Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jirka mz 13. 2. 2023 14:57

Taky vidím jako nejrozumnější neřešit to a ono se to pak změní samo z 6/neomezeně na 10Gb. Těch 250,- není vůbec špatný, kór když pokud zůstanou bonusy...
jirka mz
Junior

Odeslat příspěvekod patla 13. 2. 2023 15:01

Tak já jsem dostala odpověďod Kaktusu: V případě přechodu na balíček nižší( 2 GB) o všechna nastřádaná data přijdeme. Není to moc fér teda.....
patla
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cosmicboy 13. 2. 2023 15:01

Pokud mám tedy nasysleno několik desítek GB a aktuálně mám minimální spotřebu, tak je nejvýhodnější přejít na nejnižší balíček (1 GB za 100 Kč). O data tedy nepřijdu a pokud ani ten 1 GB měsíčně nespotřebuji, tak i tato data se budou dál přidávat k nasysleným. Jediné co nepromeškat je nabytí před koncem platnosti SIM (ideálně v Dobíječce). Jestli to tedy vše dobře chápu :-).
cosmicboy
Junior

Odeslat příspěvekod Adolf.Shitler 13. 2. 2023 15:04

Akorát se nesmí jednat o to, že si člověk nasyslil data díky neomezeným sockám, protože pak to terno nebude.
Adolf.Shitler
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 13. 2. 2023 15:04

patla píše:Tak já jsem dostala odpověďod Kaktusu: V případě přechodu na balíček nižší( 2 GB) o všechna nastřádaná data přijdeme. Není to moc fér teda.....

baží balíček má vyjímku..právě z důvodu rušení, jinak to tak platí, resp. na nižší nelze přejit a musí se původní zrušit a nový následně aktivovat (to už data budou z původního fuč)
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Adolf.Shitler 13. 2. 2023 15:17

Tak jestli máš osobně vyzkoušený, že to tak je, pak OK. Ale nějakým robotům z Messengeru bych nevěřil ani pozdrav.
Adolf.Shitler
Junior

Odeslat příspěvekod amateri 13. 2. 2023 15:18

BTW. myslíte si, že se dožijeme VoLTE? To je pořád soon a už to bude a každou chvíli, už brzo... VoLTE funguje u T-mobile už od roku 2015, tak na co sakra čekáme? P.S. a VoWiFi nebude asi nikdy, kaktus ho neplánuje.
amateri
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod technikus 13. 2. 2023 15:19

JayDeeSq píše:přechod i na nižší balíček je se zachováním dat (z božího balíčku), tak tu to pořád neřešte, platí to už od listopadu

JayDeeSq píše:...samozřejmě, že data zůstanou zachována a lze přejít na libovolný balíček - platí pouze pro boží balíček a platí to už od listopadu 22, akorát kaktus se tím aktivně moc nechlubí, samozřejmě to není v jeho zájmu, ale v dokumentech a při potvrzení případné změny v samoobsluze je to psáno jasně

JayDeeSq píše:baží balíček má vyjímku..právě z důvodu rušení, jinak to tak platí, resp. na nižší nelze přejit a musí se původní zrušit a nový následně aktivovat (to už data budou z původního fuč)

Můžeme to tedy nějak sjednotit?
mám:
- Kaktus Boží SIM
> převod na 1/2/6/10 GB nebo Neřešto 6/16 GB s 2 Mb/s neomezeně = nasyslená data zůstanou

- Kaktus + neomezené socky
> převod na 1/2 GB = o nasyslená data se přijde
> převod na 6/10 GB = nasyslená data zůstanou
> převod na Neřešto 6/16 GB s 2 Mb/s neomezeně = nasyslená data zůstanou
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 13. 2. 2023 15:20

To už psali a bohužel nic jinýho zatím netvrdí.
VoLTE - už brzy
VoWIFI - ne
5G - ne
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Adolf.Shitler 13. 2. 2023 15:24

@technikus Při přechodu z kreditu na Neřešto se nasyslená data nepřenesou. Jedině u Neřešto s neomezeně na socky na Neřešto s 2 Mbps neomezeně ano.
Adolf.Shitler
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 13. 2. 2023 15:33

technikus
já se v tom co píšeš ani nevyznám.. kaktus+neomezené socky je co? nemá to být neřešto?
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 13. 2. 2023 15:39

Chtěl jsem udělat nějakou tabulku, z čeho na co se dá přejít a kdy nasyslená data zůstanou, a kdy se o ně přijde, ale jak se dívám, asi to nedám dohromady.
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 13. 2. 2023 15:42

nic proti, ale když vidím jak sám o tom moc nevíš, tak lepší raději nic nedělat..protože ani neumíš ty služby správně pojmenovat..protože kaktus+neomezený socky si pořád nevysvětlil co to má být..
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 13. 2. 2023 15:48

@technikus: Neomezená data na sociální sítě obsahoval jen Boží balíček 6GB + neomezené sociální sítě. Případně je obsahovaly ještě předchozí verze Neřešto. Jiné datové balíčky neobsahovaly neomezená data na sociální sítě.
Naposledy upravil Milos dne 13. 2. 2023 15:50, celkově upraveno 1
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 13. 2. 2023 15:49

Já to udělám asi takhle: Přejdu na 1 GB a budu tam mít nasyslenych +- 60 GB. A v záloze budu mít Rekola s Božím neboli 10 GB za 250 s aktivací nejpozději 2.11.2023. Do té doby asi něco z těch nasyslenych 60 GB spotřebují a pak se v prosinci uvidí. Jestli budu mít 2 GB x 12 za +-16 Kč mesic x 2 SIM nebo jestli odejdu k jinému operatorovi a hned zase přijdu s číslem z5 na tu 10 GB za 250 SIM v prosinci. Jestli teda ty data zůstanou při přechodu teď na nižší 1 GB balíček. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Předchozí stránkaDalší stránka