Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ipanema 18. 3. 2021 10:34

Ale jo. Asi máš pravdu. Bude to nejvíc uživatelsky rychlé. Nevím jak to ale bude fungovat na některých (čínských) typech telefonů. Aby stále nevyskakovala nějaká notifikace typu "Internetové připojení má nesprávnou konfiguraci. Zkontrolujte prosím nastavení." To by bylo pak jen na otravu.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod chess64 18. 3. 2021 15:09

To Mangalica dík, vyzkouším. Navíc to jde rychle opravit pokud by se přece jen data někdy potřebovala.
chess64
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod L.i.b.o.r. 19. 3. 2021 09:06

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli existuje nějaký eshop kde lze platit kreditem? Nejlépe elektro. Děkuji :)
L.i.b.o.r.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ipanema 19. 3. 2021 09:28

Už se to tady řešilo několikrát. Jde a existuje. Jen můžeš platit kreditem na Twist kartě a né na Kaktus kartě... :roll: :-(
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod gman 19. 3. 2021 11:51

Nevím zda to patří sem ale zkusím se zeptat. Mám asi 2 měsíce SIM Kaktusu a stává se mi že po po nějaké době zcela vypadne signál. Zmizí logo i stav a nelze volat. Pomůže na nějakou dobu restart telefonu. Mám dual sim tel. Xioami a u druhé SIM T-Mobile se to nestává. U předchozího operátora (TESCO) jsem také nezaznamenal takovéto výpadky.
gman
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 19. 3. 2021 13:58

Prohod SIM karty, pak reklamuj.
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod kezlab 19. 3. 2021 16:17

Mě se obecně zdá, že například v bytě mám horší signál na Kaktus, oproti firemní O2 SIM..
kezlab
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 19. 3. 2021 18:20

v google play se dá platit i kaktusem
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod gman 19. 3. 2021 19:56

Ředitel ČTÚ píše:Prohod SIM karty, pak reklamuj.

Předpokládám reklamovat tu sim kartu?
gman
Junior

Odeslat příspěvekod Derryk 19. 3. 2021 20:11

gman píše:Nevím zda to patří sem ale zkusím se zeptat. Mám asi 2 měsíce SIM Kaktusu a stává se mi že po po nějaké době zcela vypadne signál. Zmizí logo i stav a nelze volat. Pomůže na nějakou dobu restart telefonu. Mám dual sim tel. Xioami a u druhé SIM T-Mobile se to nestává. U předchozího operátora (TESCO) jsem také nezaznamenal takovéto výpadky.

Mám podobnou konfiguraci.. Xiaomi Note 9 PRO 1.SIM Kaktus na volání/SMS 2.SIM T-Mobile TWIST na data a podobné výpadky se nestávají. Na 1. SIM Kaktus je zaplé pouze 2G. Ačkoliv jsem na dohled dvou vysílačů, tak LTE má přes metrové zdi slabší signál a občas se přes LTE v některých místech hovor přerušil. Ale po změně místa se bez restartu telefonu opět připojil.
Derryk
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 19. 3. 2021 21:13

gman píše:
Ředitel ČTÚ píše:Prohod SIM karty, pak reklamuj.

Předpokládám reklamovat tu sim kartu?

Předpolkládám, že budeš reklamovat to, co bude špatné. :D Jestli se teda mám i vykak*t tak jak to přehodíš, uvidíš co se stane. Pokud bude sim květináč blbnout i ve druhém slotu, je to sim, pokud bude ve slotu kde byl květináč blbnout i t-mobile, je to telefon, pokud nebude blbnout ani jedna, tak asi je ta sim květináč nějaká *****á myšleno znečistěna. 8-)

-- 22. 3. 2021 08:41 --

Tak objednal jsem 7 a 8 sim Spešl, to už bude asi stačit.
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod peta809 23. 3. 2021 15:29

DOBÍJEČKA DNES od 18 do 20 hodin.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Ipanema 23. 3. 2021 18:25

Už se to tady řešilo několikrát, tak tentokrát ode mě z praxe....

Moje t.č. je 777...... a objednal jsem si novou SIM, kde je bonus 100% na 1. dobití. (Aktuálně je to ta SIMza100 s 500+500 MB internetu).

Na 777 jsem měl kredit 129 Kč a 0 Kč bonusový.
Na 705 bylo 0 Kč standardní a 100 Kč bonusový. Tuto SIM jsem dobil v dobíječce. Po dobití kredit byl: 500 Kč standardní a 1100 Kč bonusový s platností do 24.3.2022.

Tuto dobitou SIM jsem použil na výměnu své SIM s t.č. 777. Udělal jsem to online přes webovou samoobsluhu.

Na svojí SIM s t.č. 777 mám nyní 629 Kč standardního kreditu a 1100 Kč bonusového s platností do 19.9.2021.
Aktivní balíček internetu ze SIM s t.č. 705 zmizel a nepřenesl se.

Snad se tato informace bude někomu hodit i v budoucnu.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 23. 3. 2021 18:36

Takže platnost kreditů se smrskla na platnost kreditu přenášené SIM. Otázka jak by přenos toho stávajícího balíčku dopadl pokud by se to řešilo on-line přes podporu (chat) jako ztráta SIM a dal se požadavek na přenesení balíčku. Takže ideál před přenosem dobít zatracenou SIM za 200 aby byla delší výsledná platnost kreditů.
Naposledy upravil hauzz dne 23. 3. 2021 18:41, celkově upraveno 2
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 23. 3. 2021 18:38

No spíš se zkrátil na polovinu, když na 777 žádný nebyl, ne?
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka