Tak u Kaktusu je taky bonus - neomezené volání do vlastní sítě na 30 dní po dobití takže každý druhý měsíc pokud se bude dobíjet 200 1x za 2 měsíce čistě jen na provoz 6GB balíčku. Ale koho by otravovalo hlídání dobíječek tak na první rok je nejlepší dobíjet po 500 v dobiječkách tak aby první rok se jel 6GB balíček z bonusů. Druhý rok provoz balíčků může dojet z kreditu.
Za 99,-kč? To sem platil za 500MB + dárek na 1,2GB. Potom sem změnil na to co popisuješ a cena byla 199,-kč. Synkovi sem to rušil 8.10. a pořídil zde zmiňovanou 6GB za 200, respektive 100 kč. Nejsem kolenovrt ani chudát, ale z principu mě fakt nebaví dávat vydřiduchům víc.
Tak mi to nedalo abych tu nešířl bludy. Máš pravdu, tu druhou stovku platil za sms což drobet nechápu. Moje chyba, měl sem se na to kouknout pořádně. Z druhý strany sem ho nechtěl kontrolovat protože už není dítě ale mládež. Takže si sypu popel na hlavu Každopádně má nyní 6GB za stovku od kaktusu. Moc nevolá a když, tak to kaktus počítá po sekundách.
Jako jestli bude za reálných 200 Kč 16GB, neomezené socky a 100 min + 100 SMS, tak je to super. V sámošce to vidím taky, snad i zde budou převody jednotek.
Tohle není nic pro nás, pánové. Není to z kreditu, ale platí se to z kreditky.
Pak ještě pro stávající a už aktivní SIMky: "Předplacené tarify a balíčky jsou dva odlišné světy, které nelze kombinovat. Teprve, když nebudeš mít žádný balíček aktivní, budeš mít možnost koupit si některý z nových předplacených tarifů."
Takže tam není bonus za dobití? Už jsem chtěl volat rodičům, že budou mít Kaktus, ale pokud to stojí skutečných 300/400 každý měsíc, tak je to nezajímavé. Budou mít dál O2 Family.
Ne, je to za 100% ceníkové ceny. Bez těch našich fintiček, co tady každý měsíc rádi/neradi děláme. (Na druhou stranu 16 GB s převodem dat + 100/100 min./SMS za 400 Kč, to někdo nemá ani na T-Mobile retencích...)
radim on to třeba prakticky kaktus i píše jak to chodí nejen v ceníku, ale i při každé objednávce balíčku, u samoobnovovacích ne, u jednorázových ano
Ipanema Datamania + kaktus na volání a máš 100GB+100minut za cca 386..takže to zas takový terno není, ale v rámci našeho trhu to není špatné, to je fakt
Včera jsem si všiml, že mi LTE jede až 92mbit/s. Dříve to bývalo cca 20. Na prohlížení internetu a videi jsem to nepostřehl, až při stahovaní aktualizací. Ani nevím, jak dlouho mi to tak jede.