Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 29. 10. 2021 23:13

wit.cz píše:JayDeeSq: no u minut to právě tak jak píšeš není, tam koupí menšího na dříve koupený větší dojde ke sloučení minut a prodloužení platnosti

tak to mají nějakou chybu, fungovat to tak nemá, samoobnovující máš vždy jen ten poslední objem, ať ho koupis třeba 20x..takže sice lze koupit i nižší, ale původní minuty se vymažou

Tak kaktus opravdu nemá rychlostní omezení, ale třeba je to jen dočasně, že se v tom vrtaji. V novém ceníku je pořád 20Mbit,ale co zajímavého jsem našel,tak je tam zmínka o VoLTE
Přílohy
Screenshot_20211030-003327.png
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod anonymius 30. 10. 2021 08:39

myslis toto ?

V případě současného užívání jiných služeb než služeb přístupu k internetu může dojít ke snížení garantované kvality mobilní datové služby. Celkovou kapacitu pro využívání mobilních dat může ovlivnit souběžné využívání hlasového volání v LTE daným Účastníkem; pro každé takové volání se využívá maximálně 100 kb/s na stahování a 100 kb/s na odesílání dat, přičemž taková hodnota má minimální dopad na jeho službu přístupu k internetu.
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 30. 10. 2021 10:20

ano, ale netuším jestli to tam nebylo už dříve
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod peta809 30. 10. 2021 10:49

JayDeeSq píše:Tak kaktus opravdu nemá rychlostní omezení, ale třeba je to jen dočasně, že se v tom vrtaji. V novém ceníku je pořád 20Mbit,ale co zajímavého jsem našel,tak je tam zmínka o VoLTE

Mohu potvrdit! Překvapující :D
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 31. 10. 2021 17:56

zdravím, aktuálně mám na kartě aktivní samoobnovující balíček 500 mb + 500 mb (zdarma po aktivaci nové karty), když bych aktivoval balíček 6 gb + 6 gb, tak se data sečtou a na první měsíc tedy bude 6,5 gb nebo je lepší nejdříve první balíček vypotřebovat a až pak aktivovat větší? (aktivace později kvůli posunutému začátku účtování neřeším)
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 31. 10. 2021 18:03

Samoobnov. datové balíčky se sečtou. Takže odpověď je ano.

Samoobnov. minutové + SMS balíčky se nesčítají! Platí pouze ten poslední koupený, v případě manuální aktivace.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod anonymius 31. 10. 2021 19:17

JayDeeSq píše:ano, ale netuším jestli to tam nebylo už dříve

Uz to tam nejakej mesic je... :-|
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod vlastik-habbib 31. 10. 2021 23:11

V pripade, ze bych si 12 mesicu nedobil kredit, posila Kaktus nejake SMS upozorneni nez mi SIM deaktivuji?
vlastik-habbib
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 1. 11. 2021 00:07

Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod evelista 2. 11. 2021 17:02

Muze mi ve trech krocich nekdo poradit jak po portaci na kaktus ziskat tech 6GB za kilko? Diky moc.
evelista
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 2. 11. 2021 17:32

1. krok: mít SIM s nápisem "6 giga dat"
2. krok: aktivovat tuto SIM podle návodu zde: https://www.mujkaktus.cz/aktivovat-kartu
3. krok: portovat ke Kaktusu číslo podle návodu zde: https://www.mujkaktus.cz/prenest-cislo/ ... InUnlogged
3A. krok: dobíjet jen v dobíječkách (bývají 2x měsíčně) za 200 Kč. Jde dobíjet jen každý druhý měsíc. Já a Hauzz tady na předchozích stranách popisujeme, že první dobití Kaktus SIMky může být klidně 500 Kč a pak nemusíš od dobití 5 měsíců dělat nic. To si najdeš...
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod cosmicboy 2. 11. 2021 21:07

Omlouvám se za svoji natvrdlost :-D, ale jak je to s tím bonusovým kreditem z dobíječky? Pochopil jsem to tak, že to co je mi nabito "navíc" má platnost 30 dnů. Takže čistě teoreticky: Dobiju 500 Kč. Je mi tedy nabito 1000 Kč. Další měsíc je mi strženo 200 Kč za balíček 6 GB. Zůstává 800 Kč. Ale krátce na to "propadne" 300 Kč bonusového kreditu a po měsíci mám vlastně původních 500 Kč, jeden balíček 6 GB zdarma a 300 Kč propadne? Nebo je to celé jinak?
cosmicboy
Junior

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 2. 11. 2021 21:20

Musíš si pořídit simku s bonusovým kreditem, který má roční platnost a pak ten bonus z dobíječky přebere platnost toho ročního.
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 2. 11. 2021 21:21

cosmicboy: Jestli nemáš SIM s roční platností bonusového kreditu (je celkem možné, že máš) nebo novou SIM, tak to máš celé správně. Ano - 30 dnů.

Máš SIM jenom na ten balíček s daty? Ne na volání? Dobíjej jen po 200 Kč a je to. Nelámeš si hlavu pak s nadměrným množstvím kreditu.

Když dobiješ v dobíječce, tak bonusový kredit na 30 dnů prodlouží platnost aktuálního bonusového kreditu, který má platnost kratší. Takže si to prodloužíš a bonusový kredit z minulého dobití nepropadne. Ale zase jen na těch 30 dnů, pokud nemáš na SIMce delší platnost právě tohoto bonusového kreditu.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod cosmicboy 2. 11. 2021 21:32

Mám tu SIMku 6 GB dat plus ∞ sociální sítě, pořízena nedávno v rámci Kaktusích narozenin.
Předpokládám tedy, že nejvýhodnější pro mě bude každou první Dobíječku nabít 200 Kč.
cosmicboy
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka