Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod josifek78 4. 12. 2020 21:11

CosiOdvedle nepíše blbosti, tahle to prostě bylo vždycky a je to logické... Samoobnov. balíček se sám obnoví za cca 30 dnů, kdo nechce čekat tak si může dokoupit extra data nebo koupit NOVÝ balíček(nový=třeba stejný)... když je boží balíček limitovaná nabídka pouze v prosinci, je snad jasné a logické že to nepůjde nově aktivovat v lednu protože to nebude v nabídce.

Ipanema prosím nešiř nepravdy typu "Nic jiného koupit/dokoupit nepůjde.".... Samozřejmě že půjde něco koupit, například jiný menší nebo větší balíček, to že se to někomu nelíbí je už věc druhá... každopádně to ale určitě PŮJDE(KOUPIT nový balíček).
josifek78
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 4. 12. 2020 21:20

hauzz: To tvé měření nerozporuji, chtěl jsem tím říct, že si nemyslím, že je to škrcený, ty výkyvy jsou i na Datamanii, jednou naměříš 80 MB/s a za 20 sekund je to jen 8 MB/s. A ty si zrovna naměřil rozdíl na paušálu a Datamanii, ale kdo ví...
To porovnání s Vodafonem jsem uvedl abych vyjádřil pochybnosti o kvalitě a kapacitě sítě O2.
anonymni

Odeslat příspěvekod Ipanema 4. 12. 2020 21:32

Vy mě bavíte. Proč to teda nezkusíte na své SIM, že to jde?
Pochopili jsme se, že píšu o tom, že si teď a vždy to tak šlo můžete jeden balíček koupit víckrát? Takže si třeba teď můžu koupit 3x balíček 3+3 GB a budu mít 9+9 GB. Chápe me se nebo ne? No a toto v lednu půjde také, ale ne s tímto konkrétním akčním balíkem 6 GB+neomezeně.

Pokud si myslíte, že samoobnov. balíček nelze koupit několikrát (to platí pro vás dva panové) za sebou, proč to nezkusíte? Ještě mi napíšete ať nepíšu blbosti já. To sedlo. Fakt jo.

Nebo to chápu zle já a cosiodvedle nenapsal, že při spotřebě dat lze dokoupit pouze Extra data 1 GB a stejný plnohodnotný balíček nelze a nikdy nešel?
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod josifek78 4. 12. 2020 21:52

Ipanema: "No a toto v lednu půjde také, ale ne s tímto konkrétním akčním balíkem 6 GB+neomezeně."----- No však tohle jsem napsal, ne? v lednu to nepůjde protože nebude v nabídce (protože limitovaná nabídka). Automatické prodloužení balíčku bude ale stále OK.
josifek78
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 4. 12. 2020 22:11

Dobře. Ale já to myslel tak, že pokud si někdo NEaktivuje ten 6GB balíček a bude mít jiný (uvedl jsem příklad s 3+3 GB), tak ten si může koupit třeba každý týden jeden. Každým koupením se mu opět prodlouží platnost o 30 dnů a zbylá data se přičtou. Vůbec se nebavím o Extra datech. Třeba automatický obnovení 1x měsíčně a manuální třeba 5x. Cosi... psal, že ani toto nejde. Tohle co píšu, tak je standard. Račte vyzkoušet.

Prostě a ve zkratce: 6 GB + neomezeně obnovíš od ledna 2021: 1x automaticky a 0x manuálně.

A už se nehádám ;)
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 4. 12. 2020 22:21

Ano, ale to je standard a všichni to také tak chápeme. Není na tom nic nemilého, je to prostě obvyklý způsob fungování v kombinaci s časově omezenou nabídkou.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod josifek78 4. 12. 2020 22:32

zkusím to teda napsat znovu, třeba se konečně pochopíme :) napsal si toto:
"Nemilá informace!
Balíček 6 GB za 200 Kč půjde koupit několikrát po sobě jen v prosinci. V lednu pouze Extra data 1 GB za 100 Kč v případě prodatování balíčku dřív než 30 dnů. Nic jiného koupit/dokoupit nepůjde."

S tím že nic jiného koupit/dokoupit nepůjde nesouhlasím. Půjde "koupit" jiný balíček levnější nebo dražší.. a půjde "dokoupit" i něco jiného než jen 1 GB, půjde 100MB nebo 1GB tak jak tomu bylo vždy. Ten balíček jde samozřejmě několikrát aktivovat teď v prosinci, protože je v nabídce... nepůjde od příštího roku NOVĚ aktivovat protože nebude v nabídce. ale to je logické a proto nechápeme proč píšeš "nemilá informace", tady tohle ví skoro každý.

Ty sis zřejmě myslel že když budeš mít jednou balíček 6GB+neomezeně tak ho budeš mít v nabídce na NOVÉ aktivace furt, ale tak to není a téměř každý to pochopil, když KAKTUS psal že je to limitovaná nabídka v prosinci a po prosinci to nepůjde "nově" aktivovat (důležité je slovo nově, neboli manuálně).
Automatické prodloužení bude možné do té doby dokud bude mít člověk dostatek kreditu nebo dokud si tento balíček sám nezruší.
josifek78
Junior

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 4. 12. 2020 22:49

OT
Naposledy upravil špecifickýtrh dne 5. 12. 2020 12:59, celkově upraveno 1
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 4. 12. 2020 23:05

josifek78: s tebou souhlasím. Píšeš pravdu. Loni taky byla sleva 20% na samoobnov. balíčky. Byla na 1 den ta možnost to aktivovat. Kdo to udělal, má tu slevu dodnes. Automaticky/manuálně obnovuje se slevou 20%. Osobně jsem si myslel, že uživatelé balíčku 6 GB ho budou mít možnost automaticky/manuálně kupovat i v r. 2021 a budou ho mít v roletce na výběr. Takže nemilá informace to byla asi jen pro mě, když jsem zjistil, že to tak nebude, i když tento balíček budu mít. To je celé.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Lukas063 5. 12. 2020 00:14

Takže abych to správně pochopil, pokud chci využívat balíček 6GB/200,- každý měsíc (do nekonečna), musím jej na nově zakoupené SIM zaktivovat do konce roku 2020 a pak si hlídat, aby měl stále dostatek kreditu...tak?
Lukas063
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 5. 12. 2020 00:17

Jo. Ovsem v pripade, ze ta sim je edice Bozi sim, tak ji muzes hodit do supliku a vytahnout treba az v den expirace za nejaky ten rok, aktivovat a mas tam ten balicek Bozi 6 GB + neomezene socky.
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod josifek78 5. 12. 2020 00:37

od půlnoci mi zmizel ten nový "boží" balíček z nabídky, má to někdo taky tak?
josifek78
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 5. 12. 2020 00:56

Taky ho v appce nevidim. Asi byl limitovany poctem kusu i ten Bozi balicek, ne jenom Bozi simka. :)
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Thom 5. 12. 2020 02:51

Nebude to jen nějakou údržbou webu, že to třeba o víkendu zvolit nejde? To napojení na systémy T-Mobilu má občas mouchy. V SMS, která některým členům rodiny dorazila, nic o omezeném množství nebylo, jen datum 31.12. No, uvidíme...
SIM se každopádně nabízí, radši si to pojistím dvěma novýma kouskama, nebaví mě s dětma řešit, že jim zase došly data.Sice teď už je v sociálech i whatsapp (navíc byly zas víceméně furt doma), ale s 6 GB by snad vyžily déle.
Naposledy upravil Thom dne 5. 12. 2020 09:18, celkově upraveno 1
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 5. 12. 2020 03:17

Musím se trošku zastat Ipanemy nemilá informace to je protože v pro 10 korunovky a využití 2 . triple je to dost blbý. Za 200 dobití bude 400 bonus ovšem jen na 30 dní tak s největší pravděpodobností by 2 kila propadly ideální by bylo kdyby ten boží šel přikoupit jenže jaksi nepůjde. Takže dokoupit za 2 kilča extra data. Škoda. Asi objednám 2 boží simky a zatím budou v šuplíku.
hauzz
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka