Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod polda 29. 8. 2017 09:32

Je akorát 30 dní kdy to spadlo.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Nick Cave 29. 8. 2017 09:38

Když jsem přešel na jednorázový, tak ten samoobnovovací jde znovu kdykoli zapnout?
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 29. 8. 2017 09:42

Nick Cave
musí se zrušit, nelze kombinovat jednotlivé balíčky, ale to jde udělat kdykoliv jen se přijde o data pokud tam ještě budeš mít
Naposledy upravil JayDeeSq dne 29. 8. 2017 09:44, celkově upraveno 1
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Bassmann 29. 8. 2017 09:42

JayDeeSq píše:jinak jsem čekal, že už kaktus dal systémy do pořádku, ale dneska opět perlí (naštěstí data nemizí ale přibývají)

Jj, včera sms o obnovení balíčku, nicméně žádné obnovení se nekonalo, kredit je stejný, jen přibyla základní data, a to docela dost, cca giga.
Bassmann
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 29. 8. 2017 09:46

JayDeeSq píše:Nick Cave
musí se zrušit, nelze kombinovat jednotlivé balíčky

a když jsem sam. zrušil a neaktivoval žádný (mám více sim) tak ten samoobnovovací můžu kdykoli znovu zapnout?
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod masvers 29. 8. 2017 09:57

Před třiceti dny jsem zrušil samoobnovovací balíček 80mb ,že si navýším ten největší 2500mb čekám třicet dní na obnovení a navýšeni, během té doby jsem dvakrát navyšoval po 100kč na 500mb .Včera jsem měl ještě 450mb dnes je 0mb a nový balíček stále nejde koupit a na četu nikdo není.
masvers
Junior

Odeslat příspěvekod xlendi 29. 8. 2017 10:01

Nick: Ano, ale z mobilu na www.mujkaktus.cz/data
iPhone 12, Samsung A50, iPad Mini (2019), Apple Watch 5, MacBook Air M1

Moje úvaha, proč si (ne) koupit iPhone 12:
http://coins4you.cz/ip12/
xlendi
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 29. 8. 2017 10:06

Nick Cave
ano to pak samozřejmě, ale půovndí data to už nevrátí

xlendi
pokud nemá žádný aktivní, tak ho koupí jakkoliv a nemusí přes tu stránku původní balíček rušit

masvers
lepší než dokupovat data po 500MB je si aktivovat balíček po projetí znovu, jednak sou k tomu i data na soc site a jednak cena i základních dat je přeci mnohem nižší, není podmíknou mít balíček na měsíc, při tvé spotřebě to pak bude vycházet balíček 2500MB obnovovaný cca po 3týdnech a odpadne dokup, který v přepočtu na MB vychází draho
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod masvers 29. 8. 2017 10:25

Já jsem nechtěl dokupovavat 500mb měl jsem dostatek kreditu na nový balíček ale nešlo koupit nový balíček jen počkat do 29.8 a přístup k novému balíčku měl být povolen . Vzali si nevyužity kredit 90kč jejich kredit. Tak jsem byl nucen ze svého kreditu dokupovat 500mb ale o to mě teď nejde. Jde mě o to že zbylé 450 mb mě neměli brát. Já to nechápu.
masvers
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 29. 8. 2017 12:04

balíček lze koupit jedině pokud původní deaktivuješ, protože i když projedeš data zůstavá aktivní 30dní a pak se obnoví, takže prvně deaktivovat přes stránku http://www.mujkaktus.cz/data (v mobilu!) a pak můžeš koupit balíček nový, ale teď to není v pořádku, data při obnově měla být zachována, pokud si ovšem měl o dnešní půlnoci více jak 300Kč kreditu, pokud ne obnova neproběhne a data propadnou, záleží kdy konkretní si taky balíček kupoval a taky jestli sis ty data neprojel sám a nemáš obnovu třeba až zítra..
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod peter23p 29. 8. 2017 13:34

příjemně mne potěšilo že zbylá data na sociální sítě se při obnovení balíčků také převádějí do dalšího období :-)
peter23p
Junior

Odeslat příspěvekod zntznt 29. 8. 2017 15:45

Dnes mi přibylo něco přes 2 GB dat. Nevím, kde se to vzalo, když mám zapnutý samoobnovovací balíček za 100 Kč. A z kreditu mi nebylo nic odečteno.
N3210->N3410->N6600->N6230i->N5800 XM->N8->N9->iNew v3->OnePlus X
zntznt
Junior

Odeslat příspěvekod Bassmann 29. 8. 2017 16:10

Taky zhruba tak, každé cca 2 hodiny připisují 500 MB, nechápu proč. Na podporu jsem psal dopoledne, odezva žádná.
Bassmann
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 29. 8. 2017 16:21

Protoze to maji opet rozbity.Zase se blizi ze to vyfuci vsem a bude veselo.Psat na chat je celkem ztrata casu, silne pochybuji ze ludi co se tam stridaj pod jednim Nickem by byli schopni naprogramovat Hallo Word, natoz chapat co se vlastne deje.
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod dzouisyno 29. 8. 2017 16:29

už asi dva měsíce není volný žádný agent.
na face jsem se ani neodvážil napsat.

mám posledních pár desítek mb v samoobnovujícím balíčku dat.
když tyhle data vypráskám, začne mi to rovnou užírat kredit nebo mě to odstřihne od netu a nechá mě to vybrat?

dá se někde dopředu vybrat, co si přeju?
když nemůžu jet pofup, tak určitě nechci 1 mega / 1kč a chtěl bych radši ať ten internet nejede vůbec.
dzouisyno
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka