Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod cosmicboy 13. 2. 2023 15:54

To je taktéž moje vize - přejít na 1 GB, časem se uvidí. Jen mít 100 % jistotu, že o ta nasyslená data nepřijdu.
cosmicboy
Junior

Odeslat příspěvekod patla 13. 2. 2023 16:00

No a právě mi napsali, že z Boží simky 6+ neom. při přechodu na 1 GB o všechna data přijdu. Už to fakt nechápu. Každý tu tvrdí něco jiného.
Tak edit: právě psali, že se spletli a v případě přechodu na 1 nebo 2 GB mi všechna data převedou!!!
Naposledy upravil patla dne 13. 2. 2023 16:08, celkově upraveno 1
patla
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod technikus 13. 2. 2023 16:03

Milos
To je blbost, ne?
Neomezené socky byly ve 2 variantách: Boží a Neřešto 6 GB a neom. socky.
To tu tak máme 2 tarify, ač se stejnými službami, jinak fungující.
Boží šel hradit z kreditu a využívat Dobíječky a stálo to 200 Kč, Neřešto např. 6 GB s neom. sockami jde hradit jen kartou a bez dobíječek a cena dle varianty, tj. 300/400 Kč.
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod Adolf.Shitler 13. 2. 2023 16:04

Což dává smysl, protože Kaktus vždycky deklaroval, že se o data přijde při přechodu z vyššího na nižší balíček, což je i případ těch 6 GB + neomezeně socky, jelikož ten balíček nemá žádná privilegia v tomto směru. Když se jde výš na 10 GB, tak už data zůstanou.
Adolf.Shitler
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 13. 2. 2023 16:10

Dneska, tj. 13.2.2023 17:00 - 20:00 dobíječka
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod patla 13. 2. 2023 16:12

Můžete mi prosím napsat nějaký návod pro blbce, jak přesně postupovat při té změně? Jedná se tedy o přechod z Boží Sim 6 GB+ neomezená data na socky na samoobnovující balíček 1 GB. S převodem nastřádaných dat. Děkuji
patla
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 13. 2. 2023 16:15

v samoobsluze v záložce kredit a vybrat balíček dat 1GB a aktivovat..aktivuje se nových 30dní sečtou se data, obnova pak bude vždy k datu co se udělá tahle změna. Aplikaci vlevo v nabídce vybrat data a změna balíčku

-- 13. 2. 2023 15:16 --

Adolf.Shitler píše:Což dává smysl, protože Kaktus vždycky deklaroval, že se o data přijde při přechodu z vyššího na nižší balíček, což je i případ těch 6 GB + neomezeně socky, jelikož ten balíček nemá žádná privilegia v tomto směru. Když se jde výš na 10 GB, tak už data zůstanou.

ano, ale to neplatí při změně ze starých tarifů, je to i v aktuálním ceníku a info o tom je i při změně balíčku, už to tady bylo řešeno asi 100krát, z božího se data převedou i na nižší, z jiných to nelze

tak už je třetí verze podmínek přechodového balíčku..a neřešto zmizelo z nadpisu ale pořád o něm je 2x zmínka v textu, v bodech už nikoliv..takže šance na neřešto za 250 už je mizivá, ale je vidět, že prvně to tedy bylo v plánu..protože od v1 postupně mizí..
Naposledy upravil JayDeeSq dne 13. 2. 2023 16:19, celkově upraveno 1
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Adolf.Shitler 13. 2. 2023 16:17

Někdo tady psal, že se data nepřevedou, když se jde z Božího na nižší. Takže pokud to nemá někdo osobně vyzkoušený, že ano, tak je to k ničemu a nepokoušel bych osud, zpátky není návratu.
Adolf.Shitler
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 13. 2. 2023 16:20

lidi toho napíšou..data se zachovají, pokud ne je to na reklamaci, naopak tu převažujou reálné zkušenosti, že se data převedou, ty co píšou, že nikoliv to píšou jen hypoteticky
Přílohy
2023-02-13_152223.png
a info při zmeně balíčku
2023-02-13_152109.png
výtažek z ceníku
Naposledy upravil JayDeeSq dne 13. 2. 2023 16:23, celkově upraveno 1
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Adolf.Shitler 13. 2. 2023 16:22

Ono je těžký Kaktusu něco věřit, když jenom dneska už 3x změnili ty obchodní podmínky ohledně ukončení Boží SIM, a i tak je tam pořád cosi o jednorázovosti.
Adolf.Shitler
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 13. 2. 2023 16:37

m4rk3J
máš aktivní přesměrování hovorů, takže ty si platil za hovor od sebe dál, což je v pořádku a on platil za tu dobu co volal dál na to číslo co to zvedlo..to číslo je nějaká hlasovka t-mobilu či co, zrušit přesměrování v mobilu
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 13. 2. 2023 16:45

technikus píše:Milos
To je blbost, ne?
Neomezené socky byly ve 2 variantách: Boží a Neřešto 6 GB a neom. socky.
To tu tak máme 2 tarify, ač se stejnými službami, jinak fungující.
Boží šel hradit z kreditu a využívat Dobíječky a stálo to 200 Kč, Neřešto např. 6 GB s neom. sockami jde hradit jen kartou a bez dobíječek a cena dle varianty, tj. 300/400 Kč.

Když jsem psal, že neomezená data na sociální sítě měl Boží balíček (kreditový) a předchozí generace Neřešto (tarif). Tak jaká blbost? Jinak staré Neřešto s neomezenými daty na sociálně sítě ještě normálně lidem funguje a výhledově bude převedeno? Nebo ho už všem lidem převedli na stávající Neřešto s neomezenými daty 2Mbps?
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 13. 2. 2023 16:48

patla píše:No a právě mi napsali, že z Boží simky 6+ neom. při přechodu na 1 GB o všechna data přijdu. Už to fakt nechápu. Každý tu tvrdí něco jiného.
Tak edit: právě psali, že se spletli a v případě přechodu na 1 nebo 2 GB mi všechna data převedou!!!

:D

Hlavně někdo jak to opravdu v reálu změníte na těch 1 GB (nebo 2 GB), tak napište, jak to dopadlo. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod patla 13. 2. 2023 17:11

Já bych to zkusila, ale mám 148 GB dat a za boha nevím, jak to v PC sámošce udělat....mám už holt starej mozek. Až sem někdo dá návod fakt pro blbce, tak zkusím.
patla
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 13. 2. 2023 17:14

dyť jsem to už psal, chceš návod pro samoobsluhu na pc nebo na mobil nebo na mobilní aplikaci? pošlu do sz obrázkový postup
JayDeeSq
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka