Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod technikus 10. 4. 2022 20:15

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat ohledně Neřešto za 300 Kč měsíčně (6GB dat/neomezeně sociální sítě/100 minut/100 SMS).

1. Pokud se nastaví placení pomocí bankovní karty, budou se vždy nevyčerpané minuty/sms/data převádět do dalšího měsíce?
2. Pokud si neaktivuji platební kartu, ale budu mít víc jak 300 Kč kredit na SIMce, prodlouží se tarif automaticky i na další měsíc, nebo ne?
3. Nevyužité minuty/sms/data se převádí do dalšího měsíce pouze u varianty při opakovaném placení pomocí platební karty? Z kreditu ne?
4. Jak dlouho se nevyužitá data/sms/minuty předvádějí?

Děkuji za odpověď
Naposledy upravil technikus dne 10. 4. 2022 20:30, celkově upraveno 3
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 10. 4. 2022 20:26

Ad 1) Ano
Ad 2) Tarif Neřešto funguje pouze s platební kartou, nelze hradit z kreditu.
Ad 3) Viz. bod 2)
Ad 4) Převádějí se do té doby, dokud si budeš platit tarif Neřešto, teoreticky do nekonečna.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 10. 4. 2022 20:36

Díky za reakci.

Už jsem provedl první nabití za 300 Kč + bonusový kredit 99,54 Kč, celkem tedy téměř 400 Kč.
Nemám vloženou platební kartu, další měsíc se Neřesto 300 neprodlouží a balíček dat/sms/minut skončí?
V mobilní aplikaci/Předplatné to píše, že se Neřesto 300 automaticky obnoví 29.4.2022, tak nevím co čekat - karta vložená není, ale kredit je 300 Kč+ a v nastavení je koupit znovu za 300 Kč/zrušit obnovu předplatného.
Kredit je tedy k čemu? Jen na hovory/sms/data nad rámec?
Přílohy
Screenshot_20220410_213924_com.zentity.tmcz.kaktus.jpg
Screenshot_20220410_213931_com.zentity.tmcz.kaktus.jpg
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 10. 4. 2022 20:47

Pokud nebudeš mít k datu 29.4.2022 aktivní platební kartu nebo na ní nebudeš mít dostatek peněz, tak se ti tarif Neřešto deaktivuje.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 10. 4. 2022 20:57

Hmm, že já blbec to ještě proaktivně hned nabíjel za 300 Kč s domněnkou, že mám měsíc klid (součást aktivované SIM) a další měsíc se odečte z kreditu...
Takže z kreditu to nijak na další období nelze, ani po deaktivaci když zjistí, že není vložená karta/na kartě není dostatek financí?
Jak tedy kredit vyčerpat, pokud by byla vložena bankovní karta a nevyčerpané jednotky by se opakovaně přesouvaly? Nemám úplně vidinu dokupu dat/minut/sms.
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 10. 4. 2022 21:06

Nejde. Kredit máš na 101. a další minutu nebo na Extra data navíc. Nebo na SMS jízdenky, atp. Platební karta tam musí být spárována.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 10. 4. 2022 21:10

@technikus: Tarif Neřešto jde platit jen platební kartou, tato informace je celkem jasně všude uvedena.
Kredit můžeš převést jinému Kaktusákovi nebo ho vyčerpat třeba na nějaké mobilní platby.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 10. 4. 2022 21:15

A ta deaktivace Neřesto znamená co přesně? To je trvalá deaktivace, už si ho na dané SIMce nikdy neaktivuji, nebo jen dočasně, dokud nevložím bankovní kartu a zase půjde aktivovat?

Co se dívám, tak kredit má platnost rok (bonusový 30d). Tak to by snad mělo jít průběžně nějak spotřebovat.
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 10. 4. 2022 21:23

Deaktivace tarifu Neřešto znamená, že přijdeš o všechny nastřádané volné jednotky. SIM karta ti bude normálně fungovat dál s tím, že budeš volat a datovat za základní ceny strhávané z kreditu. Po vložení platební karty ti půjde tarif Neřešto zase aktivovat.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ipanema 10. 4. 2022 21:24

Deaktivace je jen dočasná. Je to vše popsané tady
https://m.mujkaktus.cz/nejcastejsi-dotazy-neresto
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod randomuser 12. 4. 2022 12:05

Ahoj, je možné spravovat v jednom telefonu nezávisle dvě různé předplacenky od Kaktusu? Jde mi o to, že mám dvě simky s různými čísly a apku z Play napárovanou na to hlavní. Nikde jsem v ní nenašel možnost přidat jiné číslo a uvítal bych možnost spravovat v ní i tu druhou, sporadicky používanou SIM.
randomuser
Junior

Odeslat příspěvekod wit.cz 12. 4. 2022 12:14

Já to na Samsungu řeším přes Zabezpečenou složku. Standardně v rámci jedné aplikaci to bez odhlášení a příhlášení nejde.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ipanema 12. 4. 2022 12:15

Na Androidu celkem obstojně funkční a bez reklam: https://play.google.com/store/apps/deta ... l=cs&gl=US
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod sNOWu 12. 4. 2022 15:47

spravuju jich celkem 5 na jednom telefonu.
sNOWu
Junior

Odeslat příspěvekod Ladislav_Malek 12. 4. 2022 17:02

Byla už někdy v historii tak dlouhá mezera mezi dobíječkami, jako nynějších 23 dní?
Ladislav_Malek
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka