Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ti2sto 10. 5. 2016 05:49

Aha. Ted sem si vsiml, ze v telefonu tuto fci mam, ale jeste sem ji nestihl vyzkouset ...
Nicmene by asi nemel byt problem- telefon mi u teto fce pise operatora Tmobile CZ. Ale jak rikam - nemam jeste vyzkouseno. Telefon s touto fci vlastnim teprve treti den.
Ti2sto
Junior

Odeslat příspěvekod radstar 10. 5. 2016 11:02

Ahoj, prosím může mi někdo poradit. Ano je to tady na předcházejících stránkách, ale poprosil bych někoho hodného o vysvětlení "po lopatě". Právě jsem si nechal poslat simku se 100 kreditem (všude čtu o kreditu 10), hlavně kvůli datům. Jak jsem pochopil tak jako v různých hrách je zde možnost využít happy hours - to chápu. Ale rád bych věděl tu nejvýhodnější variantu (od pokročilých znalců), jak co nejlevněji přijít k datům. Díky moc za ochotu a info
radstar
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Cave 10. 5. 2016 11:37

Aktivuj si samoobnovovací balíček 80MB a na webu si dokoupíš x krát 500MB za 100kč
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod anonymni 10. 5. 2016 14:43

To radstar:po lopatě-je blbost si objednat simkartu kaktusu za 100kč s kreditem 100kč. Pokud si objednáš sim zdarma s kreditem 10kč je tam na první dobití kreditu +100% a pokud dobiješ v happyhours tak dostaneš dalších 100% tj. 200% kreditu navíc který platí 2 měsíce. Pak si aktivuješ samoobnovovací balíček data za 50kč ke kterému můžeš dokoupit 500MB za 100kč kolikrát chceš. A data navíc budou platit pokud budeš mít kredit na samoobnovující balíček za 50kč.tj. třeba i rok nebo do vyčerpání.
Takže příklad-dobiješ 400kč, budeš mít bonusový kredit 800+400 normální kredit. První koupíš za 50 samoobnovující data, pak přikoupíš 6x za 100 dohromady 3000MB. Bude zbývat 150 bonusový kredit z kterého ubude 2x 50 na samoob.balíček a normální kredit 400kč tj. 8x soob. balíček.
Takže za 400kč budeš mít 11 měsíců dohromady 3 880 MB. Samozřejmě pokud voláš-nezbude Ti na tolik samoob. balířků tak v Happy hour dobiješ ovšem už pouze s bonusem 100% atd. atd. :-)
anonymni

Odeslat příspěvekod anonymni 10. 5. 2016 15:30

anonymni

Odeslat příspěvekod dzouisyno 10. 5. 2016 17:00

upresnim: akce 10korunove simky na prvni dobiti byla platna do 01.05.2016. tedka uz zadnejch 100% na prvni dobiti u tehle simek neni, jen tech 10kc :-)
dzouisyno
Junior

Odeslat příspěvekod Tompr 11. 5. 2016 19:36

v poslední dobe s temi double dobíječkama šetří a misto každych 8 dní jak bylo dříve je tak 1x do mesíce...
Já teda jinak nedovíjím aby to byla dobra nabídka musí se využívat double nabijení jinak je to o ničem....
Tompr
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 11. 5. 2016 20:00

Zatím jsou Happy daye 2x do měsíce, ale zase je výhoda volání mezi Kaktusama zdarma, takže zas tak špatně bych to neviděl.. a další Hd asi bude do pátku, nebo začátkem příštího týdne
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod SSJS 11. 5. 2016 23:35

Většina lidí má operátora u velké trojky, a Kaktus neuznává volání do T-Mobile jako do své sítě.

Dle mého názoru došel Kaktus do fáze, když už má dost klientů (má už přes 100 000), tak už nemá důvod lákat další. Proto už nové SIM karty nemají v ceně facebook. Sice to kompenzuje voláním "zdarma" za 200 Kč do své sítě, ale za nižší cenu se dá pořídit i u VF. Nebo někde i jinde.

Naštěstí ještě drží tarifikaci 1+1, dobíjení za 50 Kč/rok (tzn. 4 Kč/měsíc), 1 Kč/ 1MB bez nějakých automatických 25 MB balíčků ad hoc spouštěných.

Co se týče HH, je faktem, že v poslední době omezili jejich četnost. Asi by bylo dobré si při nejbližší možnosti dobít maximální částku 500 Kč a mít na x měsíců "pokoj". Hlavně, že mají na reklamu na netu.

Naštěstí používám Kaktus ve spojení s Odorikem, tzn. málo volám. Na ostatní mám Whatsapp, FB atd.

Cítím, že pomalu začíná Kaktus utahovat reálné výhody pro uživatele (nějaké pubertální soutěže mne nezajímají). Pak bych asi přešel k ČEZ mobilu... Tam stačí napsat/volat jednou za cca 4 měsíce.
SSJS
Junior

Odeslat příspěvekod RDMBR 12. 5. 2016 09:01

No už to není co bejvavalo , ale zas jeden happy day zrusili a dali volani zdarma, ikdyz volani neni moc primarni u Kaktusu
RDMBR
Junior

Odeslat příspěvekod Ti2sto 12. 5. 2016 11:09

Posledni happy day byl 22.4. takze v nasledujicich dnech se snad dockame :-)
Ti2sto
Junior

Odeslat příspěvekod BeznyFrantaUzivatel 13. 5. 2016 09:29

Dnes nebo zítra "musí" HD už být :-) Následující pak už zřejmě ukáže, zda došlo k definitivnímu přechodu na systém "2x měsíčně místo 3x".

-- 13. 5. 2016 09:33 --

radstar píše:Ahoj, prosím může mi někdo poradit. Ano je to tady na předcházejících stránkách, ale poprosil bych někoho hodného o vysvětlení "po lopatě". Právě jsem si nechal poslat simku se 100 kreditem (všude čtu o kreditu 10), hlavně kvůli datům. Jak jsem pochopil tak jako v různých hrách je zde možnost využít happy hours - to chápu. Ale rád bych věděl tu nejvýhodnější variantu (od pokročilých znalců), jak co nejlevněji přijít k datům. Díky moc za ochotu a info

viewtopic.php?f=1939&t=1200358&p=11149633#p11149633
BeznyFrantaUzivatel
Moderátor

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 13. 5. 2016 10:13

aby to nakonec nebylo fakt nakonec 1x měsíčně :D pokud by byl až přístí týden bylo by to po 4týdnech
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Novotak33 13. 5. 2016 11:52

Doplnění k VoLTE a VoWiFi:
Vložil jsem SIM kartu Kaktus do iPhone 6 kupovaného u VF a po chvíli přišla "aktualizace mobilní služby". Poté se zobrazila možnost aktivace VoLTE i VoWiFi v tomto telefonu.
Nechal jsem telefon den "odležet", ale teleofn se stejně před hovorem vrátí do sítě 3. generace. Pokud zapnu režim v letadle a zároveň nechám zapnutou WiFi, WiFi volání stejně nefunguje, nezobrazí se ani Kaktus WiFi, prostě nic.
Škoda :(.
Intel Pentium Dual-Core E5200 2.5Ghz @ 2.5Ghz, Gigabyte EP45-DS3R, A-DATA Vitesta Extreme Edition 2x1Gb, ASUS nVidia GeForce 6600, Seagate 80Gb 7200.rpm, Samsung SH- 223F, Forton 350W.
Novotak33
Junior

Odeslat příspěvekod _vpa 13. 5. 2016 13:07

Jestli jsem to pochopil, tak pokud není dostupná hlasová síť operátora a je dostupné WiFi, a v této WiFi se telefon přihlásí k operátorovi, pak proběhne spojení přes WiFi - VoWiFi (za stejných cenových podmínek jako by byl v síti operátora). v případě, že se objeví signál operátora se sítí LTE, dojde k převodu hovoru do LTE sítě přes VoLTE.

Bacha, dnes to vypadá na dobíječku - DNESKA 13. 5. 2016 OD 14:00 DO 18:00
_vpa
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka