Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod petison 17. 7. 2017 17:57

Je to úplně stejný.
petison
Junior

Odeslat příspěvekod foto1977 17. 7. 2017 18:11

Díky za info... už jsem teď také bonusoval...
foto1977
Junior

Odeslat příspěvekod k.eight.a 17. 7. 2017 18:45

Ahoj, před týdnem jsem si v HD dobil kredit na nové kaktusí číslo. Mé číslo se mi převede v noci z dneška na zítřek. Když následně začnu telefon používat tak při dobití v následujícím HD (nejspíš až v srpnu), dostanu za dobití 500,- Kč kredit 1500,- Kč (500 + 1000 bonus) jako předchozí pondělí?

Taky bych rád, kdyby mi někdo zkušený mohl vysvětlit nakolik se dají balíčky kombinovat. Je mi jasné, že nemůžu obnovovací s jednorázovými, ale doposud šlo k obnovovacímu dokoupit další data. Dá se přecházet i mezi jednotlivými verzemi obnovovacích balíčků?
Moje spotřeba dat asi bude do 500 MB za měsíc, ale lze očekávat, že se nejspíš bude pomalu zvyšovat, protože smartphone mám teprve od dubna. Stále jsem se nerozhodl zda budu používat jednorázové a nebo půjdu do nejnižšího obnovovacího. Z jednorázového mohu na obnovovací přejít jedině až mi data propadnou - je to tak? :idea:

Čtu to tu docela pozorně, přesto mi toto není tak úplně jasné. Předem děkuju za upřesnění.
The greatest trick the Devil ever pulled, was convincing the world he didn't exist.
k.eight.a
Junior

Odeslat příspěvekod polda 17. 7. 2017 21:43

Počkej od srpna, zatím půlka funguje jinak
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vicomt_cobra 18. 7. 2017 07:43

Mám aktivní samoobnovující balíček ale teď mi nebyl odečten kredit za obnovení a v aplikaci ani na netu se neukazuje datum příštího obnovení balíčku. Máte to taky tak ?
Předpokládám, že to souvisí s plánovanou změnou a přechodem na nové balíčky...
vicomt_cobra
Junior

Odeslat příspěvekod petison 18. 7. 2017 15:30

vicomt_cobra píše:Mám aktivní samoobnovující balíček ale teď mi nebyl odečten kredit za obnovení a v aplikaci ani na netu se neukazuje datum příštího obnovení balíčku. Máte to taky tak ?

Mám to stejně.Souvisí to s přechodem na nové balíčky.
petison
Junior

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 18. 7. 2017 15:47

Mám obnovovací balíček dat co končí těsně před koncem tohoto měsíce. Je výhodnější (ztrátu MB neřeším) ho nechat ještě obnovit nebo počkat pár dní na nové balíčky?
Promo kódy v mém profilu nebo SZ.
Navstevnik123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod .357 18. 7. 2017 19:16

vicomt_cobra píše:Mám aktivní samoobnovující balíček ale teď mi nebyl odečten kredit za obnovení a v aplikaci ani na netu se neukazuje datum příštího obnovení balíčku. Máte to taky tak ?

Nejásej předčasně, odečetli mi to s dvoudenním zpožděním...
.357
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 18. 7. 2017 20:56

já to mám také a už mají docela velké zpoždění a platnost bonusu mi každý den se prodlužuje o 2 dny teď už to je měsíc+15 dní navíc, nějak jim to zlobí..
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hbboy 19. 7. 2017 10:10

Tak už jsem 3 x prosvihnul vždy o den HD dobíjení.

Už to malinko chápu ten systém, dnes jsem si koupil balíček dat za 50 kč 80 MB, kde by se pak data měli tuším zpomalit.

Zajímalo me poslední věc, když někdy Priste konečně dobíjí třeba za 500 Kč, bonus buď 500 nebo 1000 kc u karty za 10 Kč.

Za jak dlouho musím ten bonusový kredit utratit?

Příklad dobíjí si novou simkartu za 500 Kč a k tomu dostanu 500 navíc.

Koupím si balíček dát za 50 kč, 80 MB a když budu volat treba za 100 Kč měsíčně tak mi zbyde po měsíci 350 Kč bonusový kredit. To o něj po měsíci přijdu? Nebo se nechaji ty jednorázové balíčky koupit nějak do zásoby?

Dekuji za vysvětlení co bude z bonusových kreditem po měsíci u karet za 100 Kč ci za 10 Kč.

Petr
hbboy
Junior

Odeslat příspěvekod narg 19. 7. 2017 10:30

kdyz dobijes v HD tak byvak bonus kredit platny mesic, prolistuj par stranek zpatky, resilo se to tu hodne
narg
Junior

Odeslat příspěvekod FeShiNe 19. 7. 2017 10:45

Potom je ještě možnost: V případě, že máš na nové SIMce uvítací kredit 100 kaček, který má platnost 1 rok, tak bonus z Dobíječky převezme delší platnost bonusu - 1 rok.

Takto jsem využil novou simkartu asi před 9 dny. Nyní mám bonusový kredit za dobití v HD s platností 1 rok.
FeShiNe
Junior

Odeslat příspěvekod hbboy 20. 7. 2017 07:12

Právě že jsem pročetl asi dvacet stránek zpět a nové podmínky atd a není mi to stále jasně.

Takže ten zbývající bonusový kredit mi tedy propadne? Nebo jak ho utratit abych dobijel třeba jen jednou za půl roku
hbboy
Junior

Odeslat příspěvekod narg 20. 7. 2017 07:33

pokud ho nestihnes provolat nebo utratit, tak ano.

principem kaktusu je to, ze si dobijes v HD, koupis si nejlacinejsi OBNOVOVACI balicek volani nebo dat, a K NEMU si pak prez stranky za ten bonusovy kredit nakoupis minuty nebo MB a ty se ti pak prevadeji do dalsiho mesice, pokud ten balicek porad mas (mas dost kreditu) a timto zpusobem se prave bonusoveho kreditu, ktery by propadl, zbavis
narg
Junior

Odeslat příspěvekod petyo 20. 7. 2017 07:46

Staré balíčky nemá smysl řešit. Důležité je, že ten bonusový kredit musíš utratit do 30 dnů. Ale to není problém, protože ho můžeš utratit za balíčky které se dají neomezeně prodlužovat.
petyo
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka