Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod xlendi 28. 6. 2017 13:49

petyo: Z čeho plyne zrušení pomalých dat?
iPhone 12, Samsung A50, iPad Mini (2019), Apple Watch 5, MacBook Air M1

Moje úvaha, proč si (ne) koupit iPhone 12:
http://coins4you.cz/ip12/
xlendi
Junior

Odeslat příspěvekod petyo 28. 6. 2017 14:03

Doufám že to zachovají aspoň u těch jednorazovych, pro děcka na messengery.
petyo
Junior

Odeslat příspěvekod xlendi 28. 6. 2017 14:04

Podle me věta "Až všechna data projedeš, jednoduše si dokoupíš další." není jednoznačná. Není tam napsáno "Když nic nedokoupíš, tak Kaktus hodí couvačku a ty si ani neškrtneš." A taky není jasné, co se stane, pokud někdo prosurfuje "normální" data a ta "sociální" mu zůstanou. Pojede mu pak jen facebook, instagram atd. a na iDos se nedostane?
Naposledy upravil xlendi dne 28. 6. 2017 18:46, celkově upraveno 1
iPhone 12, Samsung A50, iPad Mini (2019), Apple Watch 5, MacBook Air M1

Moje úvaha, proč si (ne) koupit iPhone 12:
http://coins4you.cz/ip12/
xlendi
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 28. 6. 2017 14:07

Takže jestli jsem to dobře pochopil, když nebudu chtít ten samoobnovovací za 100kc, tak si jednou měsíčně pohlídám a obnovím ten jednorázový za 50kc?
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod Reku 28. 6. 2017 14:08

HD podle fejsbuku bude dál. Na dotaz to tam potvrdili. Tak snad nekecají.

Lex Kellner
Nezrusite akce 2x tolik na dobijecky od cervence ??
Včera v 18:18

Kaktus
Nene, to se neboj
Verča
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod narg 28. 6. 2017 14:12

Nick Cave píše:Takže jestli jsem to dobře pochopil, když nebudu chtít ten samoobnovovací za 100kc, tak si jednou měsíčně pohlídám a obnovím ten jednorázový za 50kc?

pokud ale zapomenete, o vsecko prijdete, jako doted, ale jeste jsem nikde nenasel, ze data prenasi i ten jednorazovej nebo ne
narg
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 28. 6. 2017 14:18

Jo, to vím, ale přece v hloupym telefonu nebudu platit 100kc měsíčně (chtěl jsem nahradit mobil.cz)
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod petyo 28. 6. 2017 14:23

Data přenáší i jednorázový, resp. prodlužuje o 30 dní. Ale nejsou kupovat ty balicky.
petyo
Junior

Odeslat příspěvekod narg 28. 6. 2017 14:31

Nick Cave píše:Jo, to vím, ale přece v hloupym telefonu nebudu platit 100kc měsíčně (chtěl jsem nahradit mobil.cz)

za tu 100 jsou BALICKY ktere zarucuji prenaseni neprovolanych/nevycerpanych jednotek do dalsiho mesice, pokud nechcete nic prenaset, nic platit nemusite, nastudujte si prvni stranku, jsou tam i balicky na volani
narg
Junior

Odeslat příspěvekod Mangalica 28. 6. 2017 14:59

xlendi píše:Podle me věta "Až všechna data projedeš, jednoduše si dokoupíš další." není jednoznačná. Není tam napsáno "Když nic nedokoupíš, tak Kaktus hodí couvačku a ty si ani neškrtneš." A taky není jasné, co se stane, pokud někdo prosurfuje "normální" data a ta "sociální" mu zůstanou. Pojedem mu pak jen facebook, instagram atd. a na iDos se nedostane?

Těch otázek, na který bude třeba znát odpověď se časem určitě objeví ještě víc. Na fb nějak přestali odpovídat, takže asi taky ladí notičky. Osobně mě nejvíc zajímají data po vyčerpání. Z toho, co tu padlo to není jasné a na fb dotazy neodpověděli... Doufám, že 64/32 zůstane aspoň v ČR zachovaná!

-- 28. 6. 2017 16:41 --

Ad data po vyčerpání)

Cituji z https://mobilenet.cz/clanky/kaktus-nabidne-od-konce-cervence-vetsi-datove-balicky-33146

"...Pro občasné surfaře zůstanou v nabídce dva dosavadní balíčky s 80 MB dat za 50 Kč a 200 MB za 100 Kč, které jsou platné po 30 dnů a automaticky se neobnovují. Po jejich vyčerpání si muže zákazník zvolit, zda si chce koupit nový balíček, nebo do konce platnosti surfovat se sníženou rychlostí..."
Mangalica
Junior

Odeslat příspěvekod hrabe.x 28. 6. 2017 16:04

pokud teda bude možnost snížené rychlosti pro jednorázové balíčky, tak snad není důvod aby nebyla i pro ty obnovitelné. Já vteda za data utratím místo 50/měsíc, stovku za měsíc. A data se mi momentálně budou syslit dál, snad převod do dalšího měsíce bude fungovat dál. /bonusový kredit jsem proměnoval na data/. Asi se konečně vrhnu na VOIP.
hrabe.x
Junior

Odeslat příspěvekod dj.kure 28. 6. 2017 16:06

Podle mého názoru je to zbytečně moc povyku pro nic...
Chápu, že někdo FB využívá tolik vehementně (pravděpodobně děti), že prosurfuje na FB třeba 3 GB měsíčně... ale normální člověk používá internet i k jiným věcem a FB určitě není to, co by ho zaskočilo nebo si nemohl dovolit zaplatit. Nemluvě o tom, že se datové limity navýšily.
Apple iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple | Apple Watch 6 | O2 Family | Vodafone OneNet
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Spock_lone_wolf 28. 6. 2017 16:14

Výtah z hlubin FB diskuze:
jak je to s daty po FUPu, možnost pomalého datování zůstane,nebo ne?
:U jednorázových balíčků ano, u samoobnovovacích ne. Magda
Spock_lone_wolf
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Cave 28. 6. 2017 16:16

Alespoň že teda u těch jednorázových, ale i tak to bude vopruz :(
Nick Cave
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka