Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod foto1977 10. 7. 2017 21:29

Luigi Ko píše:3dny

Přenos za 3 dni???
foto1977
Junior

Odeslat příspěvekod 1111aaaaa 10. 7. 2017 21:40

"Můžeš se taky rozhodnout, že chceš datovat dál bez balíčku za 1 Kč/MB (účtováno po 100 kB)."

tohle jako znamena, ze za kazde pripojeni a odpojeni se automaticky uctuje 100 kB, i kdyz se preneslo jen par kB? smartphony se pripojuji a synchronizuji porad, treba i v intervalu minut. je bezbalickovy internet realne nepouzitelny?

existuje predplacenka na t-mobile, u ktere se da datovat bez balicku s uctovanim po 1kb?
1111aaaaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod narg 10. 7. 2017 21:50

co ja vim tak po 1kB uctuje jen o2 a jeho virtualove, ale vetsinou to byva, ze prvnich 100Kb se uctuje v celku a pak po 1
narg
Junior

Odeslat příspěvekod Mangalica 10. 7. 2017 22:24

já myslím, že je to po kB, ale účtuje se po desetníku...
Mangalica
Junior

Odeslat příspěvekod k.eight.a 10. 7. 2017 23:00

Ahoj, dnes se mi povedlo zaktivovat SIMku zdarma a dobít 500,- Kč kredit, takže mám po happy days dobíječce stav kreditu 1510,- Kč (bonusový kredit 1010,- Kč s platností do 08.09.2017). Kdy mám přistoupit k přenosu svého čísla - ihned?

Nakupovat balíčky bych měl asi až po přenesení čísla - kredit se mi doufejme přenese, nakoupené balíčky nikoliv, je to tak?

Kdybych během dnešního HD dobil ještě jednou, tak už by mi znovu bonusový kredit nepřidali, že? :-D
The greatest trick the Devil ever pulled, was convincing the world he didn't exist.
k.eight.a
Junior

Odeslat příspěvekod odlisny 10. 7. 2017 23:15

nakup balíčky (vypotřebuj bonusový kredit), přenos udělej před dalším HD, potom dobij zase za pět set při HD a zase budeš mít dvojnásobek (protože nové číslo - první dobití - dvojnásobek)
odlisny
Junior

Odeslat příspěvekod Mangalica 10. 7. 2017 23:40

Vše se přenese, při dalším HD na přenesené číslo zase 2x bonus.
Mangalica
Junior

Odeslat příspěvekod Lachty 11. 7. 2017 00:21

Kdyz si prenesu cislo ke kaktusu a pak dobiju v hd, tak budu mit trojnasobny kredit? Dobiju 200 a budu mit 600 kc?
Platnost bonusove kreditu se mi po preneseni cisla nezmeni, kdyz ho mam platny do cervna 2018?
Lachty
Junior

Odeslat příspěvekod SamerL 11. 7. 2017 04:14

1111aaaaa píše: ...tohle jako znamena, ze za kazde pripojeni a odpojeni se automaticky uctuje 100 kB, i kdyz se preneslo jen par kB? ...

Přesně tak, je to nepoužitelné.
Psal jsem Kaktusu proč účtuje po 100kB a ne poctivě po 1kB, a bylo mi sděleno že je to tak od prvopočátku, a pokud mi to nevyhovuje, mám si koupit balíček.
Sice mi odpověděli, ale dozvěděl jsem se h...o.

narg píše:co ja vim tak po 1kB uctuje jen o2 a jeho virtualove, ale vetsinou to byva, ze prvnich 100Kb se uctuje v celku a pak po 1

Je jich více.
Mám ověřenou Oskartu. Účtuje rovnou po 1kB, tedy i ty první.

Mangalica píše:já myslím, že je to po kB, ale účtuje se po desetníku...

Opravdu po 100kB, a je to za 0,1Kč. Aspoň tak to Kaktus prezentuje na FB.
SamerL
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 11. 7. 2017 04:51

lachty: pouze u sim zdarma s 10 Kc kreditem.
anonymni

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 11. 7. 2017 08:10

ale účtuje se po "určitých blocích" neníé to tak že každý kB by sebral rovnou 100kB, ale je to třeba za 1-2h úsek, jako není to na trvale mít telefon na datech, ale používat se to dá stylem zapnout data něco pořešit a vypnout, při přechodu ke kaktusu jsem takhle pár dní fungoval za úvodní kredit a dalo se to, ale to má smysle leda tak když se projede limit tak den dva před obnovením to doklepat, jinak balíček je vždycky jasná volba i dodatečný data 100MB za 50 jsou v přepočtu za polovinu než po kB, to jestli bude možné po balíčku pokračovat po kB nevím jestli je vůbec potvrzené? Aby nebyla jediná možnost jak mít data si koupit další, co mě akorát štve, že po projetí balíčku není možnost si balíček aktivovat znovu či jiný.. protože pro mě je taková věc celkem nevýhoda, 500+250 pro mě bude většinu času moc, ale někdy potřebuju třeba nározově pár GB, takže by se mi líbilo dojet balík a jednou si aktivovat ten nejvyšší projet a pak zase aktivovat nejmenší.. doteď u kaktusu člověk měl vždy nejnižší možnou cenu při jakékoliv spotřebě, teď se z toho stává paušál, kde si člověk musí zvolit útratu dopředu a změna je možná jen na konci zúčtovacího období..
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Myčoken 11. 7. 2017 09:42

Kaktus se nijak nevymyká zvyklostem českých operátorů. Každá změna má za cíl vytáhnout ze zákazníků více peněz, viz. zrušení jednorázového balíčku dat za 300 Kč.
Myčoken
Junior

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 11. 7. 2017 10:41

Myslíte, že se dá přenést číslo od Kaktusu na jinou SIM Kaktusu? Postup bude teoreticky stejný jako při přenosu od jiného operátora, že?
Promo kódy v mém profilu nebo SZ.
Navstevnik123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ze.us 11. 7. 2017 10:46

Nebude stejny, musis to resit primo s podporou Kaktusu - FB, chat. Nepotrebujes CVOP, ale vyrobni cisla obou SIM a zahrat blba, ze jsi starou ztratil.
ze.us
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka