Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 4. 9. 2017 17:00

BeznyFrantaUzivatel
fakt to ukazuje jen základní kredit a ne jako dříve celkový součet?

jinak sem otestoval na 4 telefonech, s účtem kde nedošlo k obnovení balíčku to padá vždy (po načtení kreditu a při načítání dat) a účtem kde obnovení proběhlo korektně to na všech telefonech funguje bez problémů, ale přihlášení to drží tak pochybně
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod BeznyFrantaUzivatel 4. 9. 2017 17:14

Součet to ukáže, to je ta celková částka xxx, ale nedozvíš se tam v app, jak je to rozdělené, pokud máš i bonusový kredit.
BeznyFrantaUzivatel
Moderátor

Odeslat příspěvekod oooooooooo 4. 9. 2017 17:28

Tak jsem aplikaci moc fandil :-) Nedrži přihlaseni, by mne zajimalo co za de.ily obecne se kolem Kaktusu motá.
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod Bassmann 4. 9. 2017 17:54

JayDeeSq píše:jinak sem otestoval na 4 telefonech, s účtem kde nedošlo k obnovení balíčku to padá vždy (po načtení kreditu a při načítání dat) a účtem kde obnovení proběhlo korektně to na všech telefonech funguje bez problémů, ale přihlášení to drží tak pochybně

Ano, mohu potvrdit. Na účtu s neobnoveným balíčkem aplikace padá. Na účtu, kde je balíček obnoven, se aplikace spustí, ale trvalé přihlášení nefunguje.
Bassmann
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 4. 9. 2017 18:01

mám neobnovený balíček (bo data od Tesca) a aplikace mi na Lenovu nepadá ani se neodhlašuje, na Huawei také neobnovený, app se 2x odhlásila
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 4. 9. 2017 18:38

neobnovený nemyslím od vlastní vůle, ale ten jejich bug, že mi to jen naházelo 8,5GB dat (základních, na sítě nic), ale k faktickému obnovení nedošlo, takže mám samoobnovovací aktivní, ale přesluhuje a platnost mám do "neznámo", je vidět, že appka padá přesně na načítání datového balíčku
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ma.rus 4. 9. 2017 19:46

Ja nemam zadny datovy balicek, mam ten nejnizsi jednorazovy minutovy balicek, k tomu pres 300 neprovolanych minut a nova aplikace mi nepada na Android 7.
ma.rus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BeznyFrantaUzivatel 5. 9. 2017 08:39

Na https://www.mujkaktus.cz/dokumenty byl dnes pridan dokument Obchodní podmínky odměny za první dobití platné od 1.9. 2017
Jde ale jen o beznou aktualizaci do kdy tato jiz letita akce plati, ted tedy do 31.12.2017, zadne zmeny tam asi nejsou. Tedy dal plati, ze na desetikorunovky je stale 100% navic pri prvnim dobiti, kombinaci s dobitim v hepydeji tedy ziskate 200%.
Pouze na SIM s uvodnim kreditem 10 Kc, na ty s kreditem 100 Kc ne.
Davam to sem, protoze se to tu obcas stale opakovane resi.
BeznyFrantaUzivatel
Moderátor

Odeslat příspěvekod zntznt 5. 9. 2017 17:36

Dnes mi přišla sms:

*Ahoj, minuly tyden nam stavkovali samoobnovujici balicky, proto se ti sam neobnovil :-(. Do zitrejsiho odpoledne se ti z kreditu balicek obnovi a bude platit dalsich 30 dni. Pokud na to nemas kredit, balicek si muzes aktivovat znovu v aplikaci nebo na webu az si ho dobijes. Za pripadne neprijemnosti se moc omlouvame. Kaktus
N3210->N3410->N6600->N6230i->N5800 XM->N8->N9->iNew v3->OnePlus X
zntznt
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 5. 9. 2017 20:57

Sem zvedavej hlavně co data co tam mám,jestli ty navíc zůstanou, jinak hrubka tam opravdu je taky mi to přišlo a doufám, že u nich mám kredit, už několikrát mi psali že mám méně než 10kc ačkoliv mám přes stovku
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod plmplm2 6. 9. 2017 08:43

Me treba aplikace na androidu 6.0 funguje (krome automatickeho prihlaseni), ale nejdou mi pridat widgety, vzdy se aplikace sesype...

Edit: Po tom co jsem se prihlasil do aplikace a nezavrel ji, uz widget pridat sel.
plmplm2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TrustNo1 6. 9. 2017 09:36

Na androidu 5.0.2. v telefonu Samsung Galaxy Core Prime LTE mi appka fungovala bez problémů. Trvalé přihlášení jsem zatím nezkoušel a nyní telefon nemám u sebe. Na iOS se mi ale stará appka zdá vizuálně lepší...
Naposledy upravil TrustNo1 dne 6. 9. 2017 13:27, celkově upraveno 2
TrustNo1
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 6. 9. 2017 13:04

u kaktusu už snad fakt nemůže nic fungovat normálně, balíček obnoven resp. přibylo 500+250MB, z kreditu odečteno, ale platnost opět žádná... původní přidaná data navíc zatím zůstaly, ale takhle to vidím, že jednoho hezkýho dne ten balíček zase "vyprší" sám od sebe..
JayDeeSq
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka