Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod radim 10. 3. 2022 23:59

Ipanema píše:Návod tady je 2x ode mě a 4x od někoho dalšího. Jedině, že bych to napsal potřetí.

SIM za 99,- to je jaká? Jsi první, kdo takovou SIM má. Můžu si ji taky někde koupit?

Nejdřív ji aktivuj. Tu novou. Návod má Kaktus na webu. Pak se přihlásit se starou SIM do samoobsluhy a nedáš převést, ale Nastavení (nahoře vpravo) a pak Výměna SIM (dole). A jinak se vše převede a prodlouží. Jen nevím jakou máš tu novou SIMku...

A které číslo zůstane? To na té nově aktivované kartě zanikne, ne? A zůstane to na té staré?
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ipanema 11. 3. 2022 07:50

Ano. To nové číslo se zruší úplně. Bude jen staré tel. číslo na tom novém plastu. To mu snad ale nebude vadit. Tím zrušením získá úplně jiný benefit.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 14. 3. 2022 18:18

Přesně. Veškeré služby ze stávající SIM (té u které jsme přihlášeni v sámošce) včetně čísla se převedou na novou, kterážto zanikne - jak číslo tak balíčky. Jen kredity se sečtou a případně prodlouží na 180 dní. To je asi nejlepší pro případný triple na SIM zdarma.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod cosmicboy 16. 3. 2022 16:36

Před nějakým časem jsem zde řešil "problém", že i při trvalém připojení a neopuštění WiFi mi jsou drobná data (0,5 kB) několikrát denně stržena. Jen pro info: tento problém jsem měl s Sony Xperia Z5. Pár dnů jsem majitelem OnePlus a problém zmizel, za celou dobu nic z datového tarifu nestrženo. Takže problém je pravděpodobně v přístroji.
cosmicboy
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 17. 3. 2022 11:38

ha, nám to taky dělá na sonkách
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 19. 3. 2022 00:06

Nejhorší je situace např u Tesco nebo Blesk (přebarvené O2) ty po připojení i se zakázanými daty v telefonu drze naúctuji denní balíček. Dost podraz u Tesco je když si denní balíček vypneme v sámošce pak si aktivujeme třeba data na týden nebo měsíc tak po zrušení tohoto balíčku hned jakoby virtuál naúčtuje denní balíček i když mám data zakázaná v menu telefonu a před časovým balíčkem jsem měl denní data zakázaná (z mojí iniciativy). Ať se O2 kroutí jak chce, jeho slovenská odnož to má pořešené pro své zákazníky tak, že denní data naúčtuje až po 50kB. Takže to náhodné připojení pár BAJTŮ to prostě ignoruje. No jo CZ offce se prostě musí oholit.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jjrr 19. 3. 2022 02:45

Tady si to můžou dovolit, protože mají hloupé zákazníky, ti skousnou každou sviňárnu.
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod cosmicboy 19. 3. 2022 07:01

To je zvláštní, já když na Sony vyloženě vypnul v menu telefonu mobilní data, tak se mi neúčtovala ani tato drobotina. Stávalo se to pouze se zapnutými daty.
cosmicboy
Junior

Odeslat příspěvekod t152 19. 3. 2022 11:07

TM účtuje až pokud se za 24h překročí 1MB. Jinak se nestrhne na předplacené kartě ani koruna.
t152
Junior

Odeslat příspěvekod radim 19. 3. 2022 11:38

To jako fakt? To by ovšem byla pecka, rejžo!
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod EvzenP 19. 3. 2022 16:09

hauzz píše:Nejhorší je situace např u Tesco nebo Blesk (přebarvené O2) ty po připojení i se zakázanými daty v telefonu drze naúctuji denní balíček.

Presne tak. Tohle byl, spolu se zrusenim rozumneho(!) vyuziti bonusoveho kreditu, duvod, proc jsem svym detem zrusil Tesco a preklopil je na Kaktus... s triplem a 6+neomezene skvela volba.
EvzenP
Junior

Odeslat příspěvekod snoop69 23. 3. 2022 20:13

Kaktus má zase nějaký výpadek ? Prý nemám žádná data :-D
Alcatel OT 302,Siemens C55,Siemens CX75(modified),SE K750i(W800,modified)...Samsung S8500 Wave(android port), LG V20
LCD TV SAMSUNG 42M87BD , WD TV LIVE - 2TB , 1TB , Onkyo TX-NR807 ,Heco Metas 700 , Magnat Betasub 30A
snoop69
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 23. 3. 2022 20:23

Ano, vše to zase od poslední dobíječky zlobí.
BALICEK STAV na 7350 by mělo být ale OK.

__
edit:
Teď jsem tu SMS zkusil a taky to teď nefunguje. To byl zase nějaký jarní úklid. Dokonalej.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod peta809 23. 3. 2022 21:10

Horší je, že pokud by to nedali zcela náhodou dohromady, tak nemám žádný důkaz, že jsem tam před touhle chybou měl nastřádáno něco málo přes 39 GB dat :(
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Ipanema 23. 3. 2022 21:16

Zde to je dost na důvěře. Co jsem řekl (nebo spíš jim napsal), to mi tam dali.
Ipanema
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka