Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod yndezit 3. 3. 2022 11:46

2 simky znamenají taky, že telefon nemá vowifi
yndezit
Junior

Odeslat příspěvekod Sateza 3. 3. 2022 11:50

EvzenP píše:No kdyz budes veci spravne pojmenovavat, nebude problem.
Napr. energii ti teda zere to, ze mas naprd signal, NE to, ze mas v telefonu 2 SIM. A tak dale...

Takže se teď tady budeme tahat za pinďoury (rozuměj slovíčkařit), no dobře...

|Já jsem věci pojmenoval správně, ale tys to nebyl schopen pochopit. Když máš v mobilu 2 SIM místo jedné, vždy bude spotřeba energie z akumulátoru větší, než když tam bude jen jedna SIM! To zaprvé a takto jsme to psal hned v úvodu. A zadruhé - navíc, pokud se člověk se dvěmi SIM v mobilu dostane do míst s horším signálem, bude spotřeba ještě o to více větší, tedy bude náročnost na spotřebu energie stoupat. Pochopil?
Sateza
Junior

Odeslat příspěvekod jjrr 3. 3. 2022 13:20

yndezit píše:2 simky znamenají taky, že telefon nemá vowifi

Vážně? Tak proč mi to můj dualSIM mobil nabízí? :D

Obrázek
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod yndezit 3. 3. 2022 13:25

Tak jestli to už umějí, tak super. Dřív to nešlon
yndezit
Junior

Odeslat příspěvekod VelkyZnalec 3. 3. 2022 15:28

jjrr píše:
yndezit píše:2 simky znamenají taky, že telefon nemá vowifi

Vážně? Tak proč mi to můj dualSIM mobil nabízí? :D

Obrázek

To že ti telefon něco nabízí opravdu neznamená že to bude fungovat..bohužel nežijeme v dokonalém světě bez bugu a chyb, obzvláště v Androidu :D Wi-Fi Calling můžeš jednoduše vyzkoušet :) PS: "Android > zlý IPHONE" ;-)
VelkyZnalec
Junior

Odeslat příspěvekod A1rh- 3. 3. 2022 16:19

zdá se že mi nechodí ověřovací SMS z různých služeb - Microsoft, Curve, ... přímá SMS z jiného CZ čísla mi přišla. Nezaregistroval jste někdo něco podobného? Možná se to netýká jen Kaktusu. Ještě zkusím restartovat telefon. Díky.
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 3. 3. 2022 17:34

Dnes mi přišla 2x vyžádaná SMS z Infa ověřovací zpráva (na přihlášení) od Conseq a taky z GoPay. Obojí OK.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jjrr 3. 3. 2022 18:45

Z Curve to někdy nechodí. Potřeboval jsem registrovat Curve do Google Pay a vůbec nechodily autorizační SMS, zkoušel jsem to cca měsíc v různé časy a nic. I jsem psal na support Curve a tam mi odepsali, že je vše zresetováno a že je to OK. Přenesl jsem kvůli tomu pak čislo z Kaktusu k O2 a stejně to nepomohlo, pak přenos čísla zpět ke Kaktusu a za cca 2 týdny začaly autorizační SMS Curve chodit.
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod EvzenP 4. 3. 2022 11:57

Sateza píše:Pochopil?

Ano pochopil tati... tvuj pinďour je nepomerne vetsi nez ten muj :hm
A protoze to nema nic spolecnyho s Kaktusem, tak uz na to nemysli... :D
EvzenP
Junior

Odeslat příspěvekod mojmax 8. 3. 2022 14:40

Dnes
dobijecka 17-20
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod bigzachod 10. 3. 2022 12:31

Prosím pěkně teď mám aktuálně kaktus se svým telefonním číslem na této simce mám hodně kreditu (standardní + bonusový, který brzy vyprší), potřeboval bych ten bonusový kredit co nejjednodušeji prodloužit...

Koupil jsem si novou sim kartu kaktus za 99Kč, když převedu telefonní číslo na tu novou sim kartu, tak se převede i veškerý kredit včetně bonusového a prodlouží se mu platnost? To se dělá jak přihlásím se do administrace s tou novou sim a a dám přenést číslo ke kaktusu? Díky za info a budu rád i za návod pro debila. :)
bigzachod
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ipanema 10. 3. 2022 12:38

Návod tady je 2x ode mě a 4x od někoho dalšího. Jedině, že bych to napsal potřetí.

SIM za 99,- to je jaká? Jsi první, kdo takovou SIM má. Můžu si ji taky někde koupit?

Nejdřív ji aktivuj. Tu novou. Návod má Kaktus na webu. Pak se přihlásit se starou SIM do samoobsluhy a nedáš převést, ale Nastavení (nahoře vpravo) a pak Výměna SIM (dole). A jinak se vše převede a prodlouží. Jen nevím jakou máš tu novou SIMku...
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod anonymni 10. 3. 2022 13:02

Ipanema píše:...
SIM za 99,- to je jaká? Jsi první, kdo takovou SIM má. Můžu si ji taky někde koupit?
...

Jen tak pro zajímavost ji mají na MALL za 99 Kč i jinde, ale to jen tak pro pobavení ;-]
https://www.mall.cz/mobilni-operatori/w ... -kc-kredit
https://unitrh.cz/p-15488-sim-karta-kak ... a-do-iqgsm
https://www.4kcomputers.cz/detail/t-mob ... dit/412111
anonymni

Odeslat příspěvekod bigzachod 10. 3. 2022 20:00

Ipanema píše:Nejdřív ji aktivuj. Tu novou. Návod má Kaktus na webu. Pak se přihlásit se starou SIM do samoobsluhy a nedáš převést, ale Nastavení (nahoře vpravo) a pak Výměna SIM (dole). A jinak se vše převede a prodlouží. Jen nevím jakou máš tu novou SIMku...
Super, děkuji, povedlo se, takhle jednoduchý jsem to nečekal :), bonus se prodloužil o 180 dní, akorát jsem přišel o uvítací balíček 500MB+500MB socky, ale to mi zase tak nevadí... Dá se to takhle dělat pořád? :)
bigzachod
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ipanema 10. 3. 2022 20:16

Ano. Dokud to sami nezatrhnou.
Ipanema
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka