Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Bassmann 30. 8. 2017 14:55

JayDeeSq píše:kdo má problém s daty?
opět stejní co už jim tenkrát kdysi přistálo více dat aniž by proběhla obnova a pak to všechno vzalo za svý? já už mám 4GB ale "obnova" neproběhla, u manželky ale bez problémů

na druhou stranu sem už za data u kaktusu neplatil někde od května:D tak to má i své výhody

Posledně jsem žádný problém neměl ani na jedné simce.

Teď na jedné bez problémů, balíček obnoven, kredit stržen. Na druhé stále svítí datum obnovení 29. 8. 2017, balíček se neobnovil, kredit nestrhnul, zato v datech už přibylo asi 6 GB, které se vzaly bůhvíkde.
Bassmann
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 30. 8. 2017 15:02

tristazmista píše:Kurna uz mam 10 giga dat a jeste nezmizela ani koruna... v patek pred obnovou balicku sem mel jen 3gb... to by me zajimalo jak by to resili, kdybych ty daty nekde vyuzil, jestli by me je pak strhli zpetne z novych budoucich balicku bo co :)

Neresi to, mne pristalo kdysi omylem myslim 10 giga, tak sem doma hodil telefon jako hotspot, pripojil na nej malinu a streamoval filmy v fhd i kdyz absolutne doma jejich data nepotrebuju..Proste sem to chtel vypraskat protoze mimo domov vyjedu max 1.5 giga dat za mesic.Vubec je to nezajimalo a buhvi jestli v systemu se vyzna jeste nekdo jinej nez pes na vratnici.
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 31. 8. 2017 12:58

k.eight.a
ano nejde, tato kombinace šla dřív k obnovujícímu a poukazuju na to jak si každý stěžuje, že to nelze takto dělat aspon k jednorázovému a ukazuju, že to je nelogické po takové nabídce plakat, když nová nabídka je výhodnější, jen se musí přejit právě na systém pouze balíčků a vykašlat se na dokup, pokud někdo potřebuje dokupovat data, tak bonus nejspíše umoří tak jako tak, min bonus je 200 a nejmenší balíček je za 100, takže pak zbývá utratit stovku bonusu, buď se dá využit na minuty či sms (nevím proč pak mít v dual sim např zminovany gomobil a pak nevedet co s bonusem u kaktusu, kdyz u kaktusu je zakladni volani s bonusem za 1,25 s tarifikaci 1+1 nebo s balicky se da jeste snizit, napr. balicek 50minut to už vyjde pak za 1kč při 1+1) a nebo aktivovat balíček v době platnosti bonusu víckrát, připadne pokud nekdo opravdu nevi jak ten bonus utratit provést dokup (ale přes minuty i sms se dá platnost bonusu i protáhnout např. do konce platnosti bonusu používat jedntokově a na konci platnosti bonusu si aktivovat třeba nejmenší balíček), pripadne pokud nekdo chce nakupovat vice dat tak si rovnou zvolit vyssi balicek a tam pak bonus umori celej, akorat nesmi dobíjet za 500, ale za adekvatni castku
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod oooooooooo 31. 8. 2017 15:21

Kubu na vas.Internet v mobilu sem musel resit ze koupis karticku, setres kod a s tim se pripojis na hotspot co nahdes treba ve stare havane, rychlost katastrofa, platite za hodinu na netu a celkem palku a jeste sem tam musel mit pustenej torr na mobilu abych se dostal na weby co komunisti potroubli blokujou.To jenom aby az budete max nas.ani na ten bor.el co tady udelala velka trojka tak si clovek muze rict, co bych za Kaktus dal v takove destinaci :-)
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod pazit 31. 8. 2017 15:49

Nějak si zapomněl napsat, že si v ETESCA vystojíš hodinovou frontu na ten kupon, teda pokud máš štěstí a kupony zrovna mají :-)

Ale stejně mě Kaktus začíná štvát, HD vypadá jednou za měsíc (hlídání je o to víc stresující), nejlevnější samoobnovení dat zrušili, takže práce navíc s jednorázovými balíčky, samoobnovení u volání nejde (teda ne v případě původního postupu), data navíc na vybrané soc. sítě, co mě vůbec nezajímají, místo aby bylo dat víc obecně atd. Je to možná maličko levnější, ale za jakou cenu.
pazit
Junior

Odeslat příspěvekod petyo 31. 8. 2017 16:32

Dají se u Kaktusu nějak zablokovat data? Jde mi o to, že na jednom čísle mi vypršel samoobnovující balíček a na obnovu tam nebylo dost pěněz. Takže se začaly data účtovat automaticky 1MB/1,-Kč takže se zbývající kredit spotřeboval během pár minut a ještě šel do mínusu. Předpokládám, že když teď kartu dobiju tak se situace bude opakovat pokud data nebloknu na mobilu.

Ještě edit. Na stránce nastavení dat mám na výběr původní tři možnosti - koupit balíček, datovat pomalu, datovat 1,-Kč / 1MB. Což nechápu. Nově by tam snad mělo být datovat 1,-Kč/1MB nebo vypnout data.
petyo
Junior

Odeslat příspěvekod polda 31. 8. 2017 16:36

Si vypni data v mobilu. Nejjednodušší.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 31. 8. 2017 16:37

pazit
v čem nejde samoobnovení u volání? tam se přeci nic neměnilo, to HD 1x měsíčně je naprd hlavně s ohledem, že mi těch 500 1x za měsíc nebude stačit, budu muset dobíjet na více číslech, ale hlídání není problém pokud dodrží pravidlo kdy, tak vůbec, to je jen o tom si to zařídit. Na jednu stranu tu pláčeš, že práce navíc s jednorázovými balíčky a pak tu naříkáš, že je málo dat? to si trochu protiřečí, protože pokud někdo chce více dat, je blbost si dávat jednorázový..
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod petyo 31. 8. 2017 16:46

polda píše:Si vypni data v mobilu. Nejjednodušší.

To je sice nejjednoduší, ale ne v momentě kdy tu sim má v mobilu 12 leté děcko.
petyo
Junior

Odeslat příspěvekod pazit 31. 8. 2017 16:58

JayDeeSq
Už nevím, jak tenkrát ten postup na max. využití bonusů byl, ale na volání se šlo přes jednorázové balíčky + dokup minut a když teď minuty máš v zásobě, lehce na obnovovací nepřejdeš. Ano pošlou SMS, ale je to zase něco o co se člověk musí starat.
Více dat - ne to jsi špatně pochopil. Myšleno tak, že se mi nelíbí tohle dělení dat na to a to. To za chvíli mohou dát 500MB na FB, 500MB na idnes, 500MB na instagram a 500MB zbytek a budou to prezentovat jako 2GB a lidi to budou papouškovat, že mají 2GB dat.
pazit
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 31. 8. 2017 16:59

re:Petyo Android umi blokovat data i na urovni jednotlivych sim.Ano jdou zablokovat data pouze pro Kaktus..Jde udelat ze nastaveni nema dite sanci deaktivovat, zmenit.
Naposledy upravil oooooooooo dne 31. 8. 2017 17:15, celkově upraveno 1
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod petyo 31. 8. 2017 17:03

To samozřejmě vím, ale 12 leté děcko si je prostě zapne. Vždyť umí ovládat telefon skoro líp jak já. A já potřebuji aby tam zůstal kredit na volání.
petyo
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 31. 8. 2017 17:18

Jak si je zapne kdyz mu udelam onezeny ucet v nemz je dana volba nedostupna ? Ucet v nemz je dostupna je chranen heslem,nebo otiskem prstu,nebo obojim.Dik za nakopnuti, protoze nijak.Plus existuje dalsich x variant jak mu ji bloknout.A jedno dite z tisice a to jeste prehanim si je nasledne schopny poradit co dal..
oooooooooo
Android Maniak

Předchozí stránkaDalší stránka