Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Pan Kája 29. 7. 2017 21:26

Také si myslím, že to má cenu řešit až příští týden (beztak o víkendech tuším ani "zákaznický facebook" nefunguje). Mě ztratili data s balíčkem, vše nějak obnovili (neřekl jsem jim přesný počet MB, obnovili tedy to, co jsem cca napsal...hádám tedy, že nejspíš neměli v té chvíli vůbec přístup k mým předchozím údajům), aby mě teď potkalo co se píše výše (nový 500MB balíček, na kontě mám jen 500MB). Z balíčku mi ovšem nic neubývá. Asi bych řekl, že jen blbne aplikace, která má být v době přechodu správně aktualizována (a jsem fakt zvědavý, jestli to budou dělat o víkendu), jenže mi postupně mizí kredit. Ne bezprostředně po prohlížení internetu, ale postupně mi zmizela nějaká ta koruna (moc jsem nedatoval, FB teoreticky zdarma a s nikým jsem poslední dva dny nekomunikoval...já vím, je to smutné:)). Je to pár korun, ale spíš mi jde o to, že to blbne ještě více, než se zdá.

K tomu syslení kreditu. Já mám nějaký ten GB navíc co kdyby...třeba dovolená. Ale když mi letos odešlo AP v pátek odpoledne a můj poskytoval internet přes víkend nedělal servis, tak se mi to hodilo. Ne, že bych si řezal žíly, když bych o svou zásobu dat přišel, ale už z principu mi to přijde zkrátka sprosté a osobně si myslím, že vyjma náhrady způsobené škody (a fakt jsem zvědav jak budou vracet kredit za zaplacená data v posledních dnech, když evidentně neví která bije) by měli přidat navíc nějakou kompenzaci.
Siemens M50 -> SE T300 -> SE K750i -> SE C702 -> SE Elm -> Motorola Atrix 4G -> Lumia 1020 (AT&T) -> Lumia 930 -> Galaxy S7 -> Huawei P30 Pro -> Vivo X100 Pro
Pan Kája
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod oooooooooo 29. 7. 2017 22:36

Aplikace neblbne, aplikace je jenom a pouze vec ktera kukne na misto kde jsou udaje, takze jejich servry a nasledne ti vyhodi udaj.Problem s databazi,takze problem na strane servru,Kdyby blbla aplikace je nasledne uvedeni do absolutne spravnyho stavu zlaty sen ajtaku, aplikace si nacte spravne co ma z databaze.Jenze problemy na strane servru budou mnohem zabavnejsi
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod petyo 29. 7. 2017 23:31

Mě se data z noveho balíčku normálně odečítají. I v aplikaci i na webu.
petyo
Junior

Odeslat příspěvekod scotch11 30. 7. 2017 05:59

Dnes mi vrátili i data, takže u mne vše o.k.
scotch11
Junior

Odeslat příspěvekod Spike26 30. 7. 2017 06:02

Vse vraceno, dali to dokupy pres noc kluci usati.
Spike26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bassmann 30. 7. 2017 06:25

Ne, nevrátili nic, vše při starém.
Bassmann
Junior

Odeslat příspěvekod SSJS 30. 7. 2017 07:22

Potvrzuji, že i mi vrátili data, jak mají být.
SSJS
Junior

Odeslat příspěvekod djdekl 30. 7. 2017 07:24

Na jednom cisle jiz data vraceny, na druhem zatim ne.
djdekl
Junior

Odeslat příspěvekod mnavri 30. 7. 2017 08:07

Zatím vráceno na 1 ze 3 čísel co mám.
mnavri
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 30. 7. 2017 09:15

Vrátili mi všechna data na obou simkách, na třetí jsem neměl žádné nakoupené, takže neměli co vracet :)
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod lenka2003 30. 7. 2017 09:34

4 simky, ani na jedné to vrácené nemáme
lenka2003
Junior

Odeslat příspěvekod polda 30. 7. 2017 09:37

Vráceno to co jsem měl před včerejším přepnutím na nový balíček, zatím nevraceno to co mi zmizelo z úplně původního balíčku před 3 dny.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod snoop69 30. 7. 2017 09:40

Mě právě přišla sms. Píšou, že jsem měl jen 80MB, ale ty mi dali při znovuzapnutí balíčku. Koupeno jsem měl kolem 2GB.
Ahoj, Kaktusi nabidka balicku je ted jeste vic top. Do kazdeho balicku jsme pridali spoustu MB + dalsich 50 % MB mas na socialni site! Tvuj samoobnovaci balicek 80 MB jsme zmenili na novy s 500 MB a s 250 MB na socialni site. Data, co mas koupena jsme ti prevedli, at o nic neprijdes ;) bylo to 80 MB. Balicek je na prvnich 30 dni zdarma, obnovi se 29.8.2017 za 100 Kc. Samoobnoveni jde vypnout v Mych sluzbach na http://www.mujkaktus.cz nebo si tam nastavis jiny balicek, ktery ti spis bodne.
Alcatel OT 302,Siemens C55,Siemens CX75(modified),SE K750i(W800,modified)...Samsung S8500 Wave(android port), LG V20
LCD TV SAMSUNG 42M87BD , WD TV LIVE - 2TB , 1TB , Onkyo TX-NR807 ,Heco Metas 700 , Magnat Betasub 30A
snoop69
Junior

Odeslat příspěvekod hrabe.x 30. 7. 2017 10:38

taky mi to nějak tak vychází, ale sms nepřišla
hrabe.x
Junior

Odeslat příspěvekod plmplm2 30. 7. 2017 12:25

Taky mi zatim nic nevratili, uvidime.
plmplm2
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka