Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod P1x3lo 13. 12. 2022 21:40

Ano přesně tak. Našel jsi ho hezky. Odpovím na dotazy od @scotch11 :)
P1x3lo
Junior

Odeslat příspěvekod milbust 13. 12. 2022 21:40

No z reakcí jsem pochopil, že se zpochybňuje to, že má tripl a zároveň bonusový kredit s platností 1 rok. Což nyní není možné. Tak jsem jen podotkl, že jednu chvilku se prodávali i SIM u kterých to tak je.
milbust
Junior

Odeslat příspěvekod Ondrej1 15. 12. 2022 07:30

Chci synovi přejít z balíčku 0,5 GB + 0,5 GB na 1 GB. Procházel jsem si to tady, jenom to s dovolením sesumíruji, jestli tomu rozumím dobře:

Automatickou obnovu má mít 19.12. Nejpozději 18.12. zakoupím samoobnovující balíček 1 GB (19.12. už by bylo pozdě). Uplatní se normálně bonusový kredit. Nasyslená data zůstanou, socky se dále budou odečítat ze nasyslených socek až do nuly, pak se začnou odečítat z obecných dat. Jediná (drobná) nevýhoda je, že teď se mu bude datový balíček obnovovat o den dříve než hlasový.

Mám to prosím správně?
Ondrej1
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 15. 12. 2022 07:44

Datum obnovy se ti nezmění. Při aktivaci 18. se ten 1. den nepočítá. Pak nastupuje 30 dní platnosti až od půlnoci.

Klasická nastřádaná data zůstanou. S nastřádanými sockami je to jinak. Ty se ti zruší. Někomu je převedli 1:1 na klasická data po napsání zprávy. Někomu ne. Je to podle toho na koho natrefíš a jaký je venku počasí.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Elnc 15. 12. 2022 07:54

Přejít na nový balíček lze pochopitelně kdykoliv a od té doby se začne při automatické obnově počítat těch 30 dní. A jestli se datum obnovy datového balíčku bude shodovat s datem obnovy balíčku hlasového, to by snad nemělo hrát roli (navíc pokud se automaticky obnovovaný hlasový balíček vyčerpá, pak se obnoví hned v okamžiku vyčerpání a dojde i tak k odlišnosti oproti balíčku datovému, jenž má vždy těch 30 dní bez ohledu na vyčerpání).
"Johne Spartane, máte pokutu dva kredity za porušení slovního morálního statutu!" :P
Elnc
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Nick Cave 15. 12. 2022 16:29

nefunguje mi dobití ,,Platba na jedno kliknutí'' u Kaktusu, vždycky po potvrzení spadne aplikace banky (Čs) má někdo stejný problém?
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod libol 15. 12. 2022 16:45

Používám taky ČS a probléme nemám (na dvou účtech)
libol
Junior

Odeslat příspěvekod P1x3lo 15. 12. 2022 18:29

Nick Cave píše:nefunguje mi dobití ,,Platba na jedno kliknutí'' u Kaktusu, vždycky po potvrzení spadne aplikace banky (Čs) má někdo stejný problém?

Většinou je problém když je dobíječka protože mají asi velký nápor, otázkou jestli nedělají nějakou údržbu.. :hm
P1x3lo
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 15. 12. 2022 18:29

už to jde, asi nějaká malá chyba v systému :-)
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod janekjankovatej 16. 12. 2022 07:03

Řeším to tak, když je dobíječka tak v internetovém bankovnictví - rovnou dobití kreditu (ne v aplikaci).
Banka funguje i když se Kaktusu nechce
janekjankovatej
Junior

Odeslat příspěvekod pepa7410 Bedřich 16. 12. 2022 12:20

Zdarec funguje vám u kaktusu m-platba. Mám ji aktivovanou a nějakou dobu vyskakuje hláška pouze pro t-mobile. Využíval jsem přebytek kreditu na nákup goldu do hry World of warships.
pepa7410 Bedřich
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ipanema 16. 12. 2022 12:22

To tak je. Některé weby umožňují platbu z mobilu, ale jen od velké trojky a né od virtuálů. I když to není není zmíněné. Aspoň takovou zkušenost mám taky.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pepa7410 Bedřich 16. 12. 2022 12:36

je zajímavé že tak dva měsíce zpátky to ještě jelo.
pepa7410 Bedřich
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Elnc 16. 12. 2022 12:36

Přesně tak. Bohužel.
"Johne Spartane, máte pokutu dva kredity za porušení slovního morálního statutu!" :P
Elnc
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Ipanema 16. 12. 2022 12:47

pepa7410 Bedřich píše:je zajímavé že tak dva měsíce zpátky to ještě jelo.

Jestli to je stejný web, tak to zkus opakovaně. Já to zkoušel třeba na Fastshare a nikdy se mi to nepovedlo s virtuálem. Tuším, že ani předplatné některých časopisů jsou podobné omezený na tyto platby.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka