Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod EvzenP 23. 12. 2021 00:12

Samozrejme ze Dobijecku mam uz dlouho ;-)
Potiz je, ze prvni upozorneni prichazi prilis brzy a ty dalsi tentokrat padly do toho casu, kdy jsem mel tu nutnou praci a nemel u sebe telefon, abych je videl/slysel.
EvzenP
Junior

Odeslat příspěvekod jjrr 23. 12. 2021 06:04

Jako časem také dojdeš k tomu, že takto se dlouhodobě žít nedá, čekat pořád na dobíječku. Mají do dobře psychologicky vymyšlené, proto zavedli tarif neřešto. Nejdříve navnadit bonusem, zároveň znechutit bonus opičárnama a nabídnout náhradu bez bonusu a opičáren.
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod lumík930 23. 12. 2021 09:22

Je to ZNEUŽITÍ psychologie pro PRACHY :D
lumík930
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 23. 12. 2021 09:48

Tak už jenom počkám, jestli bude opravdu nějaké překvapení a co to bude. Asi to spíš vážně bude Volte nebo tak něco.

Mno a jelikož to vypadá, že Boží balíček už nebude k dostání, tak chvála Bohu, že mám zásoby SIM s Božím balíčkem, k tomu zásoby SIM se Spešl SIM (tripl) a jednu SIM s chrapajicim Božím balíčkem a nic tak nebrání tomu, abych si teď pěkně užíval 6 GB + nekonečné socky za 66 Kč / měsíc podle potřeby (klidně s přestávkama). Normální krédo budu hromadit. Však oni budou muset nakonec slevit (za rok dva) a pak půjde rozumné utratit i normální krédo. :)
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod nehyba 23. 12. 2021 10:38

EvzenP píše:Dop*dele... rada nad zlato: Nenechavejte dobiti na posledni chvili!
Propasl jsem dobijecku... vedel jsem o ni, ale bylo moc brzo... pak jsem mel nejakou nutnou praci a vzpomnel si na dobijecku az ted :( :( :( :( :(

Bonusovy kredit mi plati do 1.6.2022 (mel rocni platnost)... ale zbyva uz jen 172 Kc a 3.1. se ma obnovit bozi balicek za 200,- (normalniho kreditu je dost).

Nejaky napad, jak ziskat bonusovy kredit a zachranit tu platnost?
Pomohlo by prevedeni normalniho kreditu jinam, aby bylo malo penez na obnovu a balicek se uspal (dokud bych v pristi dobijecce nedobil)? Zustala by v takovem pripade delsi platnost bonusu?

pořid simku zdarma,aktivuj ji a převed na ni současné číslo-je na ni 10kč bonusový kredit s platností asi dva měsíce,ale převedením se ti bonusový prodlouží na 6 měsícu :-)
nehyba
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 23. 12. 2021 11:26

Je tu další možnost - koupit v trafice SIM a udělat výměnu. Pak budeš mít dost bonusu. Jen pak přes podporu poprosíš o změnu platnosti kreditů (po výměně SIM mají oba 6 měsíců platnost)
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod lumík930 23. 12. 2021 11:30

Na aukro jsou simky se 100 Kč bonus kreditem platným rok pod 50 korun :-)
Proč to píšu ? Chytrého trkni :D
lumík930
Junior

Odeslat příspěvekod EvzenP 23. 12. 2021 12:09

Pravda, pravda... sachy s prevodem na jinou simku me nenapadly!
Mam tady mj. jednu starou limitku za 50 Kc, s kreditem 100 Kc a 500+250 MB, ta by na to asi sla pouzit (jinak je uz asi vicemene k prdu)...
EvzenP
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 23. 12. 2021 12:26

Ano, taky. Bude tam po převodu novýho půl roku platnost. Ať každý udělá, co chce.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod drtic113 23. 12. 2021 14:43

Omlouvám se za hloupý dotaz, ale tato diskuse už má 596 stránek a špatně se v tom hledá:
Předpokládám, že pod "převodem" se zde rozumí převod Kaktus->Kaktus. Jak se to dělá? Klasicky přes mujkaktus.cz -> Přenést číslo a pak OKU staré a ICCID nové?
A nebo se to v případě Kaktus->Kaktus dá udělat nějak snadněji (požádat operátora na FB apod.)?
drtic113
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 23. 12. 2021 14:55

Buď "převádíš" SIM po nějaké ztrátě nebo jejím zničení. Kaktus-Kaktus. SIM si vyměníš (odkaz v Samoobsluze "výměna SIM") z jedné, na druhou Kaktus SIM.

Nebo převádíš tel. číslo ke Kaktusu od konkurence. Na SIM, kterou sis od Kaktusu pořídil nově a ještě u Kaktusu nejsi. To se zadává zde https://www.mujkaktus.cz/prenest-cislo/ ... InUnlogged

Obojí se udělá automaticky a uděláš si to sám. Podpora FB se žádá o pomoc jen při případných a vzniklých problémech.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod david2359 23. 12. 2021 16:24

EvzenP píše:...
Bonusovy kredit mi plati do 1.6.2022 (mel rocni platnost)... ale zbyva uz jen 172 Kc a 3.1. se ma obnovit bozi balicek za 200,- (normalniho kreditu je dost).

Nejaky napad, jak ziskat bonusovy kredit a zachranit tu platnost?
Pomohlo by prevedeni normalniho kreditu jinam, aby bylo malo penez na obnovu a balicek se uspal (dokud bych v pristi dobijecce nedobil)? Zustala by v takovem pripade delsi platnost bonusu?

Kolik utratis mesicne? Vic nez 200 krome internetu? Protoze pokud utratis min nez 200, rocni platnost bonusu nepotrebujes... Kdyz si nebudes dobijet casteji nez jednou za mesic dve stovky, tak se vsechen bonusovy automaticky spotrebuje na internet a rocni platnost ti k nicemu neni.
Ja si jednou za mesic nabiju dve stovky. Cely bonusovy kredit se spotrebuje na internet, takze o ten se starat nijak nemusim a tricetidenni platnost staci. Z nebonusoveho utratim do stovky, takze nebonusovy se hromadi. Muzu klidne propasnout deset dobijecek a bude mi to jedno... Nejake vymeny SIM, prevadeni cisla tam a zpatky vubec nechapu...
david2359
Junior

Odeslat příspěvekod 108dom 23. 12. 2021 19:30

Dobrý den.

Rád bych se touto cestou zeptal, má-li to někdo vyzkoušené, zda-li se započítá z dat ze sociálních sítí i když je internet sdílen přes hot-spot.

A dále, k datům ze sociálních sítí, je-li do nich započíváno vše, co se v nich otevře; např. služby a nástroje třetích stran; jako mapy (apple maps), videa (youtube) atp.

Děkuji za užitečné informace, které zde někteři z vás přispívaji.
Štastné a veselé sváteční dny.
108dom
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jenik3 23. 12. 2021 20:06

Přes hot-spot je vše obyčejný datový provoz (obsah se nerozlišuje), takze max 6GB za měsíc.
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 23. 12. 2021 20:13

... plus obsah 3. stran není v rámci neomezených dat.

Mají to na webu v častých dotazech pod nadpisem "JAK FUNGUJÍ KAKTUSÍTĚ".
Ipanema
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka