Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ze.us 20. 12. 2020 14:18

Ředitel ČTÚ píše:Takže 22.12. už dobíječka nebude jo ? 3 x dobíječka v měsíci není možná ? :)

Byla 10.12 a 17.12. - nabizi se tedy 24.12. ale to nebude, protoze v T-Mobile neznaji automatizaci a nekdo by musel na Stedry den odpoledne do prace ;)
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Lutzi 20. 12. 2020 15:47

melo15 píše:
hauzz píše:Oproti tomu u SAMOOBNOVOVACÍCH balíčků lze kupovat stejně velký nebo vyšší balíček taky do foroty ale nelze přejít na nižší.

1) Vyšší/nižší znamená cenově nebo počtem jednotek? Tím chci říct, že úplně tomu nerozumím, zda 6+6 GB (400 Kč) je vyšší nebo nižší baliček vzhledem k 6GB + neomezené soc. sítě (200 Kč).

2) Pokud si zakoupím Boží sim za 200 Kč, znamená to, že balíček 6GB + neomezené soc. sítě můžu aktivovat až za půl roku? Jinými slovy pro tuto SIM neplatí, že se musí aktivovat do 31.12.2020?

@melo15: Musím říct že mě se balíček 6GB + neomezeně soc. sítě aktivovalo zdarma hned jak jsem novou simkartu aktivovala. Ani jsem nemusela nic dělat. Samozřejmě na nové Boží simce.
Lutzi
Junior

Odeslat příspěvekod sNOWu 20. 12. 2020 15:54

Ano, tam je aktivovaný. Expirace boží karty je někdy ke konci příštího roku a do tohoto data lze SIM strčit do mobilu a boží balíček se aktivuje

EDIT: to není lež, jen má nevědomost. Expirace je dost dlouhá :-)
Naposledy upravil sNOWu dne 20. 12. 2020 16:07, celkově upraveno 1
sNOWu
Junior

Odeslat příspěvekod PepekVyskoč výš 20. 12. 2020 16:00

Mám expiraci Boží SIM 2.11.2023. Nelžete tu ostatním. ]:-<
PepekVyskoč výš
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 20. 12. 2020 16:17

dobíječka nejspíše ještě bude, buď 23. a nebo pak před silvestrem, v prosinci tří bývaly i když byly běžně už jen dvě měsičně, ale spoléhat na to samozřejmě nelze
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 20. 12. 2020 23:16

Třeba to vyvěští ze Sauronovy temné koule ta nová apka kdy bude další :-P
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod melo15 21. 12. 2020 08:37

Mám za to, že dnešní konjunkce Saturnu a Jupiteru vyústí v dobíječku, která nám přinese 500% bonus.
>>> Vzali podprůměrný komunikátor,
>> vše užitečné vykuchali a ostatní funkce zmršili,
> udělali monstrózní kampaň a výsledkem je ..... Apple iPhone. :tleskani
melo15
Junior

Odeslat příspěvekod hgfdsa 21. 12. 2020 09:45

Jo toho jsou schopni, bonus 500 % ale s platností 5 dnů. Pak by byli překvapeni, že i to klienti dokáží využít k nasyslení dat do zásoby.
:nenapadne
hgfdsa
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 21. 12. 2020 12:12

No v kombinaci s božím balíčkem by to bylo boží nasyslení to je fakt. I když na druhou stranu my se tu rozplýváme nad 6GB za reálně 100 a VF dává na 2 měsíce neomezená data i na předplacence (to by mělo za 100/měsíc vyjít taky) ale jen jako vánoční akcička (jak je zdejším zvykem).
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod melo15 22. 12. 2020 10:18

Čekám na dobíječku jako na smilování. Každý věřící kaktusák by si měl každé ráno přečíst tuto modlitbu:

Kaktuse náš, jenž jsi na poušti,
posvěť se značka tvoje.
Přijď expanze tvá.

Buď vůle tvá jako na poušti, tak i v květináči.
Dobíječku naší vezdejší dej nám dnes.

A odpusť nám naše syslení,
jako i my odpouštíme nenažraným operátorům.
A neuveď nás v nekonečné čekání,
ale dej nám dobíječku dnes.
Amen.
melo15
Junior

Odeslat příspěvekod Ladislav_Malek 22. 12. 2020 12:41

@melo15: Za tohle bys tu dobíječku fakt zasloužil :-D :-D :-D
Ladislav_Malek
Junior

Odeslat příspěvekod melo15 22. 12. 2020 12:50

Ladislav_Malek: Zatím mi žádná neveřejná nabídka do SZ nepřišla :-(
melo15
Junior

Odeslat příspěvekod lumík930 22. 12. 2020 16:38

Hlavně tu motlitbu napiš na facebook Kaktusu, určitě Ti nějaký dar dají :-) Až na tu nenažranost (i když je pravdivá).
lumík930
Junior

Odeslat příspěvekod gman 22. 12. 2020 18:02

Nyní mám TESCO a uvažuji o přechodu ke Kaktusu a měl bych pár otázek.

Chtěl bych využít SIM kde je platnost kreditu i bonusového rok od aktivace. Po roce je ale platnost pouze 30 dnů. SIM bych využíval jen na volání a co jsem vyčetl tak to lze řešit balíčky na volání. Jak to funguje? Musím tedy aktivovat nějaký balíček a v tom případě ten bonus kredit po 30 dnech nepropadne? Lze využít i jednorázové balíčky?
gman
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 22. 12. 2020 18:37

Záleží jak velká potřeba toho volání je, balíčku jsou v ceníku 50 kč = 22 minut, 100kč = 50 minut, 300kč = 200 minut. Ideální pro dosažení co nejnižší ceny a zároveň pro dobré umoření bonusu (není potřeba pak dlouhá platnost) je kombinovat jednorázové i při menší spotřebě..dělat kombo 200minut nákup a pak dokup po 22minutách..vyjde to levnější než jet jen pouze třeba po 50minutových, jediný co je potřeba to hlídat a vždy před uplynutím platnosti 30dní stávající minuty prodloužit, aby se o ně nepřišlo. Kdo provolá v průměru více jak cca 25 minut měsíčně, tímhle stylem volá, že neřeší účtovací období, ale kupuje pouze jakoby jednotky, cena se pak pohybuje pod korunu za minutu s tarifikací 1+1. Pro někoho kdo provolá cca 10 minut měsíčně je to však pitomost a má smysl volat za základní sazbu
JayDeeSq
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka