Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 26. 8. 2018 12:47

Kaja_z_Brna píše:No myslím, že to nepůjde, protože to by pak využíval kde kdo. :) Ale vzhledem k tomu, kolik tam máš dat, tak s klidem můžeš samoobnovení vypnout, nechat těch pár MB propadnout a následně aktivovat balíček za 150 Kč. To jsme zjistili nyní u přítelkyně, že by se nám hodilo optimalizovat její balíček stejným způsobem, o jakém píšeš, ale problém je v tom, že má nasyslených 14 GB :). A to by teprv byla velká škoda o ně při přechodu přijít. Takže to zatím necháme tak, jak to má, s tím, že pokud zbyde bonusový kredit, hodíme tam vždy 500 MB za 100 Kč navíc.

k čemu je potřeba zvyšovat balíček či dokupovat data po 500 MB, když je na účtu 14GB dat? nějak nechápu tu logiku, přechod na vyšší je přeci vždycky v pohodě, projedu data co mám, klidně kdykoliv v průběhu měsíce a pak si koupím vyšší..horší je to opačně, když má někdo vyšší balíček a kupí se mu tam data do nekonečna a rád by nižší..
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod anonyni 1. 9. 2018 09:52

Opět akce 50% sleva na pořízení SIM Kaktus se 100kč kreditem. Do 30.9.2018 nebo do vyprodání zásob. :-)
https://www.mujkaktus.cz/kosik
anonyni

Odeslat příspěvekod Ipanema 5. 9. 2018 06:42

Ta akce platí, ale odkaz jsi dal špatně!
https://www.mujkaktus.cz/simza100
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod milink 5. 9. 2018 16:31

Asi neexistuje způsob jak čerpat bonusový kredit před standardním, že?

Asi si říkáte, proč by to někdo chtěl. Mám cca 30 Kč bonusového kreditu platného až do května 2019 a k tomu cca 170 Kč standardního kreditu a potřeboval bych na víkend (neplánovaně) aktivovat alespoň ten nejmenší datový balíček. Tím ale přijdu o zbytek bonusového kreditu a tím pádem při dalším dobití už by měl bonusový kredit platnost jen měsíc...

Nebo má někdo nápad?
milink
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod genGeorge1981 5. 9. 2018 17:47

Ahoj, 4x jsem zažádal o ČVOP a pokaždé byla hláška "v průběhu dneška nebo následující pracovní den by ti mělo pomoci SMS přijít ČVOP". Ani jednout mě ČVOP nepřislo. Neví tady někdo jak se sníma spojit,FB nemám,INS taky ne a přes vyskakovací okno "potřebuješ píchnout?" na jejich stránkách taky nikdo nekomunikoval. Může mi tady někdo pomoci?
genGeorge1981
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod R.EE 5. 9. 2018 17:49

milink píše:Asi neexistuje způsob jak čerpat bonusový kredit před standardním, že?

Asi si říkáte, proč by to někdo chtěl. Mám cca 30 Kč bonusového kreditu platného až do května 2019 a k tomu cca 170 Kč standardního kreditu a potřeboval bych na víkend (neplánovaně) aktivovat alespoň ten nejmenší datový balíček. Tím ale přijdu o zbytek bonusového kreditu a tím pádem při dalším dobití už by měl bonusový kredit platnost jen měsíc...

Nebo má někdo nápad?

Ja mel za to, ze se cerpa nejdriv bonus a pote standart kredit...
Napad? Co si proste dobit?
R.EE
Junior

Odeslat příspěvekod KrylP 5. 9. 2018 17:51

Milink, než něco napíšeš, tak si to po sobě přečti, nevíš, co chceš... Co chceš čerpat bonusový nebo normální?
Jinak každým dnem bude nabíječka a prodloužíš si bonusový. Když bonusový vyčerpáš, už ti žádný jiný než 30 denní nenaběhne.

-- 5. 9. 2018 18:54 --

genGeorge1981 píše:Ahoj, 4x jsem zažádal o ČVOP a pokaždé byla hláška "v průběhu dneška nebo následující pracovní den by ti mělo pomoci SMS přijít ČVOP". Ani jednout mě ČVOP nepřislo. Neví tady někdo jak se sníma spojit,FB nemám,INS taky ne a přes vyskakovací okno "potřebuješ píchnout?" na jejich stránkách taky nikdo nekomunikoval. Může mi tady někdo pomoci?

Podívej se na svůj účet, měl vy si ho mít ve výpisu !!!
Samsung S22 Ultra 12/512 GB, Samsung S21, Asus 8
KrylP
Junior

Odeslat příspěvekod genGeorge1981 5. 9. 2018 18:04

Bohužel ve výpisu je jen "Výpisy čerpání kreditu" a "Doklady o spotřebě kreditu" a ani v jedné možnostech není.
genGeorge1981
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KrylP 5. 9. 2018 18:14

To kecáš...

-- 5. 9. 2018 19:17 --

Taková jednoduchá sámoška a někteří nejsou schopni ji nastavit... :)
Přílohy
ka2.jpg
ka1.jpg
KrylP
Junior

Odeslat příspěvekod genGeorge1981 5. 9. 2018 18:19

No dobře, ale píšeš o výpisu, ale myslíš schránku. Ale i tak tam není, je tam pouze smska, co jsem byl v srpnu roumingu.
genGeorge1981
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KrylP 5. 9. 2018 18:21

A ve schránce není výpis? Kde si generoval ČVOP? V sámošce viz. 1 obrázek?
Naposledy upravil KrylP dne 5. 9. 2018 18:23, celkově upraveno 1
KrylP
Junior

Odeslat příspěvekod genGeorge1981 5. 9. 2018 18:22

jj
genGeorge1981
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KrylP 5. 9. 2018 18:25

ČVOP od kaktusu chodí do 5 minut, moje zkušenost. Ale pokud je problém v systému, od 10,00 jsou na FB a tam to vyřeší...

Ještě něco, pokud tam není aspoň 50 Kč, tak se nevygeneruje...
KrylP
Junior

Odeslat příspěvekod genGeorge1981 5. 9. 2018 18:30

To jsem někde na netu četl, že chodí v mžiku, ale moje zkušenos je bohužel taková, jakou jsem popsal výše. Ale jinak děkuji za snahu.

Minimálně poprvé tam ten kredit byl víc jak 50.
genGeorge1981
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod milink 5. 9. 2018 18:35

KrylP píše:Milink, než něco napíšeš, tak si to po sobě přečti, nevíš, co chceš... Co chceš čerpat bonusový nebo normální?
Jinak každým dnem bude nabíječka a prodloužíš si bonusový. Když bonusový vyčerpáš, už ti žádný jiný než 30 denní nenaběhne.

Jasně, že jsem to napsal blbě :-) Myslel jsem standardní před bonusovým.

Při mé smůle totiž bude dobíječka v pondělí... :-(
milink
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka