Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 22. 11. 2022 13:39

Jako… škudlit každou korunu asi falt ne, ale pokud vám stačí 10gb, nevoláte a myslíte na to, že musíte dobíjet jen tehdy a tehdy, tak je to fajnový. Osobně jsem testoval 6gb+ 2Mbit a byla to paráda.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod vormen 22. 11. 2022 14:25

Mě by zajímalo, jestli to takhle bude fungovat i příští rok, abych teď nepřešel a za 3 měsíce žádná sleva, nebo marná...
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 22. 11. 2022 17:22

Ipanema
kdy udělal Kaktus změnu z hodiny na hodinu?
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ipanema 22. 11. 2022 17:44

Se to tady řešilo už dost. Přece je to na několika stranách. 1.11.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Elnc 22. 11. 2022 17:49

Ten se poved.
"Johne Spartane, máte pokutu dva kredity za porušení slovního morálního statutu!" :P
Elnc
Poslední varování

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 22. 11. 2022 18:25

a co se pro stávající zákazníky změnilo z hodinu na hodinu?

dobíječka dnes 18-20, aplikace zatím mlčí, snad poprvé co nefunguje
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 22. 11. 2022 18:38

Tak nemají ještě nic v dokumentech ani v novinkách z květináče, takže je zatím dobíječka jen "per huba" přes FB.
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 22. 11. 2022 19:03

Na webu https://www.mujkaktus.cz/chces-pridat už se dnešní Dobíječka objevila taky. Nicméně v Novinkách to stále ještě uvedeno nemají.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 22. 11. 2022 19:06

ale aplikace už se ozvala
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jarda572 22. 11. 2022 21:24

Ahoj všichni, jsme se ženou dlouhodobí klienti Kaktusu, ale nevíme samozřejmě všechno. Chci se zeptat. Teď jsem v apce narazil na možnost změnit samoobnovovací balíček dat. Co nastane jestliže to provedu? Přijdu o nasyslený data?
Jedná se o mou ženu, která má nastavený balíček 0,5GB + 0,5GB za 100Kč kreditu a já bych jí ho chtěl změnit na 1GB za stejných 100 Kč kreditu.
Teda, ona nespotřebuje ani těch 0,5 GB, ale protože nikde na sociálních sítích není, tak dvojnásobná data se můžou spíš hodit.
Teda jestli tu změnu dobře chápu.
Dík za poučení.
Jarda572
Junior

Odeslat příspěvekod Elnc 22. 11. 2022 21:31

Data zůstanou.
"Johne Spartane, máte pokutu dva kredity za porušení slovního morálního statutu!" :P
Elnc
Poslední varování

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 22. 11. 2022 21:38

Jarda572 píše:Ahoj všichni, jsme se ženou dlouhodobí klienti Kaktusu, ale nevíme samozřejmě všechno. Chci se zeptat. Teď jsem v apce narazil na možnost změnit samoobnovovací balíček dat. Co nastane jestliže to provedu? Přijdu o nasyslený data?
Jedná se o mou ženu, která má nastavený balíček 0,5GB + 0,5GB za 100Kč kreditu a já bych jí ho chtěl změnit na 1GB za stejných 100 Kč kreditu.
Teda, ona nespotřebuje ani těch 0,5 GB, ale protože nikde na sociálních sítích není, tak dvojnásobná data se můžou spíš hodit.
Teda jestli tu změnu dobře chápu.
Dík za poučení.

jj, tenhle balíček 0,5+0,5 v létě zrušili, taky jsem přecházel na ten 1GB. Nastřádána základní data i data pro socky zůstanou a nově se bude připisovat 1GB k těm základním. A pokud tu chybu ještě neopravili, tak i po přechodu na nový balíček ti tam bude svítit, že máš pořád ten starý 0,5+0,5. Jo a změnu na nový balíček udělej až den před obnovou toho stávajícího, změna ti strhne stovku a začne běžet nových 30 dnů.
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod scotch11 22. 11. 2022 21:45

Ten 1GB už dlouho dostává za tu 100. Mají tam sice napsáno 0,5+0,5. Při každé obnově narůstá pouze porce u dat, právě o ten 1GB a u ukazatele na socky není žádný navýšení, ale měly by být data k normální spotřebě k dispozici, alespoň tak to slibovali.
scotch11
Junior

Odeslat příspěvekod Jarda572 22. 11. 2022 22:03

Pánové děkuji za info. Asi zkusím pohlídat při další obnově o kolik se to změní a případně teprve potom se zařídím podle rady "špecifickýtrh".
Jarda572
Junior

Odeslat příspěvekod scotch11 22. 11. 2022 23:27

Jarda572: Pokud můžu radit, postupuj podle toho co napsal špecifickýtrh, protože jsem psal rychleji než přemýšlel. Až později jsem si vzpomněl, že i já jsem přešel z balíčku 0,5+0,5. Takže pokud chceš obnovu 1GB za 100Kč, tak si jej změň až den před obnovou toho stávajícího, protože se opravdu hned strhne nově 100Kč. A v apce dodnes i já vidím dvě hromádky dat (základní+socky), ale jak jsem již psal, tak se mi při obnově zvětšuje jen ten balík základních dat o 1GB. Všechna nasyslená data se mi tenkrát převedly.
scotch11
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka