Také si myslím, že to má cenu řešit až příští týden (beztak o víkendech tuším ani "zákaznický facebook" nefunguje). Mě ztratili data s balíčkem, vše nějak obnovili (neřekl jsem jim přesný počet MB, obnovili tedy to, co jsem cca napsal...hádám tedy, že nejspíš neměli v té chvíli vůbec přístup k mým předchozím údajům), aby mě teď potkalo co se píše výše (nový 500MB balíček, na kontě mám jen 500MB). Z balíčku mi ovšem nic neubývá. Asi bych řekl, že jen blbne aplikace, která má být v době přechodu správně aktualizována (a jsem fakt zvědavý, jestli to budou dělat o víkendu), jenže mi postupně mizí kredit. Ne bezprostředně po prohlížení internetu, ale postupně mi zmizela nějaká ta koruna (moc jsem nedatoval, FB teoreticky zdarma a s nikým jsem poslední dva dny nekomunikoval...já vím, je to smutné:)). Je to pár korun, ale spíš mi jde o to, že to blbne ještě více, než se zdá.
K tomu syslení kreditu. Já mám nějaký ten GB navíc co kdyby...třeba dovolená. Ale když mi letos odešlo AP v pátek odpoledne a můj poskytoval internet přes víkend nedělal servis, tak se mi to hodilo. Ne, že bych si řezal žíly, když bych o svou zásobu dat přišel, ale už z principu mi to přijde zkrátka sprosté a osobně si myslím, že vyjma náhrady způsobené škody (a fakt jsem zvědav jak budou vracet kredit za zaplacená data v posledních dnech, když evidentně neví která bije) by měli přidat navíc nějakou kompenzaci.