Ptal jsem se na ty dobíječky v chatu a odpověděli mi, že se neruší.
Napsali mi: v červenci se můžeš těšit minimálně na jednu.
Tak uvidíme, jestli dobíječka bude už jen 1x měsíčně.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Ipanema píše:Mangalica píše:Ještě by asi stálo za to dodat, že poku plánujete převod čísla, je nejlepší aktivovat kartu napřed na kaktusím čísle, v HD dobít 500 (2x bonus) a po převodu čísla bude první dobití opět 2x bonus!
Pořád to funguje? Takže ale když mi 1.7.2017, příjde domů karta, 12.7.2017 bude dobíječka, tak aktivuji online a budu mít kaktusí číslo 792xxxxxx a nabiju online 500 Kč. Zažádám s ČVOP o převod a změnu čísla na již aktivní SIM Kaktus. Pak mě starý operátor uvolní třeba 24.7.2017 a druhá dobíječka bude 26.7.2017. Mezi 24.-26.7.2017 bude co? Jsou zde zkušenosti uživatelů, že kartu nestrkat do mobilu v období mezi 12.-26.7.2017 (datumy jsou orientační). Z čeho jako podle tebe bude volat? Stará SIM nefunkční a nová se "nesmí" dát do mobilu...
Od 30. července Kaktus nabídne čtyři automaticky obnovované balíčky obsahující 500 + 250, 1000 + 500, 1500 + 750 a 2500 + 1250 MB dat za 100, 150, 200 a 300 Kč. Druhá hodnota (za znaménkem plus) jsou data využitelná pro sociální sítě (Facebook, FB Messenger, Instagram, Snapchat a Twitter).
Surfování na těchto sítích se tedy bude nejdříve odečítat z těchto volných megabajtů, až po vyčerpání pak ze zbytku, který je pochopitelně určený pro všechny ostatní weby a služby. (Toto zvýhodnění sociálních sítí už Kaktus za zneužití zero-ratingu nepovažuje.)
Až veškerá data vyčerpáte, nebude už možné surfovat zpomaleně. Bude třeba vždy přikoupit 100 MB za 50 Kč a 500 MB za 100 Kč.
Kaktus nicméně v nabídce ponechá i dva jednorázové balíčky (nebudou se každý měsíc automaticky obnovovat) s 80 MB za 50 Kč a 200 MB za 100 Kč. U nich zpomalení po vyčerpání dat zůstane.
Swejzi píše:Zatím jsem nikde nenašel odpověď na to, zda stále půjde převádět nevyužitá data do dalších měsíců u jednorázových balíčků.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků