Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Sateza 1. 3. 2022 15:20

Oukej, super, díky za vysvětlenou!!!

Každopádně nevím, zdali se mi to bude chtít až tak šíleně každý měsíc hlídat u toho kreditů, jestli bych se nespokojí s tím Neresto. Nehledě na to, že těch 6gb bych měl určitě málo.

Jen ještě poslední věc... četl jsem, že u Kaktusu je automaticky zapnuta volba plateb, tedy M-plateb, audiotextove a další ty drahé SMS služby. Předpokládám, že to lze nějak vypnout???
Sateza
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 1. 3. 2022 15:30

Jak to je s M-platbou, nevím, ale tuším, že stejně jako s prémiovými SMS. Ty drahé premium SMS a také volání na Audiotextová čísla, tak zablokovat jde. Blokace/odblokace je zdarma, ale potřeba napsat požadavek na operátora na Facebooku nebo Messenegeru. Ten to vypne manuálně u nich v systému. Nijak jinak.

Nepřemýšleli jste ještě nad klasickým T-Mobile tarifem, který byste dostali na 3 měsíce za 50% ceny a pak zkusit retenci? Když by to nevyšlo, tak až pak ten Kaktus s Neřešto tarifem?
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 1. 3. 2022 15:41

M-Platba je standardně zapnuta, ale lze vypnout ve webové samoobsluze v sekci "Finanční služby"
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Sateza 1. 3. 2022 17:26

Stavím se teď do Tmobilu, co mi řeknou.
Sateza
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 1. 3. 2022 18:19

A je je. Neřeknou nic. O žádné akci 50% na prodejně nevíme.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 1. 3. 2022 18:22

@Sateza: Na pobočkách T-Mobile mají menší možnosti slev, než které lze získat přes infolinku. Doporučuje se proto slevy vyjednávat po telefonu.
Podívej se do fóra "Retenční nabídky T-Mobile" viewtopic.php?p=13142798#p13142798 ohledně vyjednávání lepších cen u T-Mobile
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Sateza 2. 3. 2022 07:03

Tak škoda, že jsem to zde nečetl dříve :-)

Nicméně tedy...
já mám u svého čísla: 100 min + 100 sms + 19 gb za 470,- + volání a sms do T-Mobile zdarma
jeden syn: 100 min + 100 sms + 15gb za 400,- + volání a sms do T-Mobile zdarma
druhý syn: 50min + 50 sms + 19gb za 390,- + volání a sms do T-Mobile zdarma

Nechám to teď tak a uvidím, když tak to zase za nějakou dobu změním cestou info linky. Každopádně díky za rady a nasměrování, více si to tady pročtu.
Sateza
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 2. 3. 2022 09:05

Není lepší mít 100 GB za 300 a k tomu Kaktus na volání ? SMS už dnes snad nikdo nepoužívá a při 100 GB dát nikdo tuto předpotopní formu komunikace ani používat nebude. :)
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod mojmax 2. 3. 2022 10:10

To bych netvrdil, SMS je pořád nejspolehlivější forma komunikace.
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod Sateza 2. 3. 2022 10:14

Psal jsem to už výše, opět bych musel mít v mobilu 2 simky, stejně tak naši kluci, to je jedna věc. Další věc je, že datamanie stejně funguje jen v ČR a to je ta podstatnější věc. Moje spotřeba byla cca 15Gb měsíčně a to jsem dělal pak už i aktualizace přes data a prostě úplně všechno, tedy jsem ani nechodil na wifi, hodně YT atd. Když jsem teď sledoval pořád ivysilání ohledně Ukrajiny, tak během 6 hodin spotřeba cca 1gb. Takže si myslím, že mít 100gb kartu, kterou v tuto chvíli zcela nevyužiju a ještě s ní nemůžu do zahraničí, tedy můžu tam s ní odjet :mrgreen: ale je mi tam k ho.vnu, tak bude lepší toto řešení. Navíc, jak jsme psal v předchozích příspěvcích nebo spíše ve vláku od S22, tak při dvou SIM v mobilu to žere strašně energie, byť mám příjem 5G vypnutý.
Sateza
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 2. 3. 2022 10:32

Mobil bez 2 simek v dnešní době ? WTF ? :) Sním či bdím ? SMS nejspolehlivější ? WTF ? :D Kluci jezdí do zahraničí taky pořád ? WTF ? :D Žere strašně energie ? WTF ? :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod anonymni 2. 3. 2022 21:11

No teď mám jen 1 kartu od Kaktusu a spotřeba energie je fakt menší. A o dost! SMS se snažím nevyužívat, ale s tou nejspolehlivější formou komunikace bych si dovolitl docela souhlasit.
anonymni

Odeslat příspěvekod hauzz 2. 3. 2022 21:31

Co byly SMS čistě záležitostí GSM tak určitě teď co je to hybrid ála RCS bych to s tou spolehlivostí moc nepřeceňoval.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Sateza 2. 3. 2022 21:38

Pane řediteli,

Mobil bez 2 simek v dnešní době ? WTF ?
Co je na tom mít jednu?

SMS nejspolehlivější ? WTF ?
Nejprve reaguješ na mě a pak zas na někoho jiného.

Kluci jezdí do zahraničí taky pořád ? WTF ?
A? Kam jezdíme ti může být jedno.

Žere strašně energie ? WTF ?
To, že to nechápeš, neznamená, že tomu tak není. Zvlášť, když jsi v místě, kde je signál na obou operátorech horší, to je pak skutečně hodně znát. Ale jak říkám, to, že nerozumíš všemu, je celkem normální.
Sateza
Junior

Odeslat příspěvekod EvzenP 3. 3. 2022 11:43

No kdyz budes veci spravne pojmenovavat, nebude problem.
Napr. energii ti teda zere to, ze mas naprd signal, NE to, ze mas v telefonu 2 SIM. A tak dale...
EvzenP
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka