našel jsem tuto stránku
https://www.facebook.com/Kaktus/
Takže denně ji checkovat sólo nebo bot-em a akce by mi neměla ujít, že ?

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Tade2 píše:Musím zde napsat pochvalu na Kaktus. Poslední rok, rok a půl jsem měl problémy s převodem jednotek obnovovacího balíčku. Nikdy jsem se nemusel dohadovat, byli příjemní a omlouvali se. Téměř vždy jednotky zmizely a musel jsem to řešit přes podporu na FB. Vždy mně vrátili peníze buď poměrnou částkou nebo rovnou za celý balíček. Včera mně přišla SMS, že se jim ten můj problém konečně podařilo vyřešit a omlouvají se, že to trvalo tak dlouho. Jako kompenzaci mně poslali 200 Kč kreditu. Musím uznat, že přestože jsem byl s podporou vždy spokojen, tohle bych od virtuála pod TM tedy nečekalPoslední obnova minulý měsíc byla myslím už dokonce v pořádku... Když k tomu přičtu skvělý balíček 6 GB dat za 100,- při využití dobíječky, není z mé strany při přihlédnutí ke ,,specifickému trhu ČR" u Kaktusu co řešit
Ale internet používat už snad umíš nebo ještě ne ?marvy píše:Jaka nejlevnejsi Kaktusi simka se da v trafikach sehnat. Nemam moznost si sim zdarma zaslat postou. Dik za info
kezlab píše:Vůbec jsem problém s převodem datových jednotek nezaznamenal.. To je známý a dlouhodobý problém?
Mám si to více začít hlídat?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků