Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod VelkyZnalec 16. 10. 2022 23:39

a jak bys to napsal ty? nejlépe jedna zpráva pro všechny :) Podle mě to je napsáno celkem slušně. Protože se data můžou střádat(převádět) tak mi formulace "obnovení datového limitu" nepřijde špatná.
VelkyZnalec
Junior

Odeslat příspěvekod m4rk3J 16. 10. 2022 23:54

Tak pod touto zprávou si představím nějaké automatické obnovení limitu po vyčerpání.

Normálně bych tam dal něco jako obnovili jsme ti $nazevBalicku a bylo by to srozumitelné všem.
m4rk3J
Junior

Odeslat příspěvekod AttaliaCZ 17. 10. 2022 07:09

VelkyZnalec píše:a jak bys to napsal ty? nejlépe jedna zpráva pro všechny :) Podle mě to je napsáno celkem slušně. Protože se data můžou střádat(převádět) tak mi formulace "obnovení datového limitu" nepřijde špatná.

Ale to není "obnovení datového limitu", ale "balíček obnovení datového limitu". A to je, řekněme si to na rovinu, nesmysl.
AttaliaCZ
Junior

Odeslat příspěvekod EvzenP 17. 10. 2022 11:16

No takhle presne to dopada, kdyz si Marketing neustale vymýšlí nejaky novy nazvy sluzeb/balicku, ale nikdo uz nechce davat budget na implementaci tech zmen do VSECH systemu...
Pak zustavaji vsude mozne vselijake zbytky starych nazvu (napr. ten "balicek 'Obnoveni datoveho limitu'") a stareho fungovani (viz balicky "X + X GB").
EvzenP
Junior

Odeslat příspěvekod dwxx 24. 10. 2022 13:24

Dobíječka dnes 16-18.
dwxx
Junior

Odeslat příspěvekod tomus 24. 10. 2022 15:48

Uživatelé si na Facebooku stěžují že je aktuálně problém s dobíjením, ani není divu když T-Mobile má dnes velký výpadek služeb, takže zatím vyčkávám.
Jak jste na tom vy ?
tomus
Junior

Odeslat příspěvekod Ondrej1 24. 10. 2022 16:10

Dobít se podařilo, přišlo potvrzení z GP webpay, ale po půlhodině ještě není kredit připsaný.
Ondrej1
Junior

Odeslat příspěvekod wit.cz 24. 10. 2022 16:27

z IB Fio to šlo hned, potvrzení a navýšení kreditu obratem
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ipanema 24. 10. 2022 16:29

Mně to ani dobít nejde a píše mi to hlášku "Dear customer, we are sorry, but the system is overloaded now. Please try again later.".
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod scotch11 24. 10. 2022 16:31

Právě jsem dobil tři sim a vše ok!
scotch11
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 24. 10. 2022 16:35

přes web kaktusu neustále píše přetíženo
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tomus 24. 10. 2022 16:42

Tak jsem dobil z internetového bankovnictví ČSOB a okamžitě přišly SMSky od Kaktusu, podle kterých je vše ok a také v aplikaci je kredit již navýšený.
tomus
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 24. 10. 2022 17:22

asi od 17:45 jim to šlo už i přes jejich web či apku, ale sms dorazila až přesně v 18
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod chobotnic 29. 10. 2022 22:16

Z jakých bank (internet. bankovnictví) jde dobíjet 50 Kč, aby se platnost sim karty prodloužila na další rok? Ať tu vznikne jejich seznam.
chobotnic
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 29. 10. 2022 22:20

se obávám že z žádné, protože nevím o bance co by měla kaktus přímo, takže se dobíjí jako t-mobile a tam je minimum 200, 50 lze dobít kartou, tak to netřeba nějak hrotit skrz bankovnictví
JayDeeSq
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka