Kaktus v síti T-Mobile - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Milos 27. 2. 2023 08:13

@EvzenP: To co zde píšeš o jeho appce podle tebe není kritika? Cituji:
A ja zase uprednostnuju FUNGUJICI featury... i kdyz nejsou tak uplne potreba.
Kdyz uz se to snazi neco predikovat, tak at to dela PORADNE...

Ale ocekavam, ze nebude UPLNE MIMO, coz se aktualne deje prakticky pokazde... prave proto, ze pouziva nespravna kriteria.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 27. 2. 2023 08:13

:-D horší než ženská s PMS
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod rssreader 27. 2. 2023 08:29

Zdravím, SIM limitované edice 6 GB + neomezená data na soc. sítě po sto padesáté: Chci provést přechod na 1GB balíček bez ztráty dat. SIM jsem aktivoval o víkendu. Nastavil se mi samo-obnovovací balíček 10GB za 250,- na první měsíc zdarma. Chci ho změnit na samo-obnovující se balíček 1GB za 100,- aby mi těch 10GB zůstalo, ale ten 1GB balíček tam vůbec nemám v nabídce, ani v aplikaci, ani na webu, když se přihlásím. Nabízí mi to pouze ten 10GB balíček. Musím si nejprve dobít kredit a pak se tam objeví, nebo jaké kouzlo je potřeba udělat?
rssreader
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 27. 2. 2023 08:34

Z balíčku 10GB za 250Kč nelze přejít na balíček 1GB bez ztráty dat. Pro změnu balíčku musíš nejdříve deaktivovat samoobnovování balíčku 10GB a následně aktivovat balíček 1GB.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 27. 2. 2023 08:39

Bez ztráty nastřádaných dat to jde POUZE U KAKTUSEM RUŠENÝCH BALÍČKŮ momentálně lze na menší balíčky přejít u balíčku 6GB+neomezeně socky. Vlastně ještě jde převod mezi starým Neřešto s neomezenými sockami a novými Neřešto s 2Mbit, logicky převedou se základní data a ne neomezené socky.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod EvzenP 27. 2. 2023 11:42

Milos píše:@EvzenP: To co zde píšeš o jeho appce podle tebe není kritika?

Jses si absolutne jisty, ze presne to same jsem psal i autorovi?
Puvodni zprava byla o tom, ze jsem v emailu autorovi udajne ani nepodekoval a zkritizoval jeho appku.

Chlapci, ze vas to jeste bavi. Meli byste zavcas prestat... ;-)
EvzenP
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 27. 2. 2023 12:02

@EvzenP: Já nemluvil o tom, co konkrétního jsi mu napsal a je mi to jedno. Já mluvil o tvé veřejné kritice jeho appky přímo zde na foru. A tímto diskusi na toto téma ukončuji.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mangalica 27. 2. 2023 12:42

hauzz píše:Bez ztráty nastřádaných dat to jde POUZE U KAKTUSEM RUŠENÝCH BALÍČKŮ momentálně lze na menší balíčky přejít u balíčku 6GB+neomezeně socky. Vlastně ještě jde převod mezi starým Neřešto s neomezenými sockami a novými Neřešto s 2Mbit, logicky převedou se základní data a ne neomezené socky.

Takže pokud nestojím o 10GB za 250, ale bude mi stačit třeba jen 2GB za 150, můžu na ten tarif přejít bez ztráty nasyslených dat?
Mangalica
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 27. 2. 2023 13:01

Pokud máš Boží balíček 6GB + neomezené socky za 200Kč, tak na nižší balíček 1GB či 2GB můžeš přejít (nemusíš přecházet na balíček 10GB za 250Kč) a o nasyslená data nepřijdeš.

Ale z balíčku 10GB za 250Kč nelze přejít na žádný nižší balíček bez ztráty nasyslených dat.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 27. 2. 2023 13:30

koukám, že kaktusí agitace funguje dobře, většina lidí si myslí, že musí přejit na 10GB..ož byl taky záměr..
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 27. 2. 2023 14:01

Ze 6GB + neo socky NEPŘECHÁZET na 10 GB pokud máte na 6GB nasysleno a máte v plánu přejít na nižší bez ztráty nastřádaných dat!!! Jde to pouze jednou a přímo z Kaktsem rušeného balíčku!!! Což je "boží" balíček 6GB+neo socky!!!
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vormen 27. 2. 2023 14:49

Měl jsem 130GB a při spotřebě 3GB/měs. jsem uvítal možnost přejít na 1GB za kilo. Takže budu mít net za kilo měsíčně cca 4 roky.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 27. 2. 2023 15:47

reálně za 50:)
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 27. 2. 2023 16:07

To záleží, jestli má i nějaké další balíčky nebo SIMky, jelikož Dobíječka funguje až od 200Kč :-) Pokud má jen balíček 1GB, tak by ho s Dobíječkou mohl mít za 200Kč na tři měsíce a k tomu ještě třeba 1GB dat navíc.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 27. 2. 2023 16:14

Ono je i v těch nasyslených 130 GB nějaká ta hodnota peněz.
technikus
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka