Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ipanema 23. 11. 2021 16:35

DOBÍJEČKA DNES od 17 do 20 hodin.
Je to už za chvíli. Napište to někdo i vedle, prosím.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod bigzachod 23. 11. 2021 18:36

Potvrzuji, dobití v 17:05 za 500 a dostal jsem 1000, platnost bonusoveho kreditů do 15.1.

Nechal jsem si poslat sim kaktus zdarma s kreditem 10Kč, přenesl jsem na ní svoje číslo a dneska jsem dobil v dobíječce za 500

A teďka si tedy mám koupit tu Sim kartu za 200Kč se 6GB dát někde v trafice... a pak to nějak na ní převedu, to svoje číslo?
bigzachod
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod milbust 23. 11. 2021 19:53

Tak si nejsem jist, jestli jsi to trošku nezvoral.
1. Mohl jsi mít 2x tripl, pokud by jsi hned nepřenášel číslo, ale možná jsi to tak chtěl.
2. Mám obavy, že SIM kartu za 200 Kč se 6GB jen tak v trafice neseženeš. Ale možná se mýlím.
3. Když seženeš "boží SIM", je nebezpečí, že při převodu svého čísla na tuto SIM Ti zruší balíček 6+neomezeně
Každopádně Ti přeji hodně štěstí.
Ty jsi totiž měl své číslo od jiného operátora přenést na "boží SIM", Provést dobití SIM zdarma v dobíječce a pak na tu SIM zdarma převést "boží SIM". Zůstal by Ti "boží balíček" i všechen kredit (normální i bonusový).
milbust
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 23. 11. 2021 20:24

Zřejmě milbust bude mít ve všem pravdu. I když negativní, tak bude.

Jestli ale obětuje 2. SIM zdarma + dalších 1000 Kč + nějakou SIM od konkurence, tak tripl bude mít i kdykoliv později. Pak to svoje číslo na to převede po ztrátě/zničení SIMky.

S převodem balíčku buď opatrný. Nemusí vyjít každému vstříc.

SIM s 6 GB+neom. bude MOŽNÁ v dalším měsíci k prodeji na webu Kaktusu. Tak vydržet...
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Snapsik 24. 11. 2021 09:47

Ahoj, rád bychbse zeptal na následující věc: v půli října jsem aktivoval ten akční tarif 6GB + neomezené socky za 199 Kč. Psali tenkrát, že jej lze aktivovat na kterékoli kaktusí SIM, proto jsem objednal dvě SIM zdarma. Na jedné jsem to aktivoval. Vše funguje super, dobíjím v dobíječce a prakticky to tedy vychází na 100 Kč. Na co bych se ale chtěl zeptat je, že mi v aplikaci svítí platnost SIM do 16.10.2022. Znamená to tedy, že mají tyto SIMky zdarma jen roční platnost? Po tomto datu karta zanikne? Jak to bude s naspořenými daty? Nebylo bývalo lepší si koupit tu speciální boží kartu? Díky za objasnění....
Snapsik
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 24. 11. 2021 10:04

Az dobijes pres 200, datum platnosti se ti opet posune.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ipanema 24. 11. 2021 10:19

... posune o další 1 rok.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 24. 11. 2021 11:06

Jo boží balíček se dá aktivovat kdykoliv jen na božích SIM (jen první aktivace jako součást SIM). Na ostatních jen když je balíček v akci jinak na ostatních SIM (zdarma nebo jiných edicích) nezaktivuješ.
Naposledy upravil hauzz dne 24. 11. 2021 11:17, celkově upraveno 1
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jiri.filip 24. 11. 2021 11:10

milbust píše:Tak si nejsem jist, jestli jsi to trošku nezvoral.
3. Když seženeš "boží SIM", je nebezpečí, že při převodu svého čísla na tuto SIM Ti zruší balíček 6+neomezeně
Každopádně Ti přeji hodně štěstí.
Ty jsi totiž měl své číslo od jiného operátora přenést na "boží SIM", Provést dobití SIM zdarma v dobíječce a pak na tu SIM zdarma převést "boží SIM". Zůstal by Ti "boží balíček" i všechen kredit (normální i bonusový).

Ad 3. - v uvedeném případě (tzn. převod jiného čísla na "boží SIM) to není nebezpečí, ale standardně bohužel jistota. Mám screenshot s komunikací s podporou Kaktusu, kde mi napsali, že po převodu jiného čísla na "boží SIM" se na nové kartě sečtou zůstatkové částky kreditů, a z původní karty se převedou nevyčerpané jednotky a hlavně aktivní balíčky. To zároveň zruší původní balíčky na nové kartě (tzn. 6 GB + socky neomezeně).

Pokud jde o postup, o kterém píšeš, bylo to možné i opačně.
Vzhledem ke konci platnosti aktivace "božího balíčku" (15.10.?) a tomu, že jsem chtěl využít dvakrát triplu, jsem musel postupoval dle návodu Ipanemy někde kolem stránky 550 zde s drobnou modifikací. Důvodem bylo to, že druhou dobíječku "karty 2" bych do uvedeného dne již bohužel nestihnul.

Takže jsem "kartu 1" dobil v poslední dobíječce před uvedeným termínem a získal tripl.
Pak jsem na kartu 1 převedl své druhé číslo od jiného poskytovatele.
Následně jsem na ní aktivoval "boží balíček".
Poté prošel uvedený termín.
V bezprostředně následující dobíječce jsem stále na kartě 1 dobil 500 Kč a získal druhý tripl.
Až v listopadu jsem aktivoval původní "boží SIM" (=karta 2) a na ni převedl číslo z karty 1.

Jediné, co jsem musel udělat, je požádat podporu Kaktusu o roční prodloužení platnosti kreditu, protože po převodu čísla jsem naa kartě 2 měl dobu platnosti kreditu jen 6 měsíců.
Sice až na 2.pokus, ale nakonec se jim to podařilo.

Za mne tedy VELKÁ spokojenost a Ipanemovi ještě jednou díky moc za uveřejněný návod i soukromé konzultace přes SZ.
DAP: SONY NW-WM1Z | NW-WM1A | NW-ZX300 | NW-A55
Headphones: Beyerdynamic Avento Wired | T51i | KOSS Porta Pro
IEM: SONY IER-Z1R

Mobile: SONY XPERIA PRO-I | SONY XPERIA 1 V
jiri.filip
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 24. 11. 2021 13:32

Ale jdi, není za co. Od toho je toto fórum. Tripl si v létě můžeš klidně zase udělat a pak to sloučit na aktuální SIM.

Ještě malinko k té aktivaci/převodu "božího balíčku" - standardně jistota to asi bude, ale je to nově. Dřív nebyl problém ani v době, kdy se balíček aktivovat nedal. Šlo to stejně jednoduše jako to natažení délky bonusu.

OT: A pokud to není tajné.... SIM tě stála 200 Kč a byl na ní 100 Kč kredit. Jak ti teda vykompenzovali tu 100 Kč, kterou jsi zaplatil a nedostal za ni dejme tomu ten převod balíčku 6GB+neom.? Přece jsi jim to nenechal...
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dwxx 24. 11. 2021 14:01

Balíček se aktivuje zároveň s aktivací sim karty, nikdo ho nikomu nebere. Můžeš sim na sim převést až po prvním "zaplaceném" měsíci božího balíčku.

Chyba byla v postupu, svoje telefonní číslo je potřeba převést na boží sim, a boží sim potom na dobitou "zadamovku".
dwxx
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 24. 11. 2021 14:15

No zřejmě ano. Ale zaplatil 200 Kč a má 100 Kč. Tím by mu to mohli nějak aspoň nakreditovat, když už teda něco někomu udělají a někomu neudělají. Nebo to mu "vezmou" jak balíček, tak i peníze?
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jiri.filip 24. 11. 2021 14:29

Ipanema: Jak jsem psal, sečetli mi po převodu čísla z karty 1 s aktivovaným "božím balíčkem" na kartu 2 kredity z obou karet. Tzn. těch 100 Kč kreditu na kartě 2 mi vrátili.
Celou touto transakcí jsem tak "přišel" o první bezplatný 6 GB balíček na kartě 2. OVšem vzhledem k dvojnásobnému triplu na kartě 1 je to pro mne akceptovatelná "ztráta". :-)
DAP: SONY NW-WM1Z | NW-WM1A | NW-ZX300 | NW-A55
Headphones: Beyerdynamic Avento Wired | T51i | KOSS Porta Pro
IEM: SONY IER-Z1R

Mobile: SONY XPERIA PRO-I | SONY XPERIA 1 V
jiri.filip
Junior

Odeslat příspěvekod dwxx 25. 11. 2021 17:49

Kdyby měl někdo náhodou zájem a hodilo se mu pár dat k dobru do zásoby, tak mám k dispozici simku, kterou už zřejmě nevyužiju. Používaná jako datová, teď ještě zjišťuju, jestli na ni eventuálně půjde ještě převést číslo. Reálné náklady cca 450 Kč. (7x66,6). Můžu k ní případně přihodit zadarmovku pro případný další tripl. Kdyžtak sz.

-- 29. 11. 2021 10:06 --

Tak číslo kdyžtak na kartu půjde převést bez problému. Resp. jsem zjistil, že ke kaktusu můžete přenášet na jednu sim číslo asi pořád dokola a dokola...
Přílohy
20211125_174711.jpg
dwxx
Junior

Odeslat příspěvekod gman 29. 11. 2021 10:52

Chtě bych si poslat zbytek kreditu na 2 SIM Kaktusu kterou využívám na data (6GB+neomez.soc.). Kredit se přičte ke stávajícímu nebonusovému předpokládám? Neovlivní to nějak platnost kreditu na 2 sim? Mám tam ještě i bonusový kredit.
gman
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka