milbust píše:Tak si nejsem jist, jestli jsi to trošku nezvoral.
3. Když seženeš "boží SIM", je nebezpečí, že při převodu svého čísla na tuto SIM Ti zruší balíček 6+neomezeně
Každopádně Ti přeji hodně štěstí.
Ty jsi totiž měl své číslo od jiného operátora přenést na "boží SIM", Provést dobití SIM zdarma v dobíječce a pak na tu SIM zdarma převést "boží SIM". Zůstal by Ti "boží balíček" i všechen kredit (normální i bonusový).
Ad 3. - v uvedeném případě (tzn. převod jiného čísla na "boží SIM) to není nebezpečí, ale standardně bohužel jistota. Mám screenshot s komunikací s podporou Kaktusu, kde mi napsali, že po převodu jiného čísla na "boží SIM" se na nové kartě sečtou zůstatkové částky kreditů, a z původní karty se převedou nevyčerpané jednotky a hlavně aktivní balíčky. To zároveň zruší původní balíčky na nové kartě (tzn. 6 GB + socky neomezeně).
Pokud jde o postup, o kterém píšeš, bylo to možné i opačně.
Vzhledem ke konci platnosti aktivace "božího balíčku" (15.10.?) a tomu, že jsem chtěl využít dvakrát triplu, jsem musel postupoval dle návodu Ipanemy někde kolem stránky 550 zde s drobnou modifikací. Důvodem bylo to, že druhou dobíječku "karty 2" bych do uvedeného dne již bohužel nestihnul.
Takže jsem "kartu 1" dobil v poslední dobíječce před uvedeným termínem a získal tripl.
Pak jsem na kartu 1 převedl své druhé číslo od jiného poskytovatele.
Následně jsem na ní aktivoval "boží balíček".
Poté prošel uvedený termín.
V bezprostředně následující dobíječce jsem stále na kartě 1 dobil 500 Kč a získal druhý tripl.
Až v listopadu jsem aktivoval původní "boží SIM" (=karta 2) a na ni převedl číslo z karty 1.
Jediné, co jsem musel udělat, je požádat podporu Kaktusu o roční prodloužení platnosti kreditu, protože po převodu čísla jsem naa kartě 2 měl dobu platnosti kreditu jen 6 měsíců.
Sice až na 2.pokus, ale nakonec se jim to podařilo.
Za mne tedy VELKÁ spokojenost a Ipanemovi ještě jednou díky moc za uveřejněný návod i soukromé konzultace přes SZ.