Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod OndrejNecas 1. 12. 2020 10:43

Budou se nespotřebovaná data v novém limitovaném balíčku za 2 stovky taky převádět do dalšího období?
Byl jsem nikde, znám nic
OndrejNecas
Junior

Odeslat příspěvekod wit.cz 1. 12. 2020 10:58

ano
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 1. 12. 2020 11:06

Na webu Kaktusu je novinka - SIMka s 6 GB + neomezené sociální sítě a 100 Kč kreditu za 200 Kč. ( Na SIMce máš 6 GB + neomezené sociální sítě a 100 Kč kreditu. SIMku si jednoduše aktivuješ zavoláním a můžeš si na ní převést i své stávající číslo. Ze SIMky si můžeš vyloupnout jakoukoliv velikost (mini, micro i nano), která bude pasovat do tvého mobilu.Nabídka platí do 31. 12. 2020 nebo do vyprodání zásob. )

Tak te´d je otázka, jestli je lepší mít 2 x tripl s bonusovým kreditem jen na 60 dní a nebo jestli je lepší tato sim s bonusovým kreditem na rok. ( Jestli teda ho má na rok ).

:hm

Takže u té sim karty zdarma je bonusový kredit 60 dní i po 2 x triplu, tedy už při normálním dobití, tedy po celou dobu používání karty ?

A u normální sim za 100 Kč je bonusový kredit na rok při dobití po celou dobu používání karty ?
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Ipanema 1. 12. 2020 11:25

Ten Tripl byl i na SIM s 100,- kreditem a stála 50,-
To mám vyzkoušené v létě. Nemyslím si, že tohle nezměnili. Záměrně ta karta nepůjde teď objednat

Je pravda, že tento balíček je vlastně výhodný jen pro ty, kteří už SIM mají doma. Nenapadlo mě, že pro nové to moc dobře koupit nejde.

Ředitel ČTÚ píše:Takže u té sim karty zdarma je bonusový kredit 60 dní i po 2 x triplu, tedy už při normálním dobití, tedy po celou dobu používání karty ?

A u normální sim za 100 Kč je bonusový kredit na rok při dobití po celou dobu používání karty ?
První ne. Tam je 60 dnů poprvé a pak jakýkoliv bonusový kredit má platnost 30 dnů. Druhý ano, ale nesmí bonusový kredit klesnout na 0 Kč. Jinak taky bude 30 dnů ten další. Na ní musí stále nějaký bonusový kredit být, aby nový bonusový kredit převzal tu jeho původní platnost. Tudíž ten počáteční rok.
Naposledy upravil Ipanema dne 1. 12. 2020 11:35, celkově upraveno 1
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 1. 12. 2020 11:33

"Uvítací kredit na Simzdarma má platnost 2 měsíce, na Simza100 12 měsíců. Pokud máš v momentě získání bonusového kreditu na SIMce ještě nějaký uvítací kredit, bonusový kredit přebírá jeho platnost (pokud je delší)."

Kdy se spotřebovává ten uvítací kredit ? Až se spotřebuje bonusový kredit, tak se spotřebuje uvítací kredit a pak se spotřebuje normální kredit ?

Nebo ten uvítací kredit se začlení do bonusového a pak další nový bonusový kredit už má trvanlivost jen max. uvítacího, to znamená, že po roce když dobiju je bonusový kredit i na sim za 100 Kč jen s platností 30 dní ? No vlastně je to jedno, Po roce má bonusový kredit i na sim za 100 Kč platnost max 30 dní. Páč uvítací už ztratí platnost. :D

Takže jestli to chápu správně, je dobré na Kaktusu po roce mít všechno zkonzumované a přejít s číslem jinam a pak se když tak zase vrátit. :D
Naposledy upravil Ředitel ČTÚ dne 1. 12. 2020 11:37, celkově upraveno 1
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Ipanema 1. 12. 2020 11:37

Uvítací byl vždy bonusový. V čerpání má přednost (kromě Audiotextu). Jak je to na této nové SIM nevím. Ale dá se předpokládat, že stejně. A to druhé - ano. Po roce je jakýkoliv bonusový kredit jen a pouze na 30 dnů.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 1. 12. 2020 11:40

No takže asi objednám tu sim 6 GB + nekonečno na socky za 200 Kč ( balíček na měsíc a 100 Kč bonusového uvítacího kreditu zatím s neznámou platností ). Aktivuju, počkám na dobíječku ( která bude asi kolem 10.12. ) dobiju a uvidím, jestli to bude tripl a jakou platnost bude mít bonusový kredit díky uvítacímu. Pak zapřemýšlím a nastavím to případně tak, abych po roce přešel jinam se zkonzumovaným obsahem a s vyplaceným kreditem středem jako vítěz. :D
Naposledy upravil Ředitel ČTÚ dne 1. 12. 2020 11:42, celkově upraveno 1
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Ipanema 1. 12. 2020 11:42

Mělo by to být na rok a i s Triplem. Pokud to nezrušili na prosinec kvůli spekulantům. Píšu jak to bylo a jak to mám vyzkoušené. Né jak to je nyní a možná upravené.

:!: Info od Kaktusu:
Balíček po 31. prosinci už nepůjde koupit, ALE kdo ho bude mít koupený bude se mu stále obnovovat i nadále. Jen je potřeba aby měl vždy kredit na obnovu v řádný termín (nesmí dojít k uspání balíčku nebo zrušení).

:idea: Aktivoval jsem tento balíček teď.
Na kartě byl. samoobnov. balíček 3+3 GB a zůstatek 5,2+5,3 GB. Nyní mám 11,3+neomezeně.
U aktivace mě to upozorní, že nakupuji balíček s 50% slevou.
Naposledy upravil Ipanema dne 1. 12. 2020 11:47, celkově upraveno 1
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 1. 12. 2020 11:47

Ještě mám kotrolní dotaz, jak je to v případě přenesení čísla. Takže proběhlo dejme tomu na simce zdarma s uvítacím 10 Kč na 60 dní dobití s triplem, aktivace 6 GB a socek a teď přenesu číslo. Na sim je další tripl, a co se děje s platností kreditu ještě než znova dobiju ? Běží stará platnost nebo je zase nových 60 dní na uvítací a tedy i bonusový kredit co tam zbyl po dobití na původním čísle ? :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Ipanema 1. 12. 2020 11:49

Ne, stará platnost. Původní zůstane i po přenosu čísla. Po přenosu zkrátka vše zůstane stejné, jak bylo od 1. dne po aktivaci SIM s Kaktusím číslem. Opravdu dojde jen ke změně tel. čísla a ničeho jiného. To, že tam je ten druhý tripl není nikde veřejně od Kaktusu komunikováno. Prostě to tak bere systém, že to je nová aktivace a 1. dobití po této aktivaci.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 1. 12. 2020 11:55

Takže situace je jasná. Všechny informace mám pokupě. Zbývá zjistit platnost uvítacího kreditu na akční sim "6 GB + neomezené socky za 200 Kč s uvítacím kreditem 100 Kč" a pak se podle toho zařídit, prokalkulovat to na rok a po roce adiós amigos. 8-)

Rozhodně mi nedává smysl být u Kaktusu dýl jak rok a hromadit nespotřebované jednotky. Myslím, že aspoň krátký přechod jinam je rozumný. Ideálně se zkonzumovanou spižírnou. :D
Naposledy upravil Ředitel ČTÚ dne 1. 12. 2020 11:59, celkově upraveno 1
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Ipanema 1. 12. 2020 11:59

Napište jim někdo na FB ať to vysvětlí. Podle mě to je tak, že zaplatíš 200 Kč. Balíček 6 GB dostaneš defacto za rozdílových 100 Kč a zbylých 100 Kč bude mít platnost 1 rok. Pokud u tohoto bude v příštím týdnu tripl, to už napíšeš sám. Podle mě ano, ale ruku do ohně bych za to nedal.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vosoun 1. 12. 2020 11:59

Tak touhle nabídkou u mně Kaktus zabodoval. Vzhledem k tomu, že moje spotřeba na měsíc je cca 120 minut, 20 sms a 1-2 GB dat (doma i v práci jsem na WiFi), tak varianta 200 minut (300 Kč)+ 40 sms (50 Kč)+ 6GB (200 Kč) = 550 Kč (ve skutečnosti jen 225 Kč díky dobíječce) pro mně představuje v podstatě neomezený tarif. No a to je za 225 Kč asi bezkonkurenční oficiální nabídka na předplacené kartě. Jediná nevýhoda je nutnost hlídat si dobíječky. Pro lidi s podobnou spotřebou minut, sms a dat to podle mně znamená, že kdyby nás chtěl někdo nalákat na opravdu neomezený tarif, tak by musel jít s cenou hezky pod 500 Kč (samozřejmě je to jen můj názor :-)).
vosoun
Junior

Odeslat příspěvekod sNOWu 1. 12. 2020 11:59

simka za 100 lze koupit https://www.mujkaktus.cz/simza100
sNOWu
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 1. 12. 2020 12:00

Ač nováček, ale tebou poučený, vidím to taky tak. :D

* reakce na Ipanema
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Předchozí stránkaDalší stránka