Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 6. 9. 2021 08:13

Aha je tam, musí se trochu scrolnout dolů (tedy aspoň na mém lcd), takže tvé informace byly přesné a úplné. Chyba byla na mém přijímači. :D

Objednáno v apce. 8-)
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod radim 6. 9. 2021 08:41

VelkyZnalec píše:Ještě nic neaktivuj, počkej na rady případně pročti toto vlákno.. dnes by se v nabídce měl objevit balíček 6+neomezeně, což je lepší než 6+6

Hm, a k čemu je neomezené na socky dobré? Spíš bych užil Neomezeně+6 :mrgreen:.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 6. 9. 2021 09:23

třeba protože ten balíček stojí polovinu toho co 6+6..základních dat tam je stejně..jen mimo akce nejde dokupovat víckrát za měsíc a dokup dat už tak super není, ale kdo potřebuje trvale víc jak 6GB dat nebude snad kupovat u kaktusu balíček za 400(200), ale pořídí něco jiného..
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod radim 6. 9. 2021 10:24

Počkat, ale 6+6 dříve stálo 200,-, ne? Takže to teď zdražili?
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 6. 9. 2021 10:24

Já myslím, že každému ( i rozumu mdlého ) je jasné, že pro málo datující tu máme - Twist Internet na rok za 499 Kč ( v reálu za 200 Kč i míň za rok ), pro sem tam datující tu máme - Kaktus 6 GB + neomezené socky ( v reálu za 66 Kč i míň za měsíc ) a pro lidi co potřebují datové orgie tu je O2 GO 100 GB za 300 Kč ( za 100 GB v ČR ). Kdo potřebuje data mimo ČR, syslí Kaktus 6 GB páč se to hromadí, když se to nepoužije. Konec hlášení. :D 8-)
Naposledy upravil Ředitel ČTÚ dne 6. 9. 2021 10:59, celkově upraveno 1
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod radim 6. 9. 2021 10:51

(Jo, to je jasné.)

No ale stálo dříve 6+6 200 Kč, nebo ne?

Mám nový Kaktus. Kolik mám dobít, abych měl maximální bonus? V dobíječce 100 %, to je jasné - ale není tam nějaký bonus za 1. dobití? Nechce se mi pročítat desítky stránek, přiznám se bez mučení.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mojmax 6. 9. 2021 10:53

Ne, 6+6 stálo vždy 400 Kč, 6+neomezeně 200 Kč.
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 6. 9. 2021 11:07

radim píše:Mám nový Kaktus. Kolik mám dobít, abych měl maximální bonus? V dobíječce 100 %, to je jasné - ale není tam nějaký bonus za 1. dobití? Nechce se mi pročítat desítky stránek, přiznám se bez mučení.

Záleží jakou konkrétní Kaktus kartu máš (zdarma, za 100Kč, za 200Kč, ...). Některé mají 100% bonus za první dobití (podle typu karty je bonus platný 30 dnů nebo 12 měsíců), některé žádný bonus za první dobití nepřipisují. Vše bys měl mít uvedeno na obalu karty.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod radim 6. 9. 2021 11:28

Ty vado, to je složité jak žebřík. Nemám ani jedno - z Rekoly (tj. asi zdarma?).
Tak to zjednodušíme: Před dobitím jsem na to přenesl číslo od jiného operátora. :-) Má to na bonus nějaký vliv? :-)
Naposledy upravil radim dne 6. 9. 2021 11:29, celkově upraveno 1
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod polda 6. 9. 2021 11:29

Ano ale záruky nejsou.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod radim 6. 9. 2021 11:29

Super, díky! A jaký? :-D
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jenik3 6. 9. 2021 13:06

Ahoj, nebylo by od věci, kdyby tu nějaká dobrá duše shrnula výhody, tipy a triky kaktusu. Když máme na trhu další edici SIMkaret 6GB. Toto vlákno má 537 stránek, což je hodně i na čtení před spaním.
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 6. 9. 2021 13:37

Kaktus má tolik variant, že je nelze uvést najednou, ale pouze konkrétně na konkrétní dotaz
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod hauzz 6. 9. 2021 14:35

Většinu dotazů dokáže zodpovědět první příspěvek na první stránce tohoto vlákna.
hauzz
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka