Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Korzaik 2. 8. 2017 07:37

Jako sranda dobry, az na to, ze jsem zrovna na dovolenej, cili od soboty bez dat. Doufam, ze mi alespon vrati kredit. Krom dat mi navic blbne i volani.
Korzaik
Junior

Odeslat příspěvekod polda 2. 8. 2017 08:38

20/6MB, ping 17 - 19, lepší než linka od*O2
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 2. 8. 2017 11:00

také mám 20/6, nebude to spíš jen lokální problém nějaké bts?
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JáHledač 2. 8. 2017 11:23

Nevíte, jestli se dá koupit SIM kartu za 100Kč i na prodejně T-M?
JáHledač
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 2. 8. 2017 11:28

Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod hrabe.x 2. 8. 2017 12:15

hledač neumí hledat :-)
hrabe.x
Junior

Odeslat příspěvekod RoMeiRo 2. 8. 2017 18:18

Tak po tom co mi od koupe balicku 29.7. 500mb sel net pomalu (64kbps) a na to jak vcera hlasali ze to pujde po 22h vsem naplno tak nic.. restartovani telefonu, vypinani.. az nakonec jsem vyndal baterku i sim a po nabehnuti to najednou slo normalne uz (kolem 22:35)... dnes jsem testoval a 16mbit..

Ale aby nebyla pohoda tak mi dnes prisla sms ze je muj datovy balicek fuc (hmm po 4 dnech) a ze muzu datovat 1/1 pritom mam 391mb a data se neodecitaji.. tak by me zajimalo co to zkousi zase...
RoMeiRo
Junior

Odeslat příspěvekod hrabe.x 2. 8. 2017 18:48

každopádně jsi tu první kdo se do tohoto stavu dostal. /i když možná nedopatřením/. Doposud, pokud vím, nikdo nevěděl co bude následovat po vypotřebování balíčku, zda se nabídne 1MB/1Kč
hrabe.x
Junior

Odeslat příspěvekod polda 2. 8. 2017 19:09

Mě se teď odečetlo 40MB, a mají novou apku, z další simky bez dat. balíčku odečetlo kredit. To už je pátek večer? Nevím nevím, tam to někdo s.. e
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod oooooooooo 2. 8. 2017 20:12

Celkem bych se vsadil ze stav se stejne bude nulovat na stav ktery je posledni co bylo zakoupeno uživatelem a bez odectu jakehokoliv, spotrebovani nebo ubytku kreditu.Je to jedinej bod kterej jim nezpochybnitelne databaze asi vraci zpatky a spravně.By mne zajimalo co pri migraci vyrobili, kdysi jsem jako ucastnik zazil neco podobnyho, musel sem behem doby kdy se to řešilo i spat v praci ale tam shorel server s datama a vzdaleny zalohy klekly, pravdepodobnost ze se to stane naraz 1:1000000.
Apku bych vubec ted nebral važně mimochodem..
Zkousim totiz takovy zertik s apkou, kredit mam korunu, data normalne frci a zkousim si koupit balicky dat, ruzne.Spravne mam dostat stejnou odpoved, nemas kredit.Rozhodne se ale deje neco jinyho, dostavam ruzne odpovedi :-) Proste jejich system vraci uplny kun.oviny
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod dj.kure 2. 8. 2017 22:23

Mám starší SIM s kreditem 10Kč. Úplně bez balíčků. Dnes jsem přes tu SIM přenesl cca 170MB (běžná pracovní náplň cca 4 hodiny) a nic se nikde nepřečetlo :-) takže by to mělo být Ok.
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod BeznyFrantaUzivatel 2. 8. 2017 22:33

polda píše:Mě se teď odečetlo 40MB, a mají novou apku, z další simky bez dat. balíčku odečetlo kredit. To už je pátek večer? Nevím nevím, tam to někdo s.. e

Tak já vzal včera simku také bez balíčku jen s kreditem asi 80 Kč (jinak teď jedu na těch pětigigovkách Tesco), a kredit je furt stejnej. Jinak bych už byl teď asi šedesát tisíc v mínusu :-)
BeznyFrantaUzivatel
Moderátor

Odeslat příspěvekod polda 2. 8. 2017 23:05

Tak jsem se dostal do výpisu, 40MB je označených včerejším datumem čas kolem poledne. Takže tzv. něco zpětně? Ve výpisu mám binec kdy je různě napreskacku v průběhu 2 dnu odecitano z dat a odecitan kredit, protože mi vypli samoobnovaci balíček. Když to takto vidím vypadá to jako kdyby do centrály vnikla voda došlo ke zkratu a teď oživují postupně jednotlivé moduly. Aby se neprehltil nesmí přijímat žádná nová data. Furt čekám na 2GB co mi smazli vypnutím balíčku. 100 Kč za data z kreditu jsem oželel.
polda
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka