Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Novotak33 14. 5. 2016 13:10

To _vpa:
Chápeš to správně, ale VoWiFi v síti Kaktus nefunguje :(.
Intel Pentium Dual-Core E5200 2.5Ghz @ 2.5Ghz, Gigabyte EP45-DS3R, A-DATA Vitesta Extreme Edition 2x1Gb, ASUS nVidia GeForce 6600, Seagate 80Gb 7200.rpm, Samsung SH- 223F, Forton 350W.
Novotak33
Junior

Odeslat příspěvekod Pan Kája 14. 5. 2016 18:01

Jen pro jistotu - kaktus nepodporuje nejen VoLTE, ale ani HDVoice v rámci 3G, přičemž ani jedno se zatím neplánuje. Toť informace, kterou jsem od nich dostal před cca dvěma měsíci. Takže hádám, že s podporou VoWiFi tomu nebude jinak. Halt T-mobile si ponechává nějaké výhody jako "prémiovější" značka.

Ta možnost volby v telefonu podle mě vznikla spíš nějakou chybou.
Siemens M50 -> SE T300 -> SE K750i -> SE C702 -> SE Elm -> Motorola Atrix 4G -> Lumia 1020 (AT&T) -> Lumia 930 -> Galaxy S7 -> Huawei P30 Pro -> Vivo X100 Pro
Pan Kája
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod merkury 15. 5. 2016 07:01

Zdaravím potřebuju poradit koupil jsem simku kaktus aktivoval data dal samoobnovující balíček ale nemůžu přijít na to kde se potvrzuje datování se sníženou rychlostí vyčerpal jsem limit a mám data vypnuty uplně. Nemůžu na to přijít kde je ta možnost ve volbě balíčky mám pouze možnost dokoupit data.
díky za radu
merkury
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 15. 5. 2016 07:17

Po vyčerpání samoobn. balíčku se ti automaticky v prohlížeči zobrazí stránka, kde ta možnost pokračovat sníženou rychlostí je. Informační SMS od Kaktusu chodí se zpožděním.
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod merkury 15. 5. 2016 08:09

No právě že se mě žádná stránka s možností aktivace datování se sníženou rychlostí nezobrazila došla mě pouze info sms že mám data vyčerpány s odkazem na www.mujkaktus.cz/data ale i když du přes ten odkaz tak je stránka nedostupná.
zobrazí se http://10.144.134.142/lp/data/d není dostupná.
merkury
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 15. 5. 2016 10:53

Když nemáš data, musíš přes wifi na tu stránku z odkazu dole
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod aeinei 15. 5. 2016 12:42

Kdyz ti dojde FuP, tak se nedostanes ani na stranku kde si ho muzes dokoupit a musis hledat wifi... celkem gól :-D
.
aeinei
Junior

Odeslat příspěvekod djdekl 15. 5. 2016 12:48

Pan Kaja: podle ceho poznam ze hovor bezi v HD Voice ?
djdekl
Junior

Odeslat příspěvekod merkury 15. 5. 2016 13:16

Chlapi dík za snahu už je to v pohodě a samo že jsem to zkoušel přes wifi i přes druhou simku asi tam byl nějaký výpadek.A tak můžu porovnat rychlosti po fupku mezi kaktus a mobil.cz kaktus se zdá být rychlejší i při měření rychlosti ukazuje víc ale i přesto to načítání nic moc ale je to dáno i tím že nejedu přes lte.
Naposledy upravil Fíla dne 17. 5. 2016 01:53, celkově upraveno 1
Důvod: Odstraněn OT o Tesco Mobile
merkury
Junior

Odeslat příspěvekod Ti2sto 17. 5. 2016 12:57

aeinei píše:Kdyz ti dojde FuP, tak se nedostanes ani na stranku kde si ho muzes dokoupit a musis hledat wifi... celkem gól :-D

Minuly tyden sem fungoval tri dny bez FUP a brouzdal sem v pohode na netu i na twitteru. Bezne stranky se akorat nacitaly asi tak o 20 sekund dyl :D
Ti2sto
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 17. 5. 2016 13:25

Mobilní stránky webu bez FUP se u Kaktusu načítají o poznání rychleji než ty klasické.. :-)
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod ze.us 17. 5. 2016 14:28

Nejen u Kaktusu a nejen po FUP, ze?
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ti2sto 18. 5. 2016 10:51

Nick Cave píše:Mobilní stránky webu bez FUP se u Kaktusu načítají o poznání rychleji než ty klasické.. :-)

Ja ale o zadnych mobilnich verzich webu nemluvil ....
Ti2sto
Junior

Odeslat příspěvekod marvy 20. 5. 2016 18:45

ahoj

ja se chci zeptat, proc po vycerani penez mi nejde net zpomalene ale zablokovali mi ho uplne abych se pry nedostal do minusu.pritom s kreditem sem na nule.jindy mi alespon jel net pomalou rychlosti.
marvy
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 20. 5. 2016 19:25

Mě před cca dvěma měsíci šlo normálně na simce s 50 kč kreditem aktivovat internet s 80MB FUP (stejně jako dřív ) a i s kreditem 0 to jelo normálně, a i po FUPu to jelo v pořádku. Tak buď změnili podmínky nebo je nějaký problém. ...
Reku
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka