jako platebni metodu, nejde to tam ani pridat, umoznuje to pridat jen platebni kartu.
tslaný
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Nick Cave 1. 8. 2015 22:21

Mám normálně u Kaktusu m-platbu, aplikace kupuji z kreditu, žádnou platební kartu k tomu nepotřebuji, měl jsem to tak i u T-mobile
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod CaPlanePourMoi 1. 8. 2015 22:22

Mě Google Play při placení nabídne buď kartou nebo přes T-mobile, což je právě m-platba. Funguje to, částka se odečte z kreditu prakticky okamžitě, přijde informační sms o zaplacení a je koupeno. Samozřejmě ze standardního kreditu, z bonusového to nejde, to dá rozum...
CaPlanePourMoi
Junior

Odeslat příspěvekod hrabe.x 2. 8. 2015 00:04

v nastaveních v samoobsluze je m-platba - povolit - zakázat,,musíš povolit,,samozřejmě to nefunguje z bonusu
hrabe.x
Junior

Odeslat příspěvekod tslaný 2. 8. 2015 04:33

Tak uz jsem na to prisel, proc mi to neslo, byl jsem pri pokusu o nakup na Google Play pripojen k internetu bud pres Vodafone nebo Tesco Mobile. Aby mi Google Play nabidl moznost zaplatit pres m-platbu, musim byt pripojen k internetu pres Kaktus. :hm

peter23p píše:Pozor při dokupování dat, Kaktus už to zase při dokoupení 500MB zakoupí dvakrát. Šetřil jsem si bonusovej kredit s dlouhou platností pro dobíječku a díky tomuhle jsem o něj přišel. :-\

Ja to pres facebook reklamoval a normalne mi nadmerne strzeny kredit pripsali zpet a data nechali. o<:)
Naposledy upravil Fíla dne 5. 8. 2015 05:21, celkově upraveno 1
Důvod: příspěvky sloučeny
tslaný
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod motty2057 10. 8. 2015 17:47

Má někdo zkušenost s roamingem u Kaktusu? Konkrétně Černá hora. Přes FB mě Olča ( kolik jich tam asi je ) v pátek ujistila, že ČH je zona 1. Dnes tam odletěl syn, a ejhle SMS se účtují jako zona 2....
motty2057
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Havers 10. 8. 2015 18:26

Černá Hora je v zóně 2 (tj. "zbytek Evropy"). Cena SMS je 9,60 Kč.

Zóna 1 je pouze: EU, Norsko, Lichtenštejnsko, Island, Andorra.

Kaktus ceník (str. 3) -> https://www.mujkaktus.cz/documents/285543/0/Cenik.pdf/
Havers
Junior

Odeslat příspěvekod Tonda512 11. 8. 2015 02:22

Dneska by to vycházelo na bonus?
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod motty2057 11. 8. 2015 07:36

Strana 4 - seznam států - Zona 1 - Černá hora.
motty2057
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 11. 8. 2015 08:51

Dobrej postřeh.
To vypadá, že v tom roamingu ve státech bývalé Jugoslávie má Kaktus pěknej bo.del.
anonymni

Odeslat příspěvekod KarlvonBahnhof 11. 8. 2015 10:13

Ne, Kaktus v tom b*rdel nemá, to vy špatně čtete.
Na str. 3 (uprostřed) je seznam zemí pro ROAMING (odstavec "Volání a data v zahraničí").
Č. Hora je zóna 2.
Dole na stejné straně 3 je počátek odstavce "Volání do zahraničí" (tj. z ČR do ciziny) a příslušný přehled zemí v zónách je na str. 4 - zde je Č. Hora v zóně 1.

Ano, při roamingu v ČH se účtuje dle zóny 2.
SGN 8 / Oreo 8.0.0
KarlvonBahnhof
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 11. 8. 2015 15:57

Pravda.
Dobrej postreh ;)

Dotaz na převedení kreditu a platnost:
při převodu kreditu zůstává původní platnost nebo starý kredit přebírá platnost kreditu nově převedeného? Díky
anonymni

Odeslat příspěvekod Bassmann 12. 8. 2015 14:18

Dnes opět 100 % bonus na dobití. Od 14.00 do 18.00.
Bassmann
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka