Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 25. 10. 2017 14:33

volte nezáleží na protistraně, na protistraně záleží leda kvalita hovoru, volte je že voláš přes lte síť nic víc nic mín a druhá strana to fakt podporovat nemusí..
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hbboy 26. 10. 2017 11:19

No a právě na té lepší kvalitě mi záleží.... Proto musí mít obe strany mobil co to podporuje a i síť
hbboy
Junior

Odeslat příspěvekod danielkop 29. 10. 2017 23:00

Jeden dotaz z jiného soudku. Je možno mít pod jedním emailem u Kaktusu více Simkaret? Jednu už mám pro své dítě na svém emailu, teď bych potřeboval další pro další dítě a opět bych ji chtěl mít na svém mailu.... má s tím někdo zkušenost? nebo se snaží mít Kaktus 1email=1 sim?
díky
danielkop
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 29. 10. 2017 23:18

Nejde, při registraci odmítne stejný email
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod danielkop 29. 10. 2017 23:21

díky

:( tzn. Kaktus se snaží, aby co jeden člověk max 1 sim.... samozřejmě se to obejde založením další emailové adresy, ale koho to bude bavit to zpravovat :(
danielkop
Junior

Odeslat příspěvekod polda 29. 10. 2017 23:47

Protože k číslu se prihlasujes mailem, takto by to nepoznalo ke kterému číslu se prihlasujes.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 30. 10. 2017 01:09

Taky jsem nad tím přemýšlel a co zkusit při registraci sim gmail a pak s libovolnýma tečkama registraci další sim takto jsem obešel registraci na víc adres pro follow that page tak by to mělo fungovat i pro registraci více sim u Kaktusu. Má to někdo vyzkoušené? Protože maily poslané na mail@gmail.com a ma.il@gmail.com a m.a.il@gmail.com příjdou všechny do jednoho gmail účtu.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Fait 30. 10. 2017 10:20

aliasy na gmailu a možná i jinde normálně fungují a lze je použit i pro registraci několika sim u kaktusu na jeden email. Stačí zadat při registraci místo klasické adresy jmeno@gmail.com např. jmeno+mojedruhasim@gmail.com :) Za + můžete napsat cokoliv a přijde vám to na vaší běžnou adresu, lze to využít i při registraci u jiných služeb pro jednodušší filtrování emailů
Fait
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BariTom 31. 10. 2017 20:04

Lze nějak poslat data na jinou kaktus SIM? Mám na simce aktivovaný samoobnovujici balíček dat za sto kč a nestačím data spotřebovávat a teď je tam mám nastřádané. Asi bych chtěl zrušit obnovující se balicek, ale tím přijdu o všechny data. Je nějaké řešení?
BariTom
Junior

Odeslat příspěvekod petison 31. 10. 2017 20:08

Nelze
petison
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 31. 10. 2017 22:11

Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod hauzz 1. 11. 2017 00:02

Jen doplním že mobilní internet nepůjde od půlnoci do 6. hodiny ranní.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Albeda 1. 11. 2017 10:09

Zdravím vás komunito,

mám u sebe neaktivovanou SIM kartu za 100,- od Kaktusu a čekám samosebou na HD. Jenže dále nevím, co pak dělat. Před tou změnou Kaktusu (myslím Srpen?) jsem to jakš takš začínal chápat, teď se změnili ceny a "starý" postup už asi tak efektivně nefunguje ...

Jde mi o co nejlevnější, ideálně věčný internet s rychlostí 64 kb/s po co nejdelší dobu.

Pokud se vám nechce odpovídat na stejný dotaz znovu, mohli byste mě, prosím, odkázat na určitou stránku v tomto topicu nebo alespoň nějaký rozumný interval stránek?

Díky a přeji pěkný den :-)
Albeda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ze.us 1. 11. 2017 11:15

Kazdy mesic za 50Kc JEDNORAZOVY balicek, po jeho spotrebovani prepnout na pomala data. Projdi 3-4 stranky zpet.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Smurfik 1. 11. 2017 13:31

Nebude lepší tu kartu aktivovat, počkat na HD a dobít 500 Kč? Pak bude mít 500+250 MB měsíčně za 50,- Kč/měs. na rok.
Smurfik
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka