Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tade2 5. 12. 2020 19:57

Asi tam mají nějaký problém. Snad by nedeklarovali super balíček do konce prosince, nedělali tomu kampaň na FB a stránkách a pak to po pár dnech stopli. Přes týden už bojovali s tou roletkou v apce, kde se vyskytovaly různé chyby. Snad to s tím souvisí. Já jsem chtěl ještě počkat asi týden a pak to koupit. To by byl opravdu fail, kdybych se pročekal k prošvihnutí balíčku :-D Pak už jedině koupit tu jejich sim a přetáhnout to přes jiného operátora, což je ale opruz :)
Lumia 820 => Lumia 950 => Galaxy S9 => Galaxy S23 8/256
ROG Zephyrus G14 (2020), Ryzen 7 4800HS, GTX 1660 Ti Max-Q 6GB, 16/1024 GB
Tade2
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 6. 12. 2020 10:34

Kdyz aktivuju sim, tak ten tripl nebo doubl kredit se musi dobit do nejakeho casu ? Napr. do mesice ? Pak uz tripl nebo double neni ? Nebo klidne az posledni den platnosti karty a bude tam ten nasobek kreditu ? :)
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Ipanema 6. 12. 2020 10:51

Buď klidný. Stačí to jako odpověď? :-D
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 6. 12. 2020 11:48

Co říkají pokyny k SIM zdarma? "Jako dárek od nás dostaneš 100% kreditu navíc za 1.dobití od 2 do 5 stovek"
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 6. 12. 2020 12:49

A ten Bozi balicek 6GB + socky nepujde aktivovat ani zbyvajici vikendy a svatky v prosinci ? :)
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Ludmila.Stanova 6. 12. 2020 13:00

Buď mají výpadek, což je ale trochu zvláštní, aby jim nefungoval jen jeden balíček. Nebo to pro velký zájem zatrhli a akci nechají jen na nové simce, která má potenciál nalákat nové zákazníky.
Ludmila.Stanova
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 6. 12. 2020 13:08

Tahle úvaha má ovšem něco do sebe! Souhlasím.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Thom 6. 12. 2020 13:08

*Z boziho balicku se rozpustis blahem. Ceka te 6 GB a nekoneno dat na socialni site, a to jen za 200 korun. Bozsky balicek si muzes aktivovat v Kaktus aplikaci nebo na http://www.mujkaktus.cz/moje-sluzby jen do 31. 12 2020. Balicek te i potom prijde kazdych 30 dni na dve stovky, dokud si ho nezrusis. Vic na http://www.mujkaktus.cz/dokumenty. Cus Bus, Kaktus. Jo a tyhle zpravy muzes odhlasit na http://www.mujkaktus.cz.

-- 6. 12. 2020 13:11 --

Tohle přišlo některým členům rodiny a taky jim to aktivovat nejde. By byl docela podraz, kdyby to už 5.12. nemělo jít aktivovat.
Ale pro jistotu jsem 2 Boží SIM taky objednal. Když tak půjdou na Aukro nebo si pohraju s přenosem čísla.
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lumík930 6. 12. 2020 14:45

No je to nějak podezřele výhodné (na naše poměry), aby se to udrželo. Jsem zvědav, jak dlouho ty čertovské (prý Boží ;-) ) simky v eshopu budou....
lumík930
Junior

Odeslat příspěvekod Thom 6. 12. 2020 15:20

Myslím, že víc lidí díky tomu přejde na vyšší balíček, než kolik bude těch, kteří si útratu za data díky tomu u Kaktusu sníží. A síti je v podstatě jedno, jestli uživatel stáhne 2 nebo 4 GB, když unesla i plošně neomezená.
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DRSG 6. 12. 2020 16:09

K té nabídce 6GB +soc
1) stávající zákazníci mají tedy smůlu? Nemám aktuálně nic zapnuté, žádný jiný balíček a aplikace mi ten balíček 6GB +soc nenabízí.
2) pro jistotu jsem objednal sim za 200, na tuto bych přenesl jiné svoje twist číslo. Ta aktivace balíčku se musí uskutečnit kdy přesně? Před nebo po přenosu čísla?
Sorry za hloupé otázky, nejsem expert, no.
DRSG
Junior

Odeslat příspěvekod Jirka1or 6. 12. 2020 16:25

Operátor si vyhrazuje právo kdykoli v době trvání Nabídky, ale i v průběhu doby, kdy bude Nabídka Účastníkem využívána, aktualizovat a měnit tyto Podmínky a rozsah Nabídky ...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Je velmi pravděpodobné, že Operátor Kaktus svou nabídku po zralé úvaze změnil .

Na stejnou formu Distribuce, podobně, jak to udělalo O2.cz, na své DATAMÁNII .
Jirka1or
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ipanema 6. 12. 2020 16:33

DRSG píše:K té nabídce 6GB +soc
1) stávající zákazníci mají tedy smůlu?
2) pro jistotu jsem objednal sim za 200

1) nemají, vše se obnoví.
2) jak tu SIM vložíš do telefonu, tak se SIM aktivuje s prozatimním Kaktus číslem. Ve stejnou chvilku SE SÁM aktivuje i datový balíček. O obojím ti příjdou SMS. Kdykoliv pak na ni můžeš zahájit přenos Twist čísla.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod josifek78 6. 12. 2020 16:54

podle mě se to zase příští týden objeví, zmizelo to přesně o půlnoci z pátku na sobotu, spíš je to nějaká chybu systému když ještě v pátek na facebooku psali jak to bude po celý prosinec.. kdyby to opravdu chtěl zrušit, zrušili by i ty nové SIM karty.

Všichni tady píšou jak jsou to "neomezená data", nezapomeňte ale že to kolikrát nefungovalo správně, například jednou to data ze sociálních síti odečítalo a jindy neodečítalo (protože to prostě není dokonalé), takže zas tak úžasné a dokonalé to není jak si všichni myslí :)

Edit1: škoda že v kaktus sociálních sítích není youtube no... hlavně že má T-Mobile uvedené na svých stránkách že je "YouTube" sociální síť ale kaktus se k tomu prostě nemá a furt říká že to sociální sít není :D a ještě to argumentuje tím že není T-Mobile ale jiná firma, přitom ale nebyl schopný poslat své IČO :D už pěkně dlouho tam kaktus nic nepřidal, mohli by přidat aspoň Telegram když už se jim ten Youtube nechce přidávat.
josifek78
Junior

Odeslat příspěvekod Tade2 6. 12. 2020 17:28

Lidi, uklidněte se, zase to obnoví :-D
Lumia 820 => Lumia 950 => Galaxy S9 => Galaxy S23 8/256
ROG Zephyrus G14 (2020), Ryzen 7 4800HS, GTX 1660 Ti Max-Q 6GB, 16/1024 GB
Tade2
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka